"Като две капки вода" - 4 сезон, 5 тема (04.04.2016 г. - 10.04.2016 г.)

• 26 490
  • 433
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Обърнете внимание обаче, че повечето от изказващите тук явно гледат предаването основно заради Преслава, за да може после да пълнят темата само с нея. От 8 участника, Преслава я има поне в 80 % от мненията.

А да ... спокойно, никой не ви познава, щото сте с псевдоними и не е нужно тук да ни се пънете и да ни доказвате че не обичате чалгата. Дайте да си говорим за шоуто.

# 361
  • Sofia
Мислих,че Орлин ще спечели снощи,повече ми хареса от Калин.
Преслава откъм визия го докара,но каканиженето-не Naughty

# 362
  • Испания
Успешната имитация или такава, която да се хареса на зрителите, зависи в голяма степен от оригинала, който се падне. В тази връзка Поли този път беше ощетена. Чувала съм песента, но не е от тези, които бих потърсила и слушала. Но Поли ми хареса.

Имам чувството, че Светльо не знае текста добре.

И да не го знае, не е страшно. Има го пред себе си. Но е проява на безотговорност да не го е научил.

Светльо и Жоро този път се преставиха поносимо. Много очаквах от тях и са голямото ми разочарование.

Личи, че Прея работи много, а и с голямо желание и удоволствие. Рачков предвидливо не даде думата на Фънки.

Доста по-натоварващо е, когато трябва да имитират друг участник във формата. Джулия и Поли са много различни по темперамент. Джули се справи страхотно. Имитира жестовете и поведението на сцената на Поли, доближи се темброво максимално до оригинала.

Фънки в палатката   smile3532

Армутлиева – майката на ДониJoy

Прекрасна имитация на Орлин. Гримът му – какво са могли, са направили. Много, много ми хареса този път.

Аман от лиготиите на Преслава. Беше гримирана горе-долу прилично. Приличаше ми на недоразвит Криско. Останалото – отврат. Имах чувството, че ще се срине на сцената и ще се спихне като спукан балон.
Миналата година Ненчо направи страхотна имитация.

Фънки, за да не изкритикува Преслава, се заяде с Етиен. Е, слава Богу, Хилда ѝ каза за пулсацията.

Геро и агитката „Малин и сие“ - сладуууууууури. Много трудна задача за Геро. Това е любимата ми песен на „Металика“. Хареса ми имитацията. Имаше доста фалшиви тонове, но Геро се справи според възможностите си. Прав е Фънки, че е всеотдаен.

Калин се постара. По-скоро ми беше смешен отколкото интересен.

Като имам предвид коя възрастова група изпраща СМС-и, зрителският вот не ме учудва. Не е справедливо за участниците, но… това е положението.

За мен Орлин беше победител тази вечер.

# 363
  • Бургас
И за мен Орлин е победител на вечерта.
А Преслава ми става все по-противна.Че той Азис беше много по-добре и го гледах с кеф.

# 364
80% от постовете в тази тема са за това да се обяснява на потребителите какво да пишат и как да пишат, вместо да се коментира самото шоу или участниците му!

# 365
И за мен Орлин е победител на вечерта.
А Преслава ми става все по-противна.Че той Азис беше много по-добре и го гледах с кеф.

Абсолютно. Азис се оказа голям артист и с имитациите се справяше доста добре.

# 366
Вчера най-много ми хареса Орлин. Наистина не му вървеше толкова гладко песента, както на Елтън Джон, но беше най-близо.
Като цяло другите не ме грабнаха особено.
Калин беше готин, но не толкова, че да е първи.
Поли беше доста добре, но аман вече от тези мъже, които й се падат.
Джули все едно мъж се опитваше да имитира, а не Поли. За какво го извади тоя нисък тон? Песните от Революция Z ги изкарва доста по-високо. Да пееше като себе си - по-добре щеше да е.
Дуетът - очаквах че тук ще бъдат много добри. Не стана. Но понеже от началото на предаването Низамов ги дъни, сега решиха да натякват до дупка, че Светльо ги бил провалил този път, за да навакса с черните точки.
Геро - не се получи този път. Ама въобще.
Прея - много се постара, на хаотични движения го докара, на глас - не.
Преса - и тя на движения го докара, но дори и като рапираше усещах тия извивки специфични, не знам как никой не ги спомена от журито.

Малките Бон-бони бяха страхотни!  Heart Eyes

# 367
Маги вероятно се крие и не е жури, защото го е срам, а и трябва да се срамува, много при това, не обичал чалга ли.. Sick . Азис, Преслава, как да е, участват (неприятно ми е), ако не пеят чалги, се търпят. Но, да - Азис пя песен на някаква си сръбкиня, не им знам имената. Слави се е падал много пъти, големият певец, който тъпите си чалги пее така, сякаш някой го е стиснал за гърлото ooooh! . И със Софето  се паднаха ooooh! , долнопробна чалга, каквато и да е, за мен всичката е долнопробна. Няма значение дали е "Тез червени домати" или песен на Преслава, всичкото е кючек и е отвратително гнусно.
И Орлин е певец, да се падне негова песен на някого, време е. Защо само на Поли и на Преса песни ще се падат.
Много ме е яд, ощети публиката (ако изобщо е публиката) талантливия и гласовит Орлин и спечели лигавият Калин.

# 368
  • Варна
Много ме е яд, ощети публиката (ако изобщо е публиката) талантливия и гласовит Орлин и спечели лигавият Калин.
глас народен-глас божи Crossing Arms

# 369
  • Пловдив
На мен пък снощи Орлин не ми хареса...Четеше от кю то...и ахааа да го изтърве текста.Не се справи.

# 370
  • Berlin
Поли беше много добра, най-добрата снощи! Да, появяваше се нейното пеене, но не пречеше. И това, че песента не е известна на феновете на Преслава, не означава, че не е хит. Аз лично си я слушам всеки ден напоследък.
Орлин не можах да го възприема като двуметров Елтън Джон.

# 371
  • Тра-ла-ла
Брех, вече се делим на фенове на Преслава и анти фенове  Joy Светът е черно-бял...даааа Laughing Аз не слушам песнички в стил Сити и Дъ войс...значи слушам чалга Mr. Green Чудесна логика

# 372
  • Испания
Понякога е по-смешно в темата.  Joy Joy Joy

# 373
 Grinning

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 00:16 от Анонимен

# 374
  • София
Хора, за Бога направете си една нещастна и мизерна темичка за плюене на чалгата и ни оставете на мира. Адски досадно е да ни занимавате с личните си виждания за чалгата. Темата е за шоуто „Като две капки вода“, а не за чалгата.

Общи условия

Активация на акаунт