Отслабващи клинове на Lanaform?

• 2 489
  • 6
  •   1
Отговори
  • София, жк. Борово
Чудя се дали някой от вас е ползвал тези клинове, за да сподели мнение? Знам само, че са белгийски. Отслабва ли се по-бързо с тях, ако примерно спазваш и диета, плюс спортен режим?

http://bodycare.bg/category/224/otslabvashti-klinove.html

Последна редакция: пн, 04 апр 2016, 13:24 от nadunka

# 1
Надали, това са стягащи клинове, които ще ти намалят кръвообращението  точно в зоните където имаш целулит, а при всички масажи и темподобни против целулит се цели да се засили циркулацията. Т.е. според мен ще имат даже негативен ефект, не се мъчи с подобни глупости, диетата и спорта са предостатъчни.

# 2
  • София, жк. Борово
Ами пише, че те точно за това били предназначени - докато ги носиш, правят микро масаж на проблемните зони. И понеже не са от евтините, ще ми се някой, който има и ползва такъв клин, да даде отзив.

# 3
От тая глупост ще ти отслабне единствено портфейла.

# 4
Малко ме съмнява, че ще имат ефект...

# 5
Аз имам такъв клин - Action, от няма месец и мога да го препоръчам с две ръце, изобщо не съжалявам за инвестицията! Отслабнах с близо 4 килограма, при положение, че го нося само вкъщи и когато спортувам - 3-4 пъти седмично. Освен това и кожата ми е по-гладка, може би защото преди да го обуя се мажа и с антицелулитен гел, което явно усилва ефекта. А бе изобщо - струва си! Wink

# 6
  • София, жк. Борово
Благодаря, значи ще си го купя все пак, може би този дългия. Ще пиша, да кажа какви са резултатите. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт