Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 71 993
  • 768
  •   1
Отговори
# 510
  • Вестерос
Само като прочетох Джъд Лоу и припаднах  Hug Кога да го чакаме?

# 511
  • в морето до колене
Засега няма дати, но предполагам - октомври/ноември.
Първите две серии ще ги покажат на фестивала във Венеция в началото на септември - значи ако останалите серии още не са готови по това време, ще им трябва поне месец-два да довършат монтажа / или ако са готови, то евентуално да променят нещо в последния момент след като видят първите реакции на зрители и критика.

# 512
  • Вестерос
Страхотно, мерси , че сподели  bouquet

Днес по сайтовете вече има първи епизод на втори сезон на Мистър Робот

# 513
Не е ли рано?
Всъщност не знам със сигурност кога е премиерата на новия сезон, както и да е, ще се гледа. Grinning

# 514
  • Вестерос
На 14 съм си писала, че ще е по тракерите  Grinning

Малко дати за новите сериали - датите са  когато ги излъчват по тв-то

Timeless 3.10
Conviction 3.10
Notorious 22.09
This is us 20.09

# 515
Ми не съм видяла. Joy
Почнах да гледам Викинги, на трети епизод съм, много има за наваксване.

# 516
  • София
Всъщност моите очаквания се припокриват с твоите.  Laughing
Ударно започнаха с много клишета
Скрит текст:
- заподозреният, произходът му, работата на баща му, убитата, но много интересно проследихме всяка негова стъпка(накриво) през въпросната нощ, колко следи и свидетели остави след себе си, които ще го сочат с пръст и ще крещят, че е той.
Атмосферата много ми допадна на мен също, адвокатът Mr. Green, музиката в началото и липсата на такава напрегнатите моменти.

Криста,
абе чудя се нали си спомняш как Назир се събуди на един стол до една маса ако не се лъжа. Облечен при това. Е, аджеба дрогираха се, съблякоха се, секс правиха и защо по дяволите не е в леглото или поне гол до кръста, а се намира етаж по-долу облечен и задрямал не на правилното място. Не че нещо ама ми мина през главата и ми беше меко казано странно. То обяснение винаги може да се намери, събудил се е и е отишъл да хапне или пийне нещо ама не знам странно ми е не много логично...
Дали няма да има нещо тук.  Thinking

# 517
На мен също ми хареса много The Night Of - мерси, че споделихте. Въпреки клишетата HBO знаят как се снима сериал.
Това със събуждането на Назир определено е голяма "дупка" в сценария.
Според мен е направено по този начин именно за да има това съмнение в зрителя. Ами Ако все пак е той. Ако от началото сме на 100% сигурни, че не е той се губи част от емоцията.
И все пак Не е той  Mr. Green

# 518
Не мисля, че е дупка. По-скоро похват за качване на напрежението.

# 519
http://www.hollywoodreporter.com/lists/emmys-2016-full-list-nominations-910903

Най-доволна съм за Американците, най-сетне заслужено признание  Peace
повечето номинации за Троновете са меко казано... смешни

# 520
  • София
Присъединявам се към харесалите пилотния епизод на The Night Of   Simple Smile
Много майсторски заснет, хубава игра, като много ми допадна това, че без да се случва нещо кой зне какво, сцените държат вниманието. Джон Туртуро се влючи много добре на финала  Simple Smile

Последна редакция: пт, 15 юли 2016, 11:04 от Deetron

# 521
Айде, още един зарибен от The Night Of (След като 'Истинските детективи' на ХБО  bishop, абстиненцията ми намери удовлетворение  Simple Smile), ... наистина дългичка пилотка, леко мудна, но и емоционално наситена и пипната в заложените ключовите сцени (Погледът на невинна кошута/жертва на заподозрения само благоприятства цялостното възприятие  Crazy)

... Джон Тортуро в образа на ексцентричен, но принципен адвокат  Heart Eyes

шЪ ли да решИм пъзела  Party Party Party ... Who Dunnit  Thinking

Скрит текст:
"винаги изпълняваш  каквото ти се каже" - каза мацката на наш'то момче/заподозрян и май точно с туй й беше симпатичен и угоден (за мен ключ към загадката  Thinking ). Пичката май вкара невинното агънце в капан, или е искала да умре и с толкоз дрога, спирт и сугестия го е провокирала (и той е извършителя все пак) или е мнооого  Crazy сложна постановъчна схема с други (неизвестни за сега) участници и странни, случайни, стохастични, нелепо наредени  Crazy стечения на обстоятелствата Thinking

# 522
  • КиТ
Ша взема го пробвам и аз тоя сериал,че го хвалите,не че нямам за наваксване още сериали ooooh!

# 523

шЪ ли да решИм пъзела  Party Party Party ... Who Dunnit  Thinking

Скрит текст:
"винаги изпълняваш  каквото ти се каже" - каза мацката на наш'то момче/заподозрян и май точно с туй й беше симпатичен и угоден (за мен ключ към загадката  Thinking ). Пичката май вкара невинното агънце в капан, или е искала да умре и с толкоз дрога, спирт и сугестия го е провокирала (и той е извършителя все пак) или е мнооого  Crazy сложна постановъчна схема с други (неизвестни за сега) участници и странни, случайни, стохастични, нелепо наредени  Crazy стечения на обстоятелствата Thinking

Много сложна схема само за едното умиране. Mr. Green
Още нямам теории аз.

# 524
  • Once there was a Hushpuppy...
Гледам "Жена на честта" по препоръка.
Да ви попитам има ли втори сезон? newsm78

И още нещо, да ми препоръчате подобен сериал?

Общи условия

Активация на акаунт