"Като две капки вода" - 4 сезон, 5 тема (04.04.2016 г. - 10.04.2016 г.)

• 26 646
  • 433
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Неизбежен беше и тук любимият момент, в който като кажеш, че не ти се слуша чалга точно в това предаване, веднага някой самоотвержено да те посъветва да смениш канала.  Stop
Ясно е, че чалгата е навсякъде, но понеже някой се опита да ни убеди, че песента на Преслава била рок парче, аз само вметнах, че си е чалга отвсякъде, както и да се извъртват нещата.
На мен пък не ми се слуша рап в това предаване, какво правим тогава Laughing. Мисля, че не сме на 5 години, ако нещо не ни харесва сменяме канала, сигурна съм, че всяка от нас има поне 100 канала в абонамента си.

Ами нищо не правим, гледаме и коментираме. Просто си спестете, ако обичате съветите! Мисля, че имам право на мнение, както и много от потребителите в темата.

# 331
Неизбежен беше и тук любимият момент, в който като кажеш, че не ти се слуша чалга точно в това предаване, веднага някой самоотвержено да те посъветва да смениш канала.  Stop
Ясно е, че чалгата е навсякъде, но понеже някой се опита да ни убеди, че песента на Преслава била рок парче, аз само вметнах, че си е чалга отвсякъде, както и да се извъртват нещата.
На мен пък не ми се слуша рап в това предаване, какво правим тогава Laughing. Мисля, че не сме на 5 години, ако нещо не ни харесва сменяме канала, сигурна съм, че всяка от нас има поне 100 канала в абонамента си.

Ами нищо не правим, гледаме и коментираме. Просто си спестете, ако обичате съветите! Мисля, че имам право на мнение, както и много от потребителите в темата.
Смятам, че щом пускаш коментари в тази тема очакваш известен отзвук т.е потребители да коментират или отговарят на постовете ти или? Как очакваш да ти се репликира на пост който започва с "не ми се гледа...", дадох ти единствения логичен отговор Wink Просто не гледай.

# 332
Ами да, трябва всяко предаване са се цапа с чалга, та да е гнусно, това е, няма пълно щастие. Не стига, че трябва да търпя отвратителната Преслава, предишната година - Азис, а и нейни песни ще пеят, гняс, аман от простотия. Без извинение, за мен чалга = простотия.

# 333
Аз лично нямам нищо против да се пее какъвто и да е стил. Трябва да има разнообразие.
Единственото което бих променила в предаването е по-малко скечове и по-дълги изпълнения. Забелязвате ли, че никога не пеят пълните песни? Винаги пеят или първият куплет и след това веднага краят или направо започват от вторият куплет. Ако сметнем тоталното времетраене на изпълненията ще се окаже, че пеят най-вероятно под половин час от 3 часово предаване Crazy

# 334
На тия чалгаджии бих им оправдала участието, ако бяха талантливи като имитатори и не се лигавеха и звездееха (да им се чудиш за кое) толкова много, всичките  имат едно просташко и лигаво поведение, което мен лично много ме дразни...абе, направо не ги понасям в БигБрадъри, Черешки и други подобни формати...

# 335
  • София
Жалко, че темата се изцапа с назидателен тон и непоискани съвети!
Никъде не съм казала, че точно на мен "не ми се слуша", говорех принципно за мненията. Репликирах изказване, че Преслава не пее чалга. Точно това пее.
pandaannie, към теб не съм се обръщала изобщо, камо ли да очаквам отзвук. Ако може да си спестим вече тази неприятна диалогичност!

# 336
  • Тра-ла-ла
Всъщност има разлика между поп-фолк и баш чалгиите. Едно е "Тез червени домати" и "6 без 10", друго е тази песен, дето ще я пее Поли Генова.

Бритни Спиърс си е жива чалга, само че американска Mr. Green

# 337
Зрителите защо така режат Поли и Орлин, за разлика от Преслава и Геро? Може би трябва да променят регламента...

# 338
Жалко, че темата се изцапа с назидателен тон и непоискани съвети!
Никъде не съм казала "не ми се слуша". Репликирах мнение, че Преслава не пее чалга. Точно това пее.
  pandaannie, към теб не съм се обръщала изобщо, камо ли да очаквам отзвук. Ако може да си спестим вече тази неприятна диалогичност!
Да разбирам, че не искаш да репликираме постовете ти тук? Тогава защо изобщо ги пускаш? Или просто тези които не са съгласни с теб да не те цитират? Нямаш проблем от моя страна, и мен не ми се обсъждат глупости.

# 339
  • София
Точно по същата причина, поради която ти си мислиш, че някой го интересува мнението ти! Аман.

# 340
Зрителите защо така режат Поли и Орлин, за разлика от Преслава и Геро? Може би трябва да променят регламента...
Поли не се справи просто. Страхотна певица е, но 90% от времето пее като себе си. Орлин според мен беше леко отрязан защото песента му беше бавна и нямаше хореография в изпълнението му, не хваща окото така да се каже.

# 341
Точно по същата причина, поради която ти си мислиш, че някой го интересува мнението ти! Аман.
Изразявам си мнението тук както правиш и ти. Какъв точно ти е проблемът в случая? Темата е приключена от моя страна Peace

# 342
  • София
Изразявам си мнението тук както правиш и ти. Какъв точно ти е проблемът в случая? Темата е приключена от моя страна Peace

Проблем става, когато си навираш в лицето ми съветите ти да сменям канала или да не коментирам, ако еди какво си ...
Имам право да гледам и коментирам точно толкова, колкото и ти!  Peace

# 343

Проблем става, когато си навираш в лицето ми съветите ти да сменям канала или да не коментирам, ако еди какво си ...
Имам право да гледам и коментирам точно толкова, колкото и ти!  Peace
Никога не съм твърдяла, че нямаш.

# 344
Всъщност има разлика между поп-фолк и баш чалгиите. Едно е "Тез червени домати" и "6 без 10", друго е тази песен, дето ще я пее Поли Генова.

Бритни Спиърс си е жива чалга, само че американска Mr. Green
По скоро май тяхното кънтри е нещо като нашата чалга т.е ритми типични точно за един определен регион. Поп музиката на Бритни не е особено различна от тази в Англия или който и да е друг голям музикален пазар.

Общи условия

Активация на акаунт