"Като две капки вода" - 4 сезон, 5 тема (04.04.2016 г. - 10.04.2016 г.)

• 26 660
  • 433
  •   1
Отговори
# 300
И чалга да е какво от това?
От това е, че никой не ще чалга и чалгари в това предаване, аман от тях!

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 08:52 от Бижy

# 301
  • Тра-ла-ла
Голяма работа, че имало 1 чалга песен. Да не би рапът да е нещо по-качествено?! По-добре да има разнообразни изпитания Peace

Гледайте Господарите - ще дават изловеният дебел доцент в хотелската стая

# 302
И рапът и чалгата не струват, но рапа е по-поносим.
Има и качествен рап. Тук таме.

# 303
Ох, пуснах...

Скрит текст:
Гледайте Господарите - ще дават изловеният дебел доцент в хотелската стая
Мале, направо ме е гнус да го гледам тоя Sick Sick Sick Ако не получи инфаркт от шубе, не го утрепе с тиган жена му, със сигурност никога повече през живота му няма да му стане! ooooh! Господи, колко гнусно нещо!!! Close

# 304
Напълно заслужена победа за Калин - раздаде се на сцената. То е ясно, че няма как да заприлича на жена, затова и пародийното в случая по-скоро идваше от грима, не от изпълнението.

# 305
Реших да се образовам за Преслава, която пеела рок!?!?!

Да ме прощават феновете й - може и да са прави - песента й е 95% крадена от Sleepwalker / Nightwish

Което не я прави по-малко чалга в изпълнението на Преса!

Не съм фен на Преслава , нито на стила който пее , даже напротив. Факт е обаче , че наистина тази и песен няма абсолютно нищо общо с чалгата. Не смятам , че има общо и с Nightwish. Tва си е някакъв неин опит за рок парче , което за преди 10 години и факта , че е бг рок си е ок.

# 306
Напълно заслужена победа за Калин - раздаде се на сцената. То е ясно, че няма как да заприлича на жена, затова и пародийното в случая по-скоро идваше от грима, не от изпълнението.
Toчно! Нямаше нищо пародийно в изпълнението му, и Бритни се мяташе като луда във видеото, ако сте го гледали.

# 307
  • DE
От любопитство си пуснах "рок" парчето на Преслава, да ме извиняват, това не е рок. В момента в който вкара циганското вибрато и спрях клипа  Sick Не и се получава на тая женица бе, няма ли някой смелост да и каже, че не е артистична. Лигава и фалшива, доста.

# 308
  • Тра-ла-ла
То като пееш по един и същи начин цял живот...не може да избягаш от стила си. Вижда се при Преслава как все я избива на чалга. Само дето не се изпуска да каже "Я да ви видя ръчичките горе"  Joy

Поли също винаги пее като себе си.

# 309
Ай по-добре да не пипат  Любка  Рондова и Костадин Гугов  Stop . Тях Не съм ги чувала да пеят точно "Македонско девойче" , ама айде. Ако някой я е чувал в тяхно изпълнение, да ми го посочи.

# 310
Аз лично предпочитам фалшиво пеене където участникът се опитва да имитира гласа на истинския изпълнител пред вярно пеене където участникът звучи като себе си. Затова не харесвам Поли в предаването и мисля, че Геро например се справя по-добре от нея въпреки, че не може да пее.

# 311
  • Тра-ла-ла
Актьорите по-добре си преправят гласовете, а певците - много трудно Peace

# 312
Актьорите по-добре си преправят гласовете, а певците - много трудно Peace
Орлин се справя страхотно според мен.

# 313
Скрит текст:
Реших да се образовам за Преслава, която пеела рок!?!?!

Да ме прощават феновете й - може и да са прави - песента й е 95% крадена от Sleepwalker / Nightwish

Което не я прави по-малко чалга в изпълнението на Преса!

Не съм фен на Преслава , нито на стила който пее , даже напротив. Факт е обаче , че наистина тази и песен няма абсолютно нищо общо с чалгата. Не смятам , че има общо и с Nightwish. Tва си е някакъв неин опит за рок парче , което за преди 10 години и факта , че е бг рок си е ок.

Всеки има право на мнение - за мен песента е крадена, но дори и открадната, пак не е рок. Жената си вкарва извивките и поп-фолк вибратото. И пак ще питам - като е бг рок парче, защо никога не съм я чула по БГ радио? Там подкрепят съвременната бг музика - как са пропуснали такова "рок" парче.

Но както казах - всеки с мнението си - затова тук е форум, да се изрази. Но ми позволи да не съм съгласна с твоето.

# 314
От любопитство си пуснах "рок" парчето на Преслава, да ме извиняват, това не е рок. В момента в който вкара циганското вибрато и спрях клипа  Sick Не и се получава на тая женица бе, няма ли някой смелост да и каже, че не е артистична. Лигава и фалшива, доста.

И аз го пуснах, но като почна да пее ми се повдигна и спрях  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт