"Като две капки вода" - 4 сезон, 5 тема (04.04.2016 г. - 10.04.2016 г.)

• 26 482
  • 433
  •   1
Отговори
# 375
  • Тра-ла-ла
PURE, добре че не си получила тикове....в ханша Laughing bouquet

# 376
Хора, за Бога направете си една нещастна и мизерна темичка за плюене на чалгата и ни оставете на мира. Адски досадно е да ни занимавате с личните си виждания за чалгата. Темата е за шоуто „Като две капки вода“, а не за чалгата.
Ти модератор ли си или само си мечтаеш да си такъв?! А твоя коментар за Прея и ж.к. Люлин беше много по темата, че и три страници това коментираше  Stop. За пореден път се убеждавам, че това чалгаджиите сте страшно племе...Да, темата е „Като две капки вода“, като една от участничките е баш чалгаджийката на народа, така че коментарите са си точно по темата.

# 377
Скрит текст:
Хора, за Бога направете си една нещастна и мизерна темичка за плюене на чалгата и ни оставете на мира. Адски досадно е да ни занимавате с личните си виждания за чалгата. Темата е за шоуто „Като две капки вода“, а не за чалгата.
Ти модератор ли си или само си мечтаеш да си такъв?! А твоя коментар за Прея и ж.к. Люлин беше много по темата, че и три страници това коментираше  Stop. За пореден път се убеждавам, че това чалгаджиите сте страшно племе...Да, темата е „Като две капки вода“, като една от участничките е баш чалгаджийката на народа, така че коментарите са си точно по темата.

PURE, благодаря ти!

Тъкмо се бях засилила да пиша, че само се размахва пръст все едно сме непослушни деца, а същевременно именно тези потребители "спамят" темата с коментарите си как да се държим ние.
За съжаление с включването на известни чалга изпълнители и още повече , добавянето на песни от техния жанр в бутона на късмета, чалгата става все по-неизменна част от шоуто. Така че - харесването или нехаресването им си е коментар съвсем по темата на предаването!

# 378
То голямо делене на стилове и съдене на хората, според музиката която пеят/слушат. Безсмислени са ми тези обсъждания и доказвания на това кой каква музика предпочита  Rolling Eyes
Гледам на шоуто като шоу и на участниците като обикновени хора, а не ги деля на актьор, чалгарка, певец и т.н.

# 379
  • София
Ти модератор ли си или само си мечтаеш да си такъв?! А твоя коментар за Прея и ж.к. Люлин беше много по темата, че и три страници това коментираше  Stop. За пореден път се убеждавам, че това чалгаджиите сте страшно племе...Да, темата е „Като две капки вода“, като една от участничките е баш чалгаджийката на народа, така че коментарите са си точно по темата.

Не не съм модератор - но темата е за шоуто „Като две капки вода“, а не за личния ти катарзис.

Тук коментираме как се представят участниците в шоуто, а не дали Преслава е чалгаджийка или не .

Моят коментар за Прея беше, че има недоволство във фейса за нейно изказване, от там нататък бях предизвикан от едно високомерно изказване за квартала, в който живеят над 300 хил. жители. И това беше еднократно.

А тая чалга ни я набивате с всяко второ изказване вече пета тема.

PURE, благодаря ти!

Тъкмо се бях засилила да пиша, че само се размахва пръст все едно сме непослушни деца, а същевременно именно тези потребители "спамят" темата с коментарите си как да се държим ние.
За съжаление с включването на известни чалга изпълнители и още повече , добавянето на песни от техния жанр в бутона на късмета, чалгата става все по-неизменна част от шоуто. Така че - харесването или нехаресването им си е коментар съвсем по темата на предаването!

Аз ли спамя темата? Да се върнем назад да видим кой започна - искаш ли?

# 380
  • Испания
Чудех се на кого ми прилича Орлин, гримиран като Елтън Джон? И се сетих: на Иво Манолов.

# 381
Един бърз запис от мен, после ще гледам снощния епизод и ще гласувам Peace

# 382
Чудех се на кого ми прилича Орлин, гримиран като Елтън Джон? И се сетих: на Иво Манолов.
А на мен ми приличаше на Жан Виденов. Simple Smile Светльо пък беше едно към едно с Богомил Бонев.

# 383
  • София
не харесвам Орлин, но снощи ми хареса най-много.
Низамов не беше Дзукеро, а Джо Кокър.

# 384
Дядо Хаджия,

Скрит текст:
нямам желание да водя пререкания с теб или някой друг. Като толкова преча, че си изказвам мнението за дадена песен или изпълнител - ще млъкна. Оттук нататък - за някои участници - или суперлативи, или нищо! Точно като Фънки! И без това не е приятно след всеки твой пост, някой да ти обяснява какво ми е разрешено и какво не.

А за спаменето - това е лесно доказуемо - всеки може да види кой на каква тема коментира. Смея да твърдя, че дори и да коментирам известни стилове на пеене, винаги са в смисъла на изявите на въпросният изпълнител в предаването. А не коментирам кой от потребителите как се държи или да изказвам мнението си за кварталите в София (страшно по темата- точно в десятката!).
Така че, ако обичаш - нека прекратим безумният спор, който се вихри в последните страници.

Слагам комантара си в скрит текст, защото наистина не е много по темата, за което се извинявам на  останалите потребители!

По темата:

Светльо пък беше едно към едно с Богомил Бонев.

Точно се чудех на кого ми напомян Светльо снощи - малко по-висок и не толкова набит ген. Бонев!

# 385
  • Испания
Светльо пък беше едно към едно с Богомил Бонев.

Абсолютно.  Laughing

# 386
Ти модератор ли си или само си мечтаеш да си такъв?! А твоя коментар за Прея и ж.к. Люлин беше много по темата, че и три страници това коментираше  Stop. За пореден път се убеждавам, че това чалгаджиите сте страшно племе...Да, темата е „Като две капки вода“, като една от участничките е баш чалгаджийката на народа, така че коментарите са си точно по темата.

Не не съм модератор - но темата е за шоуто „Като две капки вода“, а не за личния ти катарзис.

Тук коментираме как се представят участниците в шоуто, а не дали Преслава е чалгаджийка или не .

А твоя личен катарзис за ж.к. Люлин е точно по темата. Да видим как се представя Преслава - доживях да чуя рап песен в чалга вариант, песен на Лили Иванова  с характерната ориенталска  орнаментика. Преслава всеки понеделник пее чалга, не може да избяга от този "стил",  та кое казваш не е по темата?!

# 387
  • София

А твоя личен катарзис за ж.к. Люлин е точно по темата. Да видим как се представя Преслава - доживях да чуя рап песен в чалга вариант, песен на Лили Иванова  с характерната ориенталска  орнаментика. Преслава всеки понеделник пее чалга, не може да избяга от този "стил",  та кое казваш не е по темата?!

Моят личен катарзис за Люлин, го обясних малко по-горе и нямам намерение да се повтарям. Просто се научи да четеш. Едно е да коментираш представянето на Преслава в шоуто, друго е да ме занимаваш с това от какво ти се гади и как си изпуснала час за зъболекаря.

# 388
  • sofia
Баш по темата си е. Когато в бутона е включена чалга, когато има чалгарка в шоуто, мога да изразя мнението си по въпроса. Може би, като зрител имам право на това?

# 389
  • София
Баш по темата си е. Когато в бутона е включена чалга, когато има чалгарка в шоуто, мога да изразя мнението си по въпроса. Може би, като зрител имам право на това?

В темата коментираме как са се справили участниците, а не дали някой обича или мрази чалгата и да се пишат по цели страници терзания кой бил припадал, па повръщал,  па не знам какво си още от чалгата.

И аз не харесвам хеви метъла, но това не значи, че трябва да занимавам тук аудиторията с това.

Общи условия

Активация на акаунт