MasterChef България - сезон II (04.03. - 10.04.2016г.)

• 34 897
  • 449
  •   1
Отговори
# 405
  • Испания
За момента май Лъчо ми се струва най- подходящ за победител. Прави си всичко старателно, не се занимава с простотии.

Така е, но... не знаем какво мислят по този въпрос сценаристите.  newsm78

# 406
За момента май Лъчо ми се струва най- подходящ за победител. Прави си всичко старателно, не се занимава с простотии.
На същото мнение съм - мълчи си момчето, готви си, не влиза в интриги и не се прави на много знаещ  Peace

# 407
Като се сетя миналия сезон как някои потребителки се дразнеха на Боян заради самочувствието му. Сега в сравнение с тези участници виждате ли, че е било оправдано?

# 408
Меган, права си - сега като гледам новите, разбирам, че съм бла несправедлива и към Боян за самочувствието му понякога, и към Стефан за безпардонното му отношение в някои моменти. Но те можеха да готвят и знаеха какво правят в кухнята.

# 409
За мен е слаб сезон, няма колоритни участници!

# 410
Ако пуснат трети отиваме с Денси и ги разбиваме  Laughing но предполагам няма да има.

# 411
Ако пуснат трети отиваме с Денси и ги разбиваме  Laughing но предполагам няма да има.
Аз пък мисля че ще има.
Ама  вие като идете да кажете кои сте що сте та да ви стискаме палци и да ви критикуваме по малко

# 412
Защо да няма трети? Би трябвало да има...

# 413
Аз пък мисля че ще има.
Ама  вие като идете да кажете кои сте що сте та да ви стискаме палци и да ви критикуваме по малко

Ще ни познаете няма начин! Laughing

# 414
Къде другаде освен в сайта на БТВ мога да гледам епизодите? Там излезне ли ми реклама по средата на видеото и спира newsm78

# 415
В сайта на мастършеф погледни, там има всички епизоди. http://masterchef.btv.bg/

# 416
  • Велико Търново
Аз уж гледам всеки епизод на предаването, но интриги и лични драми не виждам Rolling Eyes Може би не съм гледала внимателно.... Wink Състезание като състезание - дават тук-таме нечии изказвания, и са свързани с предизвикателствата, които им поднасят - кой, как мисли, че ще се справи, къде е сбъркал, къде мисли, че е силен..."лиричните отклонения" са чисто и просто за мен спортен хъс + подадена тук-таме реплика от режисьора сигурно...Какво толкова ако някой е казал "мисля, че ще справя страхотно", или "така, като гледам моето ястие изглежда най-добре", или "това съм готвила много пъти, добра съм и ще им покажа какво мога"....
С едно обаче съм съгласна, и то е, че миналата година имаше доста по-креативни ястия Peace

# 417
Денси, ако се появиш с такава коса като на аватара със сигурност  Heart Eyes

Не знам вие какво научавате, ама аз нищо, от тук от там кадри, по някой съвет и толкова.
А и това пусто сурово отвсякъде...направо ми призлява- яйцето се лее, месото кърваво червено....Аз съм много демоде, няма да се явявам на кастинга  Mr. Green

# 418
  • София
Иначе най-много ме дразни този Калоян, много са ми неприятни такива типове със самочувствие до небето и какво е това "мачкаай" дето всеки път крещи?  ooooh! Пълен смях.
И това при положение, че е бил на елиминация или стрес тест и едвам е прескочил към следващата седмица. Кое точно е смачкал, не мога да разбера. Ако е стигнал до мастърклас или е взел имунитет - да мачка, ама той е бил при потенциално отпадналите и пак мачка. Crazy
Иначе не изглежда лошо момче, а и му се получават чиниите в повечето случаи. Дано да е режисьорска идея тази простотия с мачкането.

# 419
Хаха не знам, изглежда ми като да му идва отвътре  Laughing Но е много дразнещо де, даже един път Ангелов нещо го скастри след като го каза това "мачкай", че няма какво да се радва (пак беше прескочил трапа точно).

Общи условия

Активация на акаунт