Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 71 991
  • 768
  •   1
Отговори
# 240
Wicked City да не го започвам изобщо, щом е спрян.
Него отдавна го спряха, още есента. Има само осем епизод, ама не и кой знае какво. Не си губи времето.

# 241
Него отдавна го спряха, още есента. Има само осем епизод, ама не и кой знае какво. Не си губи времето.
Мислех го, но съм забравила, сега като видях се сетих, че ми се гледаше, заради артиста от Gossip girl.
Няма да го тегля. Crossing Arms

# 242
Мислех го, но съм забравила, сега като видях се сетих, че ми се гледаше, заради артиста от Gossip girl.
Няма да го тегля. Crossing Arms
Аз по същата причина реших да го гледам. Идеята им е била готина, но не са я развили много добре, а и финала е доста претупан, предвид, че още на третия епизод ги резнаха и просто ей така са направили още 5 епизода, за да има някакъв завършек сериала.

# 243
  • UK
Списъка в iMDB не е пълен, на пръв поглед Criminal Minds го подновиха преди няколко дни. Списъка в TVLine е винаги точен.
http://tvline.com/2015/10/16/renewed-tv-shows-2016-renewal-score … cancelled-series/

# 244
  • Вестерос
Моят е от друг сайт Simple Smile, но може и да не е точен, да

# 245
Благодаря и на двете.  bouquet

# 246
Castle и Nashville спрени, а Reign подновен?!?! #Crazy Просто не знам какво да кажа #2gunfire ooooh!

# 247
Castle и Nashville спрени, а Reign подновен?!?! #Crazy Просто не знам какво да кажа #2gunfire ooooh!
За Нашвил има шанс да го вземе друга телевизия. Касъла е "чао", заради Катич. Peace

# 248
Аз много харесвам Reign! Историческите ми допадат повече, отколкото такива от рода на Касъл, в които са 'епизод за езпиод"

# 249
Касъла е "чао", заради Катич. Peace
Заради Нейтън. Заради него смениха шоурънъра, след това отрязаха Стана и другата мацка заради пари, и накрая бай-бай Канзас. Нейтън сам си го направи, колкото и да ми е симпатичен на екран, в живота се оказа голямо леке.

# 250
  • Вестерос
За съжаление... аз наскоро прочетох каква драма куин бил, а на екран ми е от любимците

# 251
И аз четох за Нейтън, че давал доста хард тайм на Стана на снимачната площадка, и тя се радва да напусне.
Извън драмите, много ги харесвам и двамата, на екран са ми една от любимите двойки. Heart Eyes
Жалко. Дано направят достоен финал.Още не съм гледала последния сезон, само хвътлям око на спойлери във FB.

# 252
Gold, и аз харесвам исторически и ги предпочитам пред стотици други жанрове, но Reign го зарязах именно защото не е исторически, а (надявам се да не те обидя) тийн боза. И точно това е жалкото-опропастяват иначе добрите исторически сюжети с опитите си да спечелят тийн публиката!

# 253
  • The point of no return
Аз чакам с нетърпение Animal Kingdom със Скот Спийдмън, Елън Баркин и Бен Робсън (Калф - Викинги) Peace Двучасовата премиера ще е на 14 Юни.
http://www.imdb.com/title/tt5574490/?ref_=nv_sr_1

# 254
  • Вестерос
ооо ще го погледна и аз Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт