"Като две капки вода" - 4 сезон, 5 тема (04.04.2016 г. - 10.04.2016 г.)

• 26 659
  • 433
  •   1
Отговори
# 315
За първо път се попилях от смях. Скечовете бяха по обрани не толкова дълги. Абе хареса ми всичко

# 316
За първо път се попилях от смях. Скечовете бяха по обрани не толкова дълги. Абе хареса ми всичко
Някои скечове им се получават, други ме е срам да ги гледам. Това с пиците днес беше голяма греда.

# 317
  • sofia
Реших да се образовам за Преслава, която пеела рок!?!?!

Да ме прощават феновете й - може и да са прави - песента й е 95% крадена от Sleepwalker / Nightwish

Което не я прави по-малко чалга в изпълнението на Преса!

Не съм фен на Преслава , нито на стила който пее , даже напротив. Факт е обаче , че наистина тази и песен няма абсолютно нищо общо с чалгата. Не смятам , че има общо и с Nightwish. Tва си е някакъв неин опит за рок парче , което за преди 10 години и факта , че е бг рок си е ок.
Бг какво? Рок и маанета на чалгарка, са несъвместими!!!
Днес харесах Калин!
Орлин, според мен пее фалшиво. Често.
Дуета-днес Светльо се лигавеше. Редуват се...
Прея не беше толкоз зле.
Поли...беше пак себе си.
Джулия изпя песента по-добре от Поли.
Геро верно не може да пее. На моменти прекали с ръмженето. Ама е сладур!
Преслава...не става.

# 318
Ако Орлин пее фалшиво, другите да вземат да се гръмнат, почти всички. ooooh!

# 319
Актьорите по-добре си преправят гласовете, а певците - много трудно Peace
Орлин се справя страхотно според мен.
Той е завършил НАТФИЗ. Grinning

# 320
Скрит текст:

Да ме прощават феновете й - може и да са прави - песента й е 95% крадена от Sleepwalker / Nightwish

Не съм фен на Преслава , нито на стила който пее , даже напротив. Факт е обаче , че наистина тази и песен няма абсолютно нищо общо с чалгата. Не смятам , че има общо и с Nightwish. Tва си е някакъв неин опит за рок парче , което за преди 10 години и факта , че е бг рок си е ок.

Всеки има право на мнение - за мен песента е крадена, но дори и открадната, пак не е рок. Жената си вкарва извивките и поп-фолк вибратото. И пак ще питам - като е бг рок парче, защо никога не съм я чула по БГ радио? Там подкрепят съвременната бг музика - как са пропуснали такова "рок" парче.

Но както казах - всеки с мнението си - затова тук е форум, да се изрази. Но ми позволи да не съм съгласна с твоето.

Не казвам , че е трю рок , но със сигурност не е и чалга. Напомни ми отново за някое бг рок парче от последните 10 да не кажа 15 , което да въртят по бг рок или зрок , щото аз не се сещам. Просто защото бг рок не съществува отдавна , все пак и певците искат да ядат. Не съм съгласен , че начина и характерния тон на пеене на някой певец имат нещо общо с определянто на жанра на една песен. Това е все едно да кажеш , че Iron maiden правят опера а не heavy metal , понеже гласа на Bruce Dickinson е оперен.

# 321
Предаването не е за пеене, няма значение даже да са фалшиви. Шоуто е за имитации, важното е дали могат да изимитират гласа на посоченият човек и неговите характерни жестове и мимики.

# 322
  • София
Неизбежен беше и тук любимият момент, в който като кажеш, че не ти се слуша чалга точно в това предаване, веднага някой самоотвержено да те посъветва да смениш канала.  Stop
Ясно е, че чалгата е навсякъде, но понеже някой се опита да ни убеди, че песента на Преслава била рок парче, аз само вметнах, че си е чалга отвсякъде, както и да се извъртват нещата.

# 323
Скрит текст:
Скрит текст:
Скрит текст:

Всеки има право на мнение - за мен песента е крадена, но дори и открадната, пак не е рок. Жената си вкарва извивките и поп-фолк вибратото. И пак ще питам - като е бг рок парче, защо никога не съм я чула по БГ радио? Там подкрепят съвременната бг музика - как са пропуснали такова "рок" парче.

Но както казах - всеки с мнението си - затова тук е форум, да се изрази. Но ми позволи да не съм съгласна с твоето.
Не казвам , че е трю рок , но със сигурност не е и чалга. Напомни ми отново за някое бг рок парче от последните 10 да не кажа 15 , което да въртят по бг рок или зрок , щото аз не се сещам. Просто защото бг рок не съществува отдавна , все пак и певците искат да ядат. Не съм съгласен , че начина и характерния тон на пеене на някой певец имат нещо общо с определянто на жанра на една песен. Това е все едно да кажеш , че Iron maiden правят опера а не heavy metal , понеже гласа на Bruce Dickinson е оперен.

Не ми се спори - очевидно пак съм изостанала в представите си и Преслава е рок певица, която за да се изхранва пее чалга - шом си казал/казала  Mr. Green

# 324
Неизбежен беше и тук любимият момент, в който като кажеш, че не ти се слуша чалга точно в това предаване, веднага някой самоотвержено да те посъветва да смениш канала.  Stop
Ясно е, че чалгата е навсякъде, но понеже някой се опита да ни убеди, че песента на Преслава била рок парче, аз само вметнах, че си е чалга отвсякъде, както и да се извъртват нещата.
На мен пък не ми се слуша рап в това предаване, какво правим тогава Laughing. Мисля, че не сме на 5 години, ако нещо не ни харесва сменяме канала, сигурна съм, че всяка от нас има поне 100 канала в абонамента си.

# 325

Орлин се справя страхотно според мен.
+1

# 326
По бг радио въртят БТР и Д2, П.И.Ф., всеки ден ги пускат, те правят нови песни и се водят бг рок банди, доколко, какви и как, това не коментирам. Имат и сносни парчета, на мен са ми приятни. Остава също се водят рок/бритпоп, те напоследък изкараха много нови парчета, пускат ги по рок-станциите ни също.

Не казвам , че е трю рок , но със сигурност не е и чалга. Напомни ми отново за някое бг рок парче от последните 10 да не кажа 15 , което да въртят по бг рок или зрок...

# 327
На мен ми се струва, че дуета са малко подценени Sad. И миналата седмица ми много харесаха и тази. Светлю се справи ок днес, но колегата му беше страхотен като Дзукеро. Според мен заслужаваха по-висок зрителски вот поне от Поли и Преслава и малко по-висока оценка от журито!

# 328
На мен лично Азис в миналия сезон и Преслава в сегашния ми оставят доста горчив вкус...предаването само губи от такива участници. Темата също го доказва - Преслава и рок в едно изречение...това си е оксиморон, непостижимо...

# 329
На мен лично Азис в миналия сезон и Преслава в сегашния ми оставят доста горчив вкус...предаването само губи от такива участници. Темата също го доказва - Преслава и рок в едно изречение...това си е оксиморон, непостижимо...
Продуцентите искат рейтинг, а колкото по познати на публиката личности канят толкова по-висок ще е той.
На мен лично Азис много ми хареса миналата година. Имитациите му на Лили, Ахат и Слави бяха чудесни. Въобще не ги слагам под един знаменател с Преслава само защото пеят в един и същ жанр. Преслава просто няма особен талант за имитации, само на Тина горе-долу се справи, но всичко друго не й се получи особено.

Общи условия

Активация на акаунт