Домакини 55 / Слънцето се смее, безгрижно лято е!

• 81 809
  • 737
  •   1
Отговори
# 105
Добро утро!
Плами  Hug
Креми честито! Приключението започва!
Ангелче от къде ти дойде на ум да вършиш глупости  newsm78 Остави си детето колкото на него му трябва да си стои където е! За мен се занимаваш с простотии....

# 106
  • при късмета
Добро утро!
Ангелче, що ще юркаш младежа? Нека си помързелува, че да не мислиш, че после е лесно само рев  Laughing
Креми, ориентирали ли сте се вече за конкретно място? Ти някъде на топло май искаше? Маями ми се струва, че споменаваше
Калинче, как върви гостито?
Светли, дано му хареса в градината. Първите дни е лесно, интересно им е с децата, ново им е, ходят с удоволствие. Ако нещо обаче не им хареса, като се светнат, че вече това е ежедневието започва мъката. Дано му е добре в градината
Вио, драсни някой ред повече

Купих си яйца за Великден и бои имам и съм готова. Само не знам с козунаците какво ще правя, още не мога да стигна до хлебопекарната. Чудя се да пробвам ли изобщо да меся на ръка или да купувам. Ще видя като му дойде времето.

Времето е ужасно при нас, ще изляза само да взема шефа и директно вкъщи
Хубав ден на всички  Hug

# 107
  • в сърцата на децата <3
Що да са глупости бе Калинче? Все пак една мама тука препоръчваше топла вана и след това - подскоци  Laughing Ма Ко, ша го юркам младежа, защото и без това няма да ме оставят до края ако искам поне да се пробвам за нормално. Голям си върви, и кратуната е съразмерна, не е само дългокрак. Та между окситоцина и чая от малинови листа май предпочитам да пробвам с чай  Mr. Green

# 108

Купих си яйца за Великден и бои имам и съм готова. Само не знам с козунаците какво ще правя, още не мога да стигна до хлебопекарната. Чудя се да пробвам ли изобщо да меся на ръка или да купувам. Ще видя като му дойде времето.
Не е ли рано още ?
Аз последно време изобщо не съм в час , все забравям нещо все нещо обърквам, ама за Великден знам че е на 1 май .Изобщо не съм мислила още за яйца тази седмица ще има пробни козунаци за домашните, плюс специалните за колежката на мъжа, надявам се да станат,Девойката само гледа и се облизва , крайно време е и тя да хапне, брашната пристигнаха , другите неща ги яде ще и направя кифлички и козунак.
Отивам да си прибирам детето , то докато се прибера и пак тръгвам все по пътищата съм.

# 109
  • при късмета
Аз купувам рано яйцата. Взимам ги от представителство на птицеферма, карат ги всеки ден. Срока им на годност е месец, а се е случвало след 3 седмици вкъщи, като ги сваря да не могат да се обелят хубаво, както правят съвсем пресните яйца. Т.е. по веригите стоят по много повече от месец. При тях най-малките яйца, са като тези, които по веригите ги продават за L. За боядисване взимам такива, а за друго взимам от най-големите, които не се побират в гнездата за яйца в хладилника.
А и не ми се бута в народа, седмица преди Великден при тях е като опашките с купоните по Виденово време. Една година изкарах там час и половина и щях да полудея

# 110
Привет, момичета! Peace След три часа заминавам. Стиснете палци за лек полет. Praynig Живот и здраве, ще се включа оттам!  Heart Eyes

# 111
  • в сърцата на децата <3
Смърфче, стискам палци и очаквам да се включиш! Ще те мисля, да знаеш!

# 112
  • Великобритания
Смърфи ..успех и лек полет ..като кацнеш и имаш нет да пишеш ейй Simple Smile
аз си направих една купа с пуканки и гледам австралийския Мастършеф ..детето си играе с една торба цели орехи и е тишина от 10 мин .

# 113
  • при късмета
Смърфи, лек полет, бързо да се устроите, да свикнете и да ви харесва, стискам палци  fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
То от цяла Азия, май само бившите руски републики не сме изреждали. Като стигнеш да кажеш къде си, че любопитството ме мъчи  Laughing

Аз гледам водопади, наблизо до София и в същото време да комбинирам маршрута с някой от обектите в туристическата книжка. За сега удрям на камък и пак ще променям маршрута. Отивам да ровя.

П.П. Решихме да ходим на Хайдушките водопади до Берковица. Някой с отзиви?
Освен водопадите има етнографски музей и къщата музей на Иван Вазов. Има какво още да видим, а и тези обекти са в книжката със стоте национални обекта, ще си вземем печат. То връх и хижа Ком са там и слагат печати, ама надали до там ще се качим  Laughing

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 22:46 от ма ко

# 114
  • София
Смърфи, лек полет и меко кацане.

# 115
  • Germany
Смърфи, лек път и от мен! Simple Smile
Мими, дай моля линк към австралийския Мастършеф. Аз изгледах 2рия сезон на канадският и съм много впечатлена, особено сравнено с нашият...
При нас за пореден ден се очертава дъжд и направо ми писна вече! Подозирам, че тази година ще са дъждовни и пролетта и лятото, точно като в годината, в която се преместихме... Днес ще си купя вит.Д, защото съм доста под долната граница и явно скоро няма да мога да си наваксам.
Хубав уикенд на всички  Hug

# 116
Добро утроооо!

Смърфи дано новото място те посрешне с прегръдка  Hug
Ма ко моите отзиви са от преди тридесетина години  Joy Предполагам знаеш, че при мен отзивите са винаги "Уауууу". Минавала съм и маршрута "Ком-Емине". Ако сте настроени да гледате красоти, а не да се втренчвате в "битовизмите" - много ще ви хареса!
За днес прогнозата е да вали сняг  hahaha но ние тръгваме към стадиона! Усмихнат ден ви желая  Heart Eyes

# 117
  • при късмета
Добро утро!
Калинче, точно красоти искам да видя. За това пролетно време драпам към някой водопад, че са най-красиви. От Берковица като обстановка не очаквам кой знае какво, знам какво е положението там. Искам само музеите да хванем да си вземем печат. Е, и да намерим каде да хапнем непретенциозно де. Единственото което не разбрах е дали самия водопад е лесно достъпен. Описано е само, че е много близо да Берковица. Не ми се минава през някое блато да кръста дълбоко. Че ще има кал е ясно, ама зависи колко е. Ще видим утре.
Как сняг чакате  Shocked

Смърфи, знаеш си, че ще чакаме да пишеш, дано пътуването е минало добре  Hug

Тук се оправи времето, много съм доволна
Хубав уикенд ва всички  Hug

# 118
  • Великобритания
Moni - ето линка за първия сезон ..

http://putlocker.is/watch-masterchef-australia-tvshow-season-1-o … ee-putlocker.html

след като го гледах, тотално се отчаях от Бг Мастършеф и го зарязах ..
гледам и англйския , но не ми харесва толкова , колкото австралийския ..не знам заради журито ли  Blush , заради самото шоу , заради позитивните участници ли е , ама много много ми харесва
ще трябва да хвърля око и на канадския

# 119
  • Germany
Moni - ето линка за първия сезон ..

http://putlocker.is/watch-masterchef-australia-tvshow-season-1-o … ee-putlocker.html

след като го гледах, тотално се отчаях от Бг Мастършеф и го зарязах ..
гледам и англйския , но не ми харесва толкова , колкото австралийския ..не знам заради журито ли  Blush , заради самото шоу , заради позитивните участници ли е , ама много много ми харесва
ще трябва да хвърля око и на канадския

Благодаря! Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт