и дори ѝ беше изписала Ериус (който аз така и не давах).

Вчера ММ е взел заплата и ДОРИ пренощува цяла! Срамота!!!
За салатка обичаме дългите и от тях вече си взех. И бамя си купих, а такова нещо не съм гледала никога... Ще е каквото стане 
И по кафета излизахме заедно като бях ученичка, и ме криеше, че пуша, и купони сме правили у тях... Абе страшна е! Баба-мечта!
Хубав ден на всички
Много бойно поколение са! Доматите ние по това време ги пикираме в парник - за навън е студено, но ние сме от северна Бг
Корнишони сеем, защото обичаме да си ги хапваме ей тъй "от корена", а за туршия винаги купуваме... Сей каквото си решила - година с година еднаква в земеделието няма - една година едно върви по-добре, друга -друго. Честито ти обувки-със здраве да ги носиш! За "разкъсаната операция" - искренно ме разсмя.

Всеки път на консултация мери колко мм е сянката (аз поне като по-тъмна линия го виждам на ехографа) дали не е станала по-широка. Даже ще ходя да си взема едни ластични гащи да подпира... Сигурно са глупости, ама... чудя се и аз какво да правя вече
.Ние се до сега учихме Светли да кара колело,но не става,не знае да върти педалите,от учене останах без кръст.Сега заспа ,та малко почивка за мен
,че милият чак реве,че не може да се вози.На свекър му правиха пункция на коляното и сега е добре,ама колко смях падна с него,че много го беше страх.Сега отивам да направя нещо за вечеря и да пусна една пералня.Много
на всички Ви.
Иначе правя разни упражнения (включително катеря стълбите когато не ме боли крака), мисля си, че това ще ми се отрази по-добре от колан. Взела съм си стягащо бельо за след раждането, да видим то колко работа ще свърши

Препоръчани теми