"Като две капки вода" - 4 сезон, 5 тема (04.04.2016 г. - 10.04.2016 г.)

• 26 647
  • 433
  •   1
Отговори
# 345
Зрителите защо така режат Поли и Орлин, за разлика от Преслава и Геро? Може би трябва да променят регламента...
Зрителският вот дори не искам да го коментирам...Е, как е възможно след днешния концерт бутафорното изпълнение на Преса да бъде оценено за 8 точки, а това на Джулия с 3 точки  Rolling Eyes Преса досега под 8 точки не е падала от зрителския вот, който я задържа твърдо в първата четворка, а Джулия, която имаше повече успешни имитации от нея е на края на опашката...

# 346
Зрителите защо така режат Поли и Орлин, за разлика от Преслава и Геро? Може би трябва да променят регламента...
Зрителският вот дори не искам да го коментирам...Е, как е възможно след днешния концерт бутафорното изпълнение на Преса да бъде оценено за 8 точки, а това на Джулия с 3 точки  Rolling Eyes Преса досега под 8 точки не е падала от зрителския вот, който я задържа твърдо в първата четворка, а Джулия, която имаше повече успешни имитации от нея е на края на опашката...
Преслава беше с 7, а Орлин с 8. Джулия беше с 4, Прея беше последна.

# 347
pandaannie, ти за едната точка ли се хвана...това не променя казаното от мен

# 348
Главно не гласуват за нея защото им е непозната.  На мен всички изпълнения на Джулия са ми технични и студени, не изпитвам никаква емоция докато я слушам, може и с гласуващите да е така и това всъщност да е причината винаги да е последна или предпоследна?

# 349
Сега гледах.

Хареса ми Поли много. Не съм запозната много с оригинала, но ми допадна.
Дуетът също бяха страхотни. За пръв път.
Прея пак си пя със своя си глас.  Mr. Green
Джулия ми допадна. Що годе добре се справи.
Орлин се справи супер.
Преслава беше ужасна. Движенията що годе, ама гласът е ужас. Даже ми се стори, че го докара на чалга в началото.
Геро ми хареса. Беше ми и смешен, но много ми хареса.
Калин беше забавен, но нищо особено и пак се случи поредното безумие като спечели.
Какво се случва с това предаване тази година?  doh

Как  при един интонация и глас е важен, а при друг не  Flutter

# 350
Снощи не успях да гледам

# 351
Главно не гласуват за нея защото им е непозната.  На мен всички изпълнения на Джулия са ми технични и студени, не изпитвам никаква емоция докато я слушам, може и с гласуващите да е така и това всъщност да е причината винаги да е последна или предпоследна?
Затова пък като пее Преслава такава емоция изпитвам, че ако я приложа на практика, ще ме вкарат в затвора! За убийство. На певицата.  Mr. Green

# 352
  • Пловдив
Гласувах за Калин.
Сега отивам да видя кой кой ще е сл.път Peace

п.п.Преслава в бутона Sick Ужас!Горката Поли...

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 09:49 от mystic woman

# 353
  • Варна
Тъпо е да слагат в бутона на късмета изпълнители, които в момента са и участници в предаването. Ами ако се падне Преслава да имитира Преслава или Поли себе си? Тогава няма никаква драма. А нали уж нищо не е нагласено, има вероятност да им се падне.

# 354
Това е първият сезон на предаването,който следя newsm43.
Снощи бях на кантар между Орлин и Калин и забелязвам,че Орлин не за първи път го режат в оценката.Може би те двамата единствени се доближават до пълна имитация и някой от тях заслужава да победи.А Геро от както беше 'сърдит' не са спрели да го лансират и да му свалят звезди.Орлин се справя много добре с танците и се надявам другата седмица да ги срази с Трилър(дано и с гласа да му се получи).
На бутона много от песните не ми харесват-от толкова много световен репертоар могат да се подберат много по-въздействащи парчета.

# 355
  • София
Преслава за пореден път беше много зле. И Криско не й се получи. Sad

# 356
Това е първият сезон на предаването,който следя newsm43.
Снощи бях на кантар между Орлин и Калин и забелязвам,че Орлин не за първи път го режат в оценката.Може би те двамата единствени се доближават до пълна имитация и някой от тях заслужава да победи.А Геро от както беше 'сърдит' не са спрели да го лансират и да му свалят звезди.Орлин се справя много добре с танците и се надявам другата седмица да ги срази с Трилър(дано и с гласа да му се получи).
На бутона много от песните не ми харесват-от толкова много световен репертоар могат да се подберат много по-въздействащи парчета.

За съжаление, не журито е определящо в този случай. След приравняването Орлин беше на първо място на една точка разлика от Калин, но зрителите си казаха тежката дума  ooooh!

# 357
Орлин заслужаваше да е първи.Някои пишат тук колко добре се е справил Низамов.За мен не беше никак добре.Това че има дрезгав глас не го прави автоматично Дзукеро.Низамов си го пя като Низамов и всеки можеше да го познае и със затворени очи.При положение че има подобен тембър можеше да се постарае да го имитира поне малко.Светльо се стараеше да имитира тембъра, но му беше трудно и затова изглеждаше като преиграване.

# 358
Много се забавлявах снощи и почти всички ми харесаха. Най-слабо според мен се представиха Прея и Поли, а най-добре Калин и Орлин.
Фънки коментира тоналността на изпълнението на Джулия. Мислех че пее в оригинална тоналност  newsm78 За мен най-доброто ѝ изпълнение до момента и не пееше като Джулия - определено. Постара се момичето. Липсваше и малко лигавото и стегнато отсичане на фразите на Поли, но извън имитацията, изпълнението на песента "На инат" ми харесва повече изпято от Джулия, отколкото от Поли.
Преслава ми беше забавна и мисля че се представя добре. Че не ѝ стигна въздух - вярно, но да скачаш и редиш фрази не е лесно.
С дуета и Геро се забавлявах много.
Поли пя като Поли. Прея ми беше скучна.

# 359
Миналата година, когато обявиха участието на Криско, голяма част от пишещите в темата, вкл. аз, бяхме негативно настроени - не харесвам музиката, която прави и не го одобрявах като изпълнител. Но Криско се справи страхотно - стараеше се, подхождаше сериозно към задачите, имаше няколко изключително добри имитации и стигна финалната тройка без проблем. И тук много си промениха мнението за него. Аз също го поддържах до последно.
Ако Азис миналата година (който вложи старание единствено като пя Цеца - а , да , Цеца Величкович официално е турбо фолк изпълнителка - в превод на бг - чалга), и Преслава тази година, бяха намалили чупките, муцките и лигавенията, убедена съм, че нямаше да сме толкова критични към тях. Но какво гледаме тази година - Преслава излиза, обръща всичко на чалга, след като и рапа го докара на маане - я признах, лигави се, хили се като надрусана и се държи все едно е в кварталната кръчма. Ами когато се държиш като певачка и не изксаш да избягаш от този образ, не можеш да очкаваш хората да започнат да те приемат като оперна певица.

Наистина страшно съжалявам, че заради единият рейтинг ( а не съм убедена че Маги имаше нужда от такъв тласък), трябваше да развалят хубавото предаване - най-малкото, съдя по тона в темата колко се напрегна и какви спорове се вихрят. И музикално разнообразие може да означава страшно много неща, без да е необходимо дасе натрапва т.нар. поп-фолк - не ме интересува дали е Бяла роза или 4-4-2 - все се пее в кръчми и се мятат салфетки на него.

Аз също мисля, че Орлин беше ощетеният победител снощи - харесвам Калин, но изпълнението му беше по-слабо в сравнение с това на Орлин. А дуетът - за мен и двамата преиграваха - Низамов се клатеше като Джо Кокър (мисля, че той може да направи само 2-3 образа и без да иска пречупва всичко през тях), а Светльо наистина се задъхваше от височините. Но все пак - това беше най-доброто им изпълнение до тук и не заслужаваха да са в класирането след Преслава (която Криско като я гледаше му идваше да се завре под стола май  Grinning)

Общи условия

Активация на акаунт