Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 72 012
  • 768
  •   1
Отговори
# 480
Полдарк е подновен за трети сезон!  Grinning
Доволна съм, но се надявам да спрат навреме - четох за тази книжна поредица, от която е вдъхновен сериала. Докато е за Рос Полдарк е интересна, макар че качеството спада с всяка следваща книга. В един момент става като Дързост и красота, Рос и Демелза са стари и само си спомнят миналото, а действието се върти около децата им (и не е особено оригинално - класически сапунени драми).

# 481
  • в морето до колене
Зарибих се по Bones.
Харесвам такъв тип сериали. Виждам, че е 11 сезона, което много ме зарадва.  Надявам се да поддържат нивото докрай. Някой гледал ли е всички сезони и как го преценява като развитие?
И аз гледам по принцип подобни "процедурни" криминалета и въпреки мнението на Тифани и МГМ... реших да пробвам с Кости - наведнъж и докъдето го докарам.
Издържах до трети.  ooooh!
от 4 до 10 ги минах "по диагонал" - първия епизод от сезона + последния преди / първия след почивката на полусезона + финалния за сезона (нали тези трябва да са уж по-определящи за развитието на сюжета)
+ коледния евентуално (защото напоследък настроението ми беше едно хем тъпо, хем лигаво  Embarassed)

Не ми се получи. Tired Даже Касъл го издържах май повече сезони преди да се откажа.

Последна редакция: ср, 06 юли 2016, 16:26 от мячик

# 482
  • Вестерос
Трябваше да ни послушаш Simple Smile

Кога почва Suits, Switched at birth някой с инфо?

# 483
 Suits май на 13.07

# 484
  • Вестерос
 bouquet bouquet

# 485
  • в морето до колене
Трябваше да ни послушаш Simple Smile

Кога почва Suits, Switched at birth някой с инфо?
Е, нищо, де - пробвах.  Crazy

Да, Suits започва на 13.07.
А началото на последния сезон на  Switched at birth го преместиха за януари 2017 - 09.01. е даден за първи епизод.

# 486
  • Вестерос
ее те пък последните серии точно  Crossing Arms мерси  Hug

# 487
от 26.09 започва втори сезон на Qantico Simple Smile  Party

# 488
Зарибих се по Bones.
Харесвам такъв тип сериали. Виждам, че е 11 сезона, което много ме зарадва.  Надявам се да поддържат нивото докрай. Някой гледал ли е всички сезони и как го преценява като развитие?
И аз гледам по принцип подобни "процедурни" криминалета и въпреки мнението на Тифани и МГМ... реших да пробвам с Кости - наведнъж и докъдето го докарам.
Издържах до трети.  ooooh!
Ами и аз ще го гледам, докато ми омързне  Simple Smile
Не съм много от дисциплинираните личности, които гледат всичко до край. Имам доста сериали, които не съм догледала. И "Добрата съпруга" я изоставих доста преди финала. Почнах я наново преди месец-два, но стигнах до трети сезон и не можах да продължа нататък ...  Същото стана и със "Скандал" и "Тиранин". Криминалетата май ме държат повече, стига да има интересни случаи за разследване. Колкото до "Касъл", не съм го пробвала, но има добри отзиви за него и сигурно ще го започна някой ден.
Други предложения имате ли за мен?  Grinning

# 489
Преместих коментара в другата тема - исках да го изтрия, но ми излезе грешка, така че ако може някой модератор да го махне.

Последна редакция: сб, 09 юли 2016, 16:48 от Petia Ivailova

# 490
Ами Nashville пробвала ли си, Simpatikonia? Не е криминален, но не е и като останалите, които си посочила. Може и да ти хареса Simple Smile

# 491
  • София
Петя, може ли да пишеш в спойлер, все пак днес излезе епизода, не всички гледат на момента, повечето чакат субтитрите  Peace

# 492
Петя, може ли да пишеш в спойлер, все пак днес излезе епизода, не всички гледат на момента, повечето чакат субтитрите  Peace
Извинявам се, поправих коментара.

# 493
  • Вестерос
Петя,пишем за сай фай в другата тема,там коментираме.

# 494
Не се коментира тук, не съм гледала епизода на Материята, но
Скрит текст:
защо убиха Първи? Мислех, че ще го спасят.#2gunfire Аз го харесвам. Вярно, че актьора си остава, но.... Корсо...да бе. Crossing Arms Шести замразен, отиде ми ентусиазъма да гледам.

Общи условия

Активация на акаунт