Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 71 321
  • 768
  •   1
Отговори
# 645
  • в морето до колене
Аз бавно и чинно си гледам The Wire  Grinning
Обаче... ми приключиха и двете готварски състезания, които следях с кеф.  Sad
И снощи реших уж "да хвърля" едно око на Feed the Beast, пък ми беше горещо, не ми се спеше... и взех че изгледах 5 серии (от излезлите 9). Crazy (И да си кажа предварително - гледах го онлайн, предимно от Арена - и няма български субтитри.)

Е, не е чак шедьовър, обаче става. (Не знам, дали някой го е споменавал досега. Нямам спомен - но ако е имало нещо писано, пропуснала съм го.)
Персонажът на Дейвид Шуимър е доста логичен / мрачно-депресарски. Чудя се, дали няма да го извадят от релси с нещо екстремно във втората част...
Персонажът на Джим Стърджис ми идва доста "свръх" / свръх-неадекватно-инфантилен...  ooooh!
Прекалено ми е даже - така да се плъзга по повърхността и да решава всеки проблем "на парче" и "на момента", без изобщо да се замисля, какви други проблеми ще произтекат от т.нар. решение на първия.  Crazy

Вдругиден излиза финалният 10и епизод за сезона. Мисля, че с още 1-2 безсънни нощи заради жегата ще го изгледам целия.  Mr. Green

Последна редакция: пн, 01 авг 2016, 19:03 от мячик

# 646
  • addicted
Някой срещал ли е нейде Berlin Station за теглене? В по-големите тракери удрям на камък, в българските съвсем няма надежда..

Edit: Някой да ме плесне, моля. Той излиза на 16 октомври.  Embarassed

Последна редакция: пн, 01 авг 2016, 21:02 от CoffeeCat

# 647
  • в морето до колене
Някой срещал ли е нейде Berlin Station за теглене?
А той не започва ли на 16 октомври?

# 648
  • addicted
Мячик, да. Малко късно, но видях. От много мерак..  Mr. Green

# 649
Здравейте..!
Гледам тук има големи маняци на сериали..:Д
Скоро изгледах Куантико и Сляпо петно (Blindspot) втория по ми допадна та да питм сега някой подобен криминален да ми препоръчате..само да не е фантастика..Simple Smile

# 650
  • Вестерос
Castle, Bones, White Collar, Unforgettable, Elementary, Scorpion, Graceland,

с по един сезон Forever, Taxi Brooklyn,  Dig, Limitless

все разследват нещо си

# 651
Благодаря..
А да ми препоръчаш нещо , което ти си гледала и ти е харесло , защото ми е писнало от всякакви блудкави сериалчета..Wink

# 652
  • Вестерос
Тези горе всичките съм ги гледала и все един има плюсове и минуси. Аз предпочитам фентъзи, фантастика този тип, ти си писала , че не искаш такива. Едно уточнение за Forever там има фантастичен елемент Simple Smile СЪщо да уточня, че Куантико ми хареса повече от Blind Sport Simple Smile Препоръчва се и The Killing, но не съм го гледала още.

# 653
Аз се забавлявам лятото с този BrainDead  Mr. Green

# 654
  • Вестерос
Аз имам нужда от помощ, не мога да отрия втори сезон на Mr.Slefridge със сийд.... помощ  Blush

# 655
  • в морето до колене
Тифани, аз за сериали обикновено ползвам EZTV
Никога не съм имала проблеми със сийда
Но предупреждавам - без Адблок изскачат несметно число рекламни прозорци...
И субтитри трябва да си търсиш отделно - там няма

Ето линка за сериала, ако решиш да се възползваш - https://eztv.immunicity.online/shows/772/mr-selfridge/

# 656
  • Вестерос
Мерси, аз май имам адблок, а субтитри не ползвам от години  bouquet

# 657
Здравейте!  Hug

Има ли тема за "Къща от карти" с Кевин Спейси? newsm78

# 658
  • в морето до колене
Някой май беше направил наскоро... но не знам, дали се пише в нея.
По мое скромно мнение политическите сериали рядко имат широк отзвук във форума.  Peace

# 659
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Обаче... ми приключиха и двете готварски състезания, които следях с кеф.  Sad
И снощи реших уж "да хвърля" едно око на Feed the Beast, пък ми беше горещо, не ми се спеше... и взех че изгледах 5 серии (от излезлите 9). Crazy (И да си кажа предварително - гледах го онлайн, предимно от Арена - и няма български субтитри.)

Е, не е чак шедьовър, обаче става. (Не знам, дали някой го е споменавал досега. Нямам спомен - но ако е имало нещо писано, пропуснала съм го.)
Персонажът на Дейвид Шуимър е доста логичен / мрачно-депресарски. Чудя се, дали няма да го извадят от релси с нещо екстремно във втората част...
Персонажът на Джим Стърджис ми идва доста "свръх" / свръх-неадекватно-инфантилен...  ooooh!
Прекалено ми е даже - така да се плъзга по повърхността и да решава всеки проблем "на парче" и "на момента", без изобщо да се замисля, какви други проблеми ще произтекат от т.нар. решение на първия.  Crazy

Вдругиден излиза финалният 10и епизод за сезона. Мисля, че с още 1-2 безсънни нощи заради жегата ще го изгледам целия.  Mr. Green
Аз изгледах пилотката и хич не ми хареса. Но понеже не съм дала шанс на поне още един епизод, реших да не пиша.

Общи условия

Активация на акаунт