Домакини 55 / Слънцето се смее, безгрижно лято е!

• 82 356
  • 737
  •   1
Отговори
# 225
Писе,страхотни си ги сатворила козунаците,браво на теб.Ангелче и твойте са хубави.И аз днес месих за севте козунаци,като за пръв път станаха добри,ама има какво да се желае още.В събота пак ще се пробвам и яйцата тогава ще боядисам.Ма ко и аз си чакам паричккте Simple Smile .

# 226
  • София
Ей, момичета,mariat и ма ко, карате ме да се изчервявам Embarassed
Надникнах при вас и ми стана много Великденско... ухае на козунаци. Браво момичета! bouquet
Аз два дни издирвах бели яйца, най-после днес се сдобих. Утре едва ли ще стана преди изгрев да боядисвам, ама като се върна от тръстиката тогава ще се занимавам с това. Козунаците - в събота. ММ ме навива да не се престаравам и да вземем готови, но аз съм си решила-ще меся.
МА КО, нали знаеш какви сме твърдоглави в нашият край Banghead Думата ни на две не става Wink
АНГЕЛЧЕ, мисля те всеки ден. Моето предположение е 1.05. Други "наддавания"? Да видим кой ще познае Simple Smile
Хайде сега лека нощ.

# 227
  • при късмета
Ей Фло, добре, че ни подсети. Преди имахме такава традиция за прогнози за поява на бебе, ама нещо този път забравихме. На Ангелчето за голямата само аз познах датата.
Аз казвам, казвааааам 9 май

# 228
Веднага се включвам с моята дата 3-тииииии  bouquet

# 229
Да се разпиша тук .Аз залагам за 29 Simple Smile
Често се случва да съм муня и то каква.След счупването на яйцата
Скрит текст:
На село сме..Дребния се сърди и реве че е гладен ( съответно е гладен за сладко-бонбони ,шоколад) Баба съседка тича с 4 пресни яйца и казва ето свари им, обяснявам и че искат сладко преди вечеря , но въпреки всичко сварих яйцата.Обелих и им разделих едно, другите правя планове да им нарежа в салатата.Събираме багажа, натоварваме се в колата и мъжа ми пита какво се чува , какво тропа , отговарям че мотичката се намества в багажника ( взех я да почистя градинката пред блока).Вечe сме изминали 300м и вече обяснявам на мъжа ми да спре да видим все пак какво тропа , няма 10 минути да се ослушваме.Спира и се чува тряс- канчето с 3 бр яйца се търкаля по улицата .Забравила съм го върху колата.Салатата беше без яйца.
в понеделник, всеки ден има по нещо .Принтирам последните дни доста , и всеки ден следя процентите 21, 19 17 % включвам с идеята че утре ще съм без самостоятелни , натискам принт и нищо, повтарям упражнението ( за пореден път ми дава че има 17 %вече в паника все пак е 22 ч .викам мъжа и в този момент осъзнавам че не съм сложила хартия ooooh!
Ходихме на пролетно тържество на малчо в градината всичко беше прекрасно , ако не беше с продължителност час и половина , участието на тяхната група беше час след началото , а от самото начало им свалиха якетата и бяха на вятъра на двора по къси ръкави #Cussing out от вчера се опитва да кашля , ако не караме болни Великден ще е истинско чудо.

# 230
  • София
МА КО, вие сте по-наясно с термина на Ангелчето, та може и да сте по-близо до истината.Впрочем, Божа работа ( с мъжка намеса) Иначе и аз исках да посоча 9.май. Може ли да се "прицънцуря" към твоята прогноза? Превеждам за тези, които не са завършили Оксфордският филиал на Брезнишкият университет: Да се присъединя Simple Smile Хайде момичета, залагайте Simple Smile

ПП Ооо, започна се: 29.04, 1.05, 3.05, 9.05.  hahaha preggo

# 231
  • Fort Worth, TX
Леле, кви сте ги сътворили.Ние днес семейно на зъболекар.Утре трябва да ходим пак.Поръчахме си халки най-накрая.Събрахме си златото, което не носим оказа се , че е 37 гр.Ще има за 2 халки и ще остане за едни обеци или пръстен за мен. Mr. GreenУтре ще боядисаме само яйца , а другото ще го прави Лекси . Mr. GreenЦелувки

# 232
  • в сърцата на децата <3
Добро утроооо  Hug

Хахаха я да видиииимм кой ще познае  Rolling Eyes За сега имаме уж уговорена дата, но следобед съм на преглед и ще уточним подробностите с доки. Да ви кажа - освен ако няма някакъв проблем да ми констатира (а не усещам такова нещо) - няма да е утре или в неделя  Mr. Green По-вероятните дати са 3-ти и 9-ти, като аз съм мераклийка за 3-ти  Joy Тежи ми вече господина, сутринта ме събуди със серия шутове  #Crazy Ще видим де, като отидем довечера на село и като знам, че нито бамята съм насадила, нито краставиците - докато сколасам може и да стане работата с един Величко  Laughing за ужас на докторите (хич пък да не обичат да работят по празниците тия хора ейййй)

Креми, и при вас не остана - включи ли вече брояча на обратно броене  Hug Къде поръчахте халките?

Ставам аз, че днес ще правя още една доза козунак и този път ще е "за пред хора" и трябва да се получи добре. Стискайте палци  Mr. Green Гуш на всички  Hug Hug Hug

# 233

Днес е Велики четвъртък! В Евангелието е записано, че това е денят, в който е станало Божественото умиване на нозете, тайната вечеря на Исус с неговите ученици, произнасяне на молитвата в Гетсиманската градина и предателството на Юда.
Добро утро!
♥snow_angel♥ на мен плановото секцио беше за 3-ти, ама малкия се роди на 27-и  Joy Божа работа!
Джейми  Joy  Hug
Креми хубави неща са около вас!
Фло да си знаеш, че често си те споменаваме и обичаме майка ти  bouquet
Вчера след обяд валя сняг, а сутринта се събуждам и градината е още бяла...
Усмихнат ден ви пожелавам и нашарени яйца!

# 234
  • при късмета
Добро утро!
Ангелче, да кажеш после какво е казал чичо доктор

Аз замесих тесто за козунак, престраших се и сложих яйца да се варят. Много вредна булка съм и отръсна както казва Фло. Мдааа  bowuu
Обаче твърдо ми се видя тестото, ще видя какво ще излезе.Сега ще го оставя за доста време, докато боядисаме яйцата и после ще видя до къде и как е втасало и ще се занимавам с козунаците. 

Hug

# 235
  • Fort Worth, TX
Добро утро.Варя яйцата.Сготвих, изпрах даже и на зъбар бях.Като лейка съм, след като ми  изчисти зъбния камък.
Халките поръчах при наш познат, но по каталога на Саратрейд.

# 236
Здравейте Simple Smile Бременна съм в 7-ми месец и искам да ви попитам дали боядисаните яйца могат да навредят на бебето по някакъв начин /заради боята/? Стискам палци на всички за леки и безпроблемни раждания и весели празници!

# 237
Упссс, а дано не сме всички бременни и да не тръгнем да раждаме, хаха! hahaha Обърка темата!
Иначе не знам с какво боята за яйца ще навреди на бебето! За няколко века боядисване на яйца, все щеше да се чуе за вредата от боята, ако я имаше, де! Много се взирате в тези неща, по-лежерно я карайте! Казвам го с най-добри чувства! Peace

Днес пак излизах до разни магазини, набарах чушки на промоция и купих 2 килца. Wink Боже, какво доживях - чушки на промоция... hahaha Ще ги опека и направя на салата за неделя. Дано да стане и козунакът в събота. Сега чета разни рецепти и се чудя коя да избера. Купих си и едни пластмасови купички, по-скоро някакви панички за еднократна употреба са, да имам къде да боядисам яйцата. Утре ще търся, дано да намеря, по-светли яйца, че досега бели не съм виждала.

Всеки момент ще дойдат за интернет телевизията, те 15 местни канала, ама били безплатни, та зор да ги включат.

# 238
Привет.Светли е болен сутринта беше с Т и кашля,бяхме при педи изписа ни лекарства,сега е по-весел и хапна малко,три дена беше на градина и е болен,а цяла зима не е боледувал.Хайде и аз с прогноза за бебето на Ангелчето,аз съм за 10 Май,датата на Светли,неговата я познах аз,термина ми беше за 6 Май.

# 239
Е хайде залагате за дата аз искам  да е на 6 май,но сега като каза Светли 11 май -кръщелника ми е тогава 11 май,аз съм на тази дата 11 та и тази ,но ще е по-рано. Laughing Ангелче пази се и не се уморявай. Hug
Светли дано бързо оздравее малкия,та да изкарате страхотни празници.
Ма ко ти се реши на козунаци,браво. Долей малко топла вода и пусни втори път да меси ,вчера направих същата грешка,но пък станаха супер и единия замина. hahaha
Креми хайде напущай работа -празници са вече, поглези малко домашните ,а ти почивай .Задачи за вършене ще имаш доста и събиране на багаж.
Смърфи така е ще пазариш и ти на примоция. hahaha
Джейми посмях се одеве хубаво с теб,ама само прочетох и хукнах да оправям тестото,че да не ме търси то. Laughing
Фло , хайде чакам да видя яйцата и козунаците или курабии ще правиш . Thinking
Та сега вече до като чакам да втасват оформени и с помощник днес ви нагледах и да се отчета.
Днес се наспах хубаво,пуснах тестото да се меси,проснах дрехите -обаче като вчерашната грешка не правя.Тичах от едната тераса до кухнята да видя тестото,добавих си брашното и мазнината и тогава пак довърших простирането. hahaha Обаче доволна ,днес тестото е много хубаво,ама така е с домашна мас и масло е днес. Wink  ЯЙцата ще са за събота + още една доза козунаци.  Стискайте палци сега да не се изложа в печенето,да ги изгоря само.
Лек ден ви желая за сега и довечера конкурс-козунаци,яйца да се явите тук  и покажете.

Общи условия

Активация на акаунт