. Неуморна си. Ако не се разправяш с цветята, то ще се разправяш с административни бюрократи, ако и това не е, ще тичаш с шефа или у дома. Абе такива сме от нашия край. нЕкои работни, та глАва си кинат- еле па Ма ко, а други не сме чак толкова. Еле па я

Както се казва "луд умора нЕма - само се пОти" 

Метнахме се в такси и айде.......да ама греда.В тая болница няма детски лекар.Айде второ такси и втора болница.Разгеле има детско спешно отделение .Да ама няма чуждоезиково говорящ на регистратура.Детето през това врече повърна още 6 пъти и съвсем се отпусна. Някак си успяхме да платим и да се вредим за преглед .Червено гърло и от там всичко останало.Правиха му ренген на корема и проба на урина.След час висене по чакалните си взехме рецептата и айде обратно в хотела.Той лежи, аз обикалям стаята като подивял койот.Като заспи аз хуквам към аптека или друг магазин за така наречените ми 15 митутки. Бе общо взето успяхме и да разгледаме каквото искахме ,но се заканих-повече с майка ми и малкия-НИКОГА.Едната пенсионерка изтрещяла, а другия тинейджър капризен и кисел.Аз-
По отделно може ,но заедно повече не.Върнахме се през ноща срещу понеделник и сутринта отново имаше температура.Ходихме до личната за да видим дали да продължавам с лечението на туркинята.Даде ми болничен от понеделник до вчера вкл. и днес вече съм на работа.Дойдох да си почина от почивката. 
важното е малкия да оздравее.
От силно напичане, до препръскване, силен вятър гръмотевици даже по едно време имаше, ама пък точно тогава не валеше.
Това е сбъднат кошмар за мен - болници в чужбина (без значение къде точно) - не се знае кой колко разбира езика, че и медицински термини, отделно всичкият допълнителен ужас
Добре, че вече сте си в България 
Четох, че и Каулофилум от хомеопатията помагало, но пък на едно място пише, че предизвиква раждане, а на друго - че прекъсва родовата дейност. Ще трябва да се занеса до хомеопатката ми другата седмица да я питам.
Хич не ми се бачка, ама нема начин. Препоръчани теми