Паническо разстройство - 24

• 50 934
  • 753
  •   1
Отговори
# 90
Да и аз се опитвам да не се затварям вкъщи и да излизам и дори и да ми стане лошо да не си тръгвам, просто е гадно понеже ти отнема цялото внимание и добро настроение.

Мари, стискам палци да има ефект новия АД Hug

# 91
Дано Цвети.Според мен си пий деанксит сутрин и обед ще има ефект.Аз съм го пила с години.
.

# 92
Чувала съм, че бил много вреден, за това го избягвам #Crazy

# 93
Цвети и аналгина е вреден но хората го пият когато има нужда няма как.И АД е много вреден но някой път нямаме избор
.Но все пак решението си е твое.

# 94
Имаше нещо, че аспирин не може да се пие с АД, по-точно за серопрам лекарката ме предупреди. Дали за всички АД е така newsm78

Аз вече не съм само с душевно разстройство Mr. Green Стомашен вирус върлува и пазя къщата, по-точно ви е ясно една част само от нея Mr. Green

# 95
И аз съм чувала, че не е препоръчително да се пие аспирин с АД.

Иначе и витамините в големи количества могат да са вредни. И всичко има странични ефекти. Това е Simple Smile В крайна сметка избираме кое ни е приоритет. Аз и антибиотици не обичам, но като имам нужда пия.

Джери, оздравявай бързо! Представям си колко е гадно да имаш стомашен вирус... Отдавна не съм имала, НО сега като съм болна ми се драйфа нон стоп от антибиотиците и кашлицата и храчките.  #Crazy #Crazy #Crazy

# 96
Момичета много зле се чувствам Sad Гади ми се ужасно, вие ми се свят, дайте съвет какво да правя, много ме е страх Cry

# 97
Цвети, да не ти е мръднало кръвното нещо?

На мен ми се гади от няколко дни по 24 часа. Но при мен е от болестта.

Обаче днес съм със страшни световъртежи цяяяяяял ден! Още със ставането ми сутринта. Направо бях като със забавени движения и изкарах целия ден в леглото. Сутринта едвам стигнах до магазина за хляб. Аз за себе си го обяснявам с промяната във времето. На мен лично много, ама много ми се отразява.  Може и на теб да ти се вие свят за това. Не се притеснявай излишно. Случват се тези неща понякога.

Направи си едно солено айрянче или изтискай 1 лимон в чаша вода да те освежи. Може да си сложиш и едно валидолче под езика.

Освен това си легни и не стой на компа, пусни си нещо по ТВ и книга не чети, че то като ти се вие свят и ти става още по-гадно като си пред монитора или четеш. Полегни малко, пусни си някаква музичка.

# 98
Цвети, полегни наистина. Сама ли си?
А аз да попитам някой има ли гаден вкус в устата. Много често ми е гадно в устата. Сега от 3 дни ми е така, езика ми е бял. Дали е от ПР?

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 21:57 от vesta_78

# 99
На мен ми се е случвало само от някое гадно лекарство.
Не вярвам да е от ПР. Случва се да има налепи по езика при намален имунитет.

# 100
На мен ми се е случвало кофти вкуса и белия език, даже скоро беше и се бях шашнала, но отмина. Благодаря ви момичета Hug Не ме пуска мисълта, че нещо не ми е наред. от известо време насам урината ми е мътна и много се притеснявам да не ми има нещо. Изобщо от толкова много неща ме е страх, че не зная от къде да започна. Cry

# 101
Започни от там да отидеш при личният си лекар и да искаш направление за кръвни изследвания (пълна кръвна картина), изследване на урина, мини през ендокринолог за щитовидната жлеза ако искаш за да отхвърлиш и това. Отиди на психиатър за да бъде потвърдена диагнозата ПР. Оттам потърси психотерапевт.
Но пусни си кръвните и урината за да си спокойна, че всичко ти е наред там. И просто действай стъпка по стъпка след това.

Последна редакция: чт, 07 апр 2016, 23:52 от Treli_kardia

# 102
Кръвта и щитовидната жлеза ги минах още октомври, но сега си мисля че беше отдавна и вече може да ми има нещо от всичкия стрес..

# 103
Ако наистина много те притеснява и смяташ, че може да има нещо ги мини пак. За твое собствено спокойствие. Макар да съм сигурна, че всичко това е от стрес, но просто за твое лично успокоение. И после действай Simple Smile Ще се справиш с всичко, иска се просто търпение най-вече и силна воля и желание да се оправиш. И работа, много и здрава работа със себе си и собствените си страхове.

# 104
А мътната урина не е задължително да е признак на инфекция или нещо такова. Може да се дължи и на обезводняване. Така, че не се вкарвай във филми, пий много вода и течности Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт