MasterChef България - сезон II (04.03. - 10.04.2016г.)

• 35 020
  • 449
  •   1
Отговори
# 105
Обикновено нашенско саламурено сирене плюс домати се оказа голямо предизвикателство.
Браво на Весела, радвам се за нея. Чинията и изглеждаше страхотно, като я видях, ми се прииска да я опитам.
За десерта на Мая също комплименти, напълно справедливо решение на журито. Очаквам с нетърпение утрешната битка.

# 106
  • София
Гласувах да отпадне Димитрия, от самото начало ми е много антипатична. И това ми е май единственото непроменено впечатление за участник, при другите - много динамично. Simple Smile Цвета не я траех, сега ми е от  най-"цветните" (извинете за повторението) и интересни участници. Не се даде днес въпреки спънката, а и обвини само себе си за провала.
Весела я мислех в началото за пълнеж, който скоро ще изхвърчи, а сега й казвам "браво " за стабилната психика и съобразителността. След забележките на Виктор успя да си преформулира идеята, и то право в десятката! Определено ще съм за нея утре, Мая взе да ми се вижда двулична, все уж засмяна и мила, а май има злобичка.
Евгени и той, голямо самочувствие и накрая - едно нищо и като презентация, и като вкус явно.
Калоян и той стабиляга, не се поддава на силни емоции, само пак взе да мачка. Grinning
Димитрия - домати със сирене, ама без сирене. ooooh!

# 107
Ох, Цвета чакала Мая да й падне на къс пас, щяла да й покаже тогава...
Ми тази вечер нали беше на къс пас, що не се доказа?  Mr. Green

# 108
  • España (Плевен)
Страхотно предаване беше тази вечер.
Мая, добре се справи с десерта, но така да се хили от балкона... несериозно беше.
Весела с всяко предаване катери едно стапало нагоре. Браво!
Определено съм за Весела...  ✊✊✊

# 109
Имам усещането, че са разделили участниците на два отбора.... Липсваше ми емоцията на справилите се тази вечер, а изразяването на Цвета и Димитрия просто издава спазването на предварителен сценарий....  Мимиките на Мая ме изненадаха, толкова уравновесена, спокойна досега и изведнъж показва някакво "злобно" отношение към Цвета и Весела, мисля, че е неприсъщо за нея... Ако е сценарий, дори и само на репликите да е, определено ми е несполучлив!

# 110
  • София
Много ми хареса предаването тази вечер, интересни чинии, смели решения, супер.
Няма изявени фаворити, един блесне на едната задача, на другата е зле, на третата с безлична чиния... Доволна съм.

# 111
И аз гласувах за Димитрия

# 112
Ох, Цвета чакала Мая да й падне на къс пас, щяла да й покаже тогава...
Ми тази вечер нали беше на къс пас, що не се доказа?  Mr. Green

Тя до сега с Димитрия се дракаше, ся Мая й е трън

# 113
Здравейте,
Вчера не разбрах защо Евгени отиде на елиминации,като имаше доста по-неуспешни ястия от неговото?

Мая се държеше неприятно от балкона,тип а ла Елена миналият сезон.

Цвета  - Нордел имаше направо културен и възпитан изказ спрямо нея.Ужасно дразнещо държание,чак и готвенето не мога да й харесам.А знае,може и разбира.

# 114
Eвгени все с пълна кошница тръгва все ги знаел продуктите, пък накрая все нещо не му се получава с тия изказвания ми е като Цвета само дето липсва наглостта и емоцията на Цвета, ами са равни и безлични, простотията да прати Събин да пречи на другия отбор да взима продукти е без коментар.
Цвета поне си е натюр и не е двулична предпочитам тоя типаж, знаеш какво имаш насреща.
На Мая и лъсна истинското личице.
Весела ми харесва все повече и повече.
Доктора държи една среда, но скоро или ще трябва да се открои или да изпадне.

# 115
  • София
Евгени с много високо самочувствие и вече се вижда, че няма много покритие.Ясно беше, че ако обеления домат постои във фурната, после няма какво да го държи като се спаружи. Simple Smile
Цвета ми става симпатична - самокритична е и си изкарва поуки.
Гласувах за доктор Мачкай. Има ми нещо гадно в тоя човек....

# 116
И аз се радвам за Весела.
Цвета продължава в нейният стил, неприятна ми е тази жена.

# 117
  • София
Весела се очертава като фаворит - от абсолютно незабележима стигна до запомнящ се, стегнат състезател с бърза мисъл и самообладание.
Мая - прекрасна чиния, но какви чупки и кривене в склада, където избираше продуктите. Какво им става на тези жени? И Цвета, и Димитрия и те - не могат ли да се държат по-обрано и с достойнство? Лигла до лигла, независимо от възрастта.

# 118
Много ми е симпатична Мая и се радвам че Цвета не можа да ѝ натрие носа.
Мая си каза за държанието на Цвета и как само нейния глас се чува, как всичко тя знае и може. Ми... нека ѝ. Дано отпадне. Изключително досадна и неприятна личност с голямо самочувствие. Искам да не се справи със задачата и да си ходи.
Севдето никак я няма с презентациите, но явно вкусно и се получават ястията.

Фаворит нямам. Мая ми е най-симпатична като цяло, но досега само с десерти ме е впечатлила.

# 119
  • София
Мая беше изключително пренавита и превзета в склада. Чак ме изненада. А подхилкванията от балкона може би ще и донесат доста неприятности.

Общи условия

Активация на акаунт