MasterChef България - сезон II (04.03. - 10.04.2016г.)

• 34 948
  • 449
  •   1
Отговори
# 240
Дима е готвила за семейство и внуци, няма особени претенции, не познава повечето продукти.
У нас пада голям смях с точно тази нескопосаност и несръчност, за наименованията няма да коментирам  Joy
При избора на продукти за другарче, тя допусна, че може да се наложи да готвят с тези, които са избрали.

Цвета е готвила за целия ловно рибарския съюз  ooooh!  финансово поне е имала възможност да опита повечето продукти.
Ако не бяха споменали, че от сом не се получават котлети за скара, щеше да изхвръкне.
Злобна е по отвратителен начин. Избра умишлено такива продукти, но не и дойде на акъла, че ако я бяха оставили да готви с тях щеше да го закъса. Умря си от кеф, че е пре....а Дима, но не спря да се вайка и кълне, че са я прекарали и нея.

На Дима чинията беше много по- гурме отколкото уя на Цвета.

За мен и двете трябваше да бъдат на елиминация!

# 241
Дядо хаджия, ами според мен си е абсолютен нахалник  Peace
С това, че накара Събин да пази продуктите от противниковия отбор, с това, че се правеше на по- добър пред Лъчо на Мастъркласа и с това, че се има за по- хитър от всички други.
При положение, че Димитрия не можа да се справи с кокосовия орех и това беше видимо за всички, не беше нужно да се прави на интересен, още повече че точно тя му даде кошница с чудесни продукти  Peace
Не че нея много я харесвам,даже никак, но пък и Евгени не ми допада вече, за разлика от преди  Peace

# 242
  • Русе
Кой и кога е представял Евгени за нахалник?
Момчето си има стратегия и си гони целите без много да парадира.
Как, като постоянно се опитва да прецака някого ли!
Мая с този чипс голяма издънка, казват и че няма време, тя продължава да реже картофки. Снощи за първи път я видях да не се усмихва.
Весела я харесвам от началото на предаването. Браво на момичето!

# 243
  • Варна
Не съм особено съгласна, че Димитрия няма претенции!

Евгени не ми хареса с неговото БАБА, но както и да е! Браво на Весела!

# 244
  • София
Дядо хаджия, ами според мен си е абсолютен нахалник  Peace
С това, че накара Събин да пази продуктите от противниковия отбор, с това, че се правеше на по- добър пред Лъчо на Мастъркласа и с това, че се има за по- хитър от всички други.
При положение, че Димитрия не можа да се справи с кокосовия орех и това беше видимо за всички, не беше нужно да се прави на интересен, още повече че точно тя му даде кошница с чудесни продукти  Peace
Не че нея много я харесвам,даже никак, но пък и Евгени не ми допада вече, за разлика от преди  Peace

Кой и кога е представял Евгени за нахалник?
Момчето си има стратегия и си гони целите без много да парадира.
Как, като постоянно се опитва да прецака някого ли!
Мая с този чипс голяма издънка, казват и че няма време, тя продължава да реже картофки. Снощи за първи път я видях да не се усмихва.
Весела я харесвам от началото на предаването. Браво на момичето!

Ако още не сте разбрали това е риалити шоу и всеки се бие срещу другия.

То по тази логика нахални трябва да бъдат и Мая и Димитрина, затова че затрудняват Цвета по време на теста за креативност.

# 245
Не знам по коя логика кой трябва или не да бъде нахален и съм наясно, че това е предаване за победа и голяма награда, но не си спомням някой друг участник нито в този, нито в предишния сезон да е пречил на другите отбори/ участници да си вземат продукти  Wink

# 246
Не знам по коя логика кой трябва или не да бъде нахален и съм наясно, че това е предаване за победа и голяма награда, но не си спомням някой друг участник нито в този, нито в предишния сезон да е пречил на другите отбори/ участници да си вземат продукти  Wink
Имаше пак подобни изпълнения. Даже Нордел беше заляла фризьора, защото отмъкна май всички миди, нарочно.
И там си правеха мръсно и взимаха ненужни продукти. После шефовете бяха наложили някакви правила.

# 247
  • España (Плевен)
СЪРФ ЕНД ТЪРФ сандвич с телешко и скариди!

# 248
Може, не си спомням, но това не променя мнението ми, че Евгени е нахален  Wink

# 249
  • София

Това не означава обаче че е такъв.  smile3534

# 250
  • София
Имаше пак подобни изпълнения. Даже Нордел беше заляла фризьора, защото отмъкна май всички миди, нарочно.
И там си правеха мръсно и взимаха ненужни продукти. После шефовете бяха наложили някакви правила.

Да, мидите „Сен Жак“, които Аврам нарочно прибра всичките. Тогава Нордел му лисна някаква саламура в лицето от яд.  Laughing

# 251
"Сърф енд търф" съм яла при Андре, супер вкусно беше!! Heart Eyes

# 252

Това не означава обаче че е такъв.  smile3534
Crazy
Окееееей Laughing
Да бе, вярно че имаше такъв случай  Grinning
Ами и Димитрия да му беше пличнала кокосовата вода на Евгени  Joy

# 253
  • Испания
Страхотен мастърклас!  Party

Майко мила, никога не съм месила с две ръце. Трябва да пробвам.

Тухлата ми събра погледа.  Shocked

Много апетитен сандвич.  chef

Сигурна съм, че сценаристите насочват участниците какво да коментират по време на предаването. Чувала съм и от наши, и от испански участници в ББ, след като напуснат къщата и ги попитат за нещо от визитката им, да казват: „Ами така ми казаха да кажа“. Доста неестествено звучат коментарите. Хем трябва да кажат това, което са ги инструктирали, хем трябва да го направят естествено, но все пак не са артисти.

Думите на Весела, че е израстнала в предаването и другите трябва да се страхуват от нея, със сигурност са по сценарий.

Мая беше като розово сладкишче. Много време изгуби с чипса. Много съжалявам за нея.

Привидното спокойствие на Весела ми хареса много. Кой знае как ѝ е вряло отвътре. Радвам се, че спечели имунитета.  smile3501

И нещо, не мога да й разбера думите - на аншоа-та "анчоас" ли каза  newsm78

Да. На испански аншоа е анчóa. Множествено число – анчóас.

Евгени се подиграваше на Димитрия и това окончателно предизвика антипатиите ми към него. А го харесвах, докато не направи номера с „прецакване на другарчетата“ от другия отбор. А и това „баба“...  Sick

Целта невинаги оправдава средствата. Няма как да ми хареса човек, който е готов да стъпва върху другите, за да се изкачи. Естествено, всеки вижда нещата от собствената си камбанария.

Чинията на Цветелина говори сама по себе си – огледало на готвача.

Дожаля ми за Димитрия, въпреки че не я харесвам. Не мисля, че мястото ѝ е там при цялата липса на познания.

smile3521

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 11:26 от smileys

# 254
  • София
smileys ме изпревари; точно това щях да кажа, че човек може да напредва и печели и без да прецаква останалите и да хапе по-слабите. Весела е пример точно за такова поведение, поне засега. Евгени - обратното.

Общи условия

Активация на акаунт