Домакини 55 / Слънцето се смее, безгрижно лято е!

• 81 796
  • 737
  •   1
Отговори
# 90
  • при късмета

# 91
  • Великобритания
добър ден вече стана  и от мен
аз правя пиле върху сол , по рецепта на Лейди , всъщност вече всяка седмица го правя .. пробвахме и със токачката , пак се получи , но като че ли най ми харесва пиленцето ..такова едно крехкичко ..Жива и здрава да си Лейди и благодарско от ММ
аз си намерих фурна в Лондон , която ще пече козунаци и ще праща по пощата , така че от това се отървах поне ..не ми се получават и тва е .. колко рецепти пробвах ..ми не мога ..миналата година пак си поръчах от тази пекарничка , супер бяха ..сега пак
излизаме на моренцето , че времето при нас е супер .. имам кафенце в термо чашата .. на детето играчките са в количката и кой като нас ..
хубав ден дами и до после

# 92
Привет и от мен момичета,ама не мога да пиша,нещо ми прави номера лаптопа.Както пиша и изтрива написаното без да видя иииии  #2gunfire
Обаче ще ви покажа какво намерихме снощи в нашата градинка. Heart Eyes

Днес е облачно и задушно от дъжда дето вали,аз обаче хич не съм в ред.Ушите ми са заглъхнали,носа ми запушен  и тая алергия ме побърква,дращи ми и гърлото и от снощи си правя запарка с невен.

# 93
  • София
Привет и от мен.
ПИСЕНЦЕ, смая ме с тази сватбена роза. Искаш да кажеш, че при вас вече цъфтят розите? В моя рай не знам какво се случва, защото повече от две седмици не сме ходили, но едва ли има нещо разцъфтяло. Виж, тревата сигурно е избуяла, та не знам с косачката дали ще стане, или ММ трябва да се развърти с косата.
На МИМИ, приятна разходка по морския бряг. Сигурно е красиво...
МА КО,  wavey. Неуморна си. Ако не се разправяш с цветята, то ще се разправяш с административни бюрократи, ако и това не е, ще тичаш с шефа или у дома. Абе такива сме от нашия край. нЕкои работни, та глАва си кинат- еле па Ма ко, а други не сме чак толкова. Еле па я hahaha Joy
СТА ДИ, Гого научи ли се да си мие сам зъбките? Помагай и ти, че така е по-сигурно Simple Smile
ЛЕЙДИ, добре ме съветваш за лилиумите, ама слънце ще ги грее от обяд до залез. На предишното място ги осветяваше по цял ден. Що ли ми трябваше да ги местя newsm78

Момичета, да ви кажа, че от септември, ако има пари, Касата ще отпусне по още една процедура за възрастни - вадене на зъб, или пломба. Не е лошо да го знаете това и ако имате нужда да се възползвате.
Желая ви хубав ден. Аз отивам малко да опъна снага и да си подълбая мозъчните гънки със судокуто

# 94
Здравейте! Аз си имам гостенин и по цял ден сме по разни мероприятия. Обаче си ви и мисля  Hug
Мими установих, че колкото "по-просто" е едно ястие - то повече ни харесва.
Фло не е фатално с мястото - ако не стане тази година - догодина е ги приместиш пак  Joy Както се казва "луд умора нЕма - само се пОти"  hahaha
Писе страхотна цветарка си  Heart Eyes
Ма ко грабвам си кафе, че за малко сме в къщи!
Приятна вечер ви желая  bouquet

# 95
  • гр.Варна
Мерхаба. Hug
Пребродих Истабул ,че и до спешно отделение стигнах с дребния.
Турска държавна болница- не е място за стъпване да си знаете от мен.В събота сутринта преди да тръгнем към поредното приключение Дени каза че много го боли глава, а това при него е знак ,че има температура. Докато преровя торбичката с лекарства помъкната от тук за такива случай , и взе че повърна.и така два пъти за 10 минути.Обадихме се на бърза помощ ,че все пак е дете и бързо се обезводнява и от там се започна екшъна.От 112 прецениха ,че случая не е толкова спешен и ни казаха да хванем такси до най близката до хотела болница.Един льольо от рецепцията тръгна с мен ,детето и жената от фирмата ,ма за къф ... така и не разбрах,при положение че не говореше никакъм чужд език. #Cussing out #2gunfireМетнахме се в такси и айде.......да ама греда.В тая болница няма детски лекар.Айде второ такси и втора болница.Разгеле има детско спешно отделение .Да ама няма чуждоезиково говорящ на регистратура.Детето през това врече повърна още 6 пъти и съвсем се отпусна. Някак си успяхме да платим и да се вредим за преглед .Червено гърло и от там всичко останало.Правиха му ренген на корема и проба на урина.След час висене по чакалните си взехме рецептата и айде обратно в хотела.Той лежи, аз обикалям стаята като подивял койот.Като заспи аз хуквам към аптека или друг магазин за така наречените ми 15 митутки. Бе общо взето успяхме и да разгледаме каквото искахме ,но се заканих-повече с майка ми и малкия-НИКОГА.Едната пенсионерка изтрещяла, а другия тинейджър капризен и кисел.Аз- smile3511 smile3515  По отделно може ,но заедно повече не.Върнахме се през ноща срещу понеделник и сутринта отново имаше температура.Ходихме до личната за да видим дали да продължавам с лечението на туркинята.Даде ми болничен от понеделник до вчера вкл. и днес вече съм на работа.Дойдох да си почина от почивката. Joy
Айде сега ще тичам към застрахователите ,че нали си плащахме в болницата и сега трябва да занеса документите за одобрение за да ни възстаняват сумите.

# 96
Ох Плами.... Hug важното е малкия да оздравее.
Калинче,не съм голяма цветарка ама градинката  ми се грижи сама за себе си и ми помага.Семена и китки се развъждат сами.  Laughing
Фло ще цъфнат лилиумите щом са на слънце,моите са скрити от тази роза,която показах и пак цъфтят.Първия е готов до 10 дни да ме зарадва с цвят,а какви малки луковички бяха.Първия беше една огромна луковица,а цъфти с по малко цветове единствено става многооо висок.

# 97
  • при късмета
При нас цял ден е толкова откачено времето  ooooh! От силно напичане, до препръскване, силен вятър гръмотевици даже по едно време имаше, ама пък точно тогава не валеше.
Като жените бяхме виновни за мартенското време, да запитам аз, кой е виновен за априлското? М?

Плами, голяма изненада ти е спретнало детето. Дано вече е добре  Praynig
Калинче, приятни разходки с госта. Явно се е оправил в София да си хване самолета. Няма да питам за впечатления, като за първи път идване тук
Фло, дано поразвържат кесиите от касата.
Писе, страхотна е розата

Днес съм лесна с вечерята, пица ще е. Започнах да правя пица с тестото за памук погачата, става много хубава.
Ставам да надувам балони на шефа да ги пука с една игра

# 98
  • Fort Worth, TX
Минавам само да кажа имаме емигрантски визи.Другата седмица чакаме паспортите.

# 99
Ехаааааааааа, честито, Креми! Много, много се радвам за вас  Hug Hug Hug

# 100
  • Fort Worth, TX
Мерси, Вио.Много, ама много сме щастливи.Утре ще ви разкажа, че съм като лимон изцедена в момента.

# 101
  • при късмета
Браво, Креми, честито!

# 102
Креми,честито.Аз Ви чета редовно,но нямам време,понеже решихме да пуснем Светли на детска и му оправяме документите.Днес беше за малко и не искаше да си тръгва,дано всичко да е наред и да няма проблеми в градината,надявам се,че не сме взели грашно решение.

# 103
  • в сърцата на децата <3
Честито, Креми  Hug

Кака ви кукумицина пак кисне из форумите по нощите  Mr. Green

Плами, дано бързо се оправя детето  Praynig Това е сбъднат кошмар за мен - болници в чужбина (без значение къде точно) - не се знае кой колко разбира езика, че и медицински термини, отделно всичкият допълнителен ужас  ooooh! Добре, че вече сте си в България  Hug

Писе, страхотна роза!

Светли, звучи чудесно! Ели в началото (с месеци!!!) оставаше с рев и още по-голям рев си тръгваше  Laughing

Понеже нали не е достатъчно откачено това, че вместо да спя аз ровя по форумите, да си споделя и какво търся... Алтернативни методи за предизвикване на раждането  Mr. Green Казах на малкия господин, че като влезем в 37 седмица - излиза. Туй то. И без това докторката няма да го чака много повече от това, преди 38 ще ме натисне за секцио, та... Ще пия явно чай от малинови листа и ще си мезя с ананас и люти чушки  Joy  Четох, че и Каулофилум от хомеопатията помагало, но пък на едно място пише, че предизвиква раждане, а на друго - че прекъсва родовата дейност. Ще трябва да се занеса до хомеопатката ми другата седмица да я питам.

Хайде слагам по едно кафе за "добро утро" и ще ходя да се мъча със спането...

# 104
  • Fort Worth, TX
Добро утро момичета!Как сте?Аз съм с кафето и почвам да отмятам някои задачи за днес.Трябва да ида до личната, за да си взема направление за гастро-профилактика за тази година, а и искам да ми изпише лекарства, които да си взема с мен.После ще ходя до една агенция за билети.Трябва да мина и през личната на дребния , за да отметне ваксината която му сложиха в Сф.Принципно трябваше да я сложи тя, но му я направиха във Вита и сега няма да се  налага да висим пред кабинета й.За днес май стига толкова задачи.От утре съм на бач 3 дни. Sick Sick SickХич не ми се бачка, ама нема начин.

Общи условия

Активация на акаунт