MasterChef България - сезон II (04.03. - 10.04.2016г.)

• 34 940
  • 449
  •   1
Отговори
# 255
  • Ню Йорк
Весела търпи голямо развитие, много ми харесва.

# 256
  • Mediterraneo
Весела заслужено спечели. И двете с Мая са ми любимки, но мая категорично ми падна в очите като се взе на серизиозно и дори опита да дразни весела. Недоумявам какво дебело перде й падна пред очите, та се увъртя толкова с този чипс! Нека, дано се поучи от грешките си!

Стрес тестът много ми хареса. Дима много добре помисли, че може да им оставят собствените кошници да готвят с тях, но можеше поне мъничко да затрудни противника си. Стратегията на Евгени и Цвета ми хареса- на война като на война, аз също бих се опитала максимално да затрудня противника, щом ми се пада такава възможност.

Довечера ще се размажа- започва испанският сезон!

# 257
  • sf
Ех, много завиждам за испанския сезон!
Вчера се замислих , въобще не видях да мият сладкия картоф, обелиха го наполовина и така го рязаха. Предполагам,че ги мият,де, ама ми прави грозно в впечатление.
Цвета ме дразни, жалко,че се измъкна. Димитрия не ми е толкова противна, акцента й ме забавлява.

# 258
Относно презентациите, не знам за вас, но на мен фалическия сом на Цвета, перфектно ми кореспондираше с разчекнатите пъдпъдъци на Евгени   Mr. Green Crazy

hahaha hahahaИ аз забелязах, но не посмях да го напиша.

А от Цвета какво очаквате, всички се опитват да я прецакат, колко пъти и беше по-трудно,понатрупала е злобичка.

А за номерата, с вчерашната задача стана ясно, че ги подтикват към такива, от предишните серии да се почне по-късно с готвенето и т.н.
Но едни се включват с удоволствие, други се промушиха без да преминат през това

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 13:31 от zari65

# 259
Смятам, че е ред да си ходи Димитрия, въпреки че вчера постъпи  благородно.С изключително голямо самочувствие е без покритие. Може да е готвила много /манджи вкъщи/, но няма никакви познания нито за продуктите, нито за техниките. Не е за този формат.

Цвета-не ми е и любимка, но не ме и дразни . Според мен засега най-добре се справя от всички. Има си самочувствие жената, силен играч, затова всички се опитват да я прецакат. Жена с характер. Класи ми е над Нордел.

Абе този сезон никой не ме дразни ОЩЕ / като изключим онази ревящата, когато прекалява/. И ОЩЕ нямам фаворит.

Последна редакция: ср, 06 апр 2016, 14:05 от vita

# 260
  • София-Младост

Утре ще правят десерт на елиминационния тест.  newsm44
Това от финалното видео ли се разбра, ще е добре някое десертче да видим  Peace
Няма да е само десерт, на елиминации не готвеха ли два отбора за гости  newsm78
Доктора някакви меса приготвя
Иначе не виждам пречка да и бяха казали откъде и как да пробие ореха. Не мога да си представя пюре от ряпа дайкон с кокос... Sick
И в този сезон ми е странен начина по който се изразяват участниците, когато коментират...все едно четат текста пред себе си, но и влагат някаква емоция...странно едно такова.

От вчера се чудех от къде ми е познат шеф Цветомир Николов и се сетих, че наскоро четох статия за него, когато стана най-добър говач за 2015. Готви в ресторант "Московска 15"
Ето статията:
http://www.-spam-.com/vse-oshte-ergen/tsvetomir-nikolov-the-food-fighter/

# 261
  • Варна
Дали и тази седмица ще сме единодушни. И аз съм за Севда, нищо против нея, но предаването е за разпускане, а не да се натоварваме допълнително  Peace
+1

и благодаря за темата!

# 262
  • Испания
Националите по самбо и джудо предизвикват готвачите от MasterChef – от 21:30 часа по bTV

http://masterchef.btv.bg/article/news/nacionalite-po-sambo-i-dzh … chasa-po-btv.html

И нефелните служители на бТВ започват материала с грешка: На 6.07 от 21:30 часа отборната битка в MasterChef по bTV ще изненада всички играчи.

# 263
  • София
Ти пък, мръднало леко пръстчето и уцелило съседния клавиш, дреболийка.  Wink

От текста разбирам, че може Мая изобщо да не е капитан, тъй ли? От анонса ми се стори, че Георги ще води единия отбор.

# 264
  • Испания
Да, така излиза, освен ако не може да посочи и себе си. Но защо Мая?

# 265
Досега от всички мастър класове Мая се изложи най-много, довечера ще разберем.

# 266
Аз пък снощи останах с впечатлението ,че Весела няма да готви и няма да участва в отборната битка ,а ще определи кои да са капитани
А може  и да съм се объркала де да знам
то този сезон е " очаквай неочакваното"

# 267
  • София
Сега пак изгледах видеото, вижда се кои ще са капитани, за да не ми се скарат пак, ги скривам

Скрит текст:
Георги и Мая

Да, явно Весела ще разпредели отборите. - "победителят в мастър класа ще се заеме с разпределението на отборите и излъчването на капитани на сините и червените. "

# 268
......
Иначе не виждам пречка да и бяха казали откъде и как да пробие ореха. ...........
За дъската май й каза шеф Ангелов. Полезно за мен, не знаех и никога не бих се сетила.
Аз гласувах за Севда и Цветелина. Харесват ми Весела, Йоана и Любо засега.

# 269
  • Испания

За дъската май й каза шеф Ангелов.

Да, той.

Общи условия

Активация на акаунт