Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 71 332
  • 768
  •   1
Отговори
# 75
Има ли гледащи Съпергърл, става ли за гледане? Хванах един епизод по телевизията и каста определено ми допада, но сюжета ми се видя леко детски... newsm78

# 76
  • Вестерос
Аз го гледам, става, не е на нивото на Флаш и Стрелата, но ми харесва, даже имаше епизод с Флаш

# 77
  • София
Много е добър Супермомичето, препоръчвам. Simple Smile

# 78
  • Вестерос
Fear the walking dead е подновен за трети сезон и ще е с 16 епизода

New girl е подновен за 6-ти сезон

Трети сезон на Мускетарите ще им е последен

Съмърхолдър е казал, че следващият сезон на дневниците щял да бъде последен, cw още мълчала по въпроса

Главната актриса от Sleepy Hollow напуска сериала. Още няма инфо за подновяване за 4-ти сезон

Мелиса МакКарти е обявила, че ще участва отново като Суки в подновяването на Gilmore Girls  Party Party

Последна редакция: вт, 19 апр 2016, 09:41 от Tiffany Aching

# 79
  • София
А някой Younger? Гледах по тв-то първи епизод, Хилъри ми харесва, главната я харесвам от друг сериал, мнение как се развива , за да го почна . Затъпява ли или има забавни моменти?

И аз гледах първи епизод и много ми хареса, някой знае ли къде мога да го гледам с БГ аудио освен по FOX Life ?

# 80
  • BG
Нещо да се чува за 3 сезон на The strain, кога го гласят да почва?

# 81
И мен ме интересува.

# 82
  • Вестерос
Мин.година беше юни, сигурно пак тогава

# 83
Скролнах в imdb и предишните сезони са започнали юли, така че явно тогава да го очакваме. Лично аз нямам търпение, един от малкото сериали, които чакам с трепет.  Laughing

# 84
  • София
Нетфликс пускат нова френска драма с Депардийо - Marseille:

# 85
Напоследък не намирам сериал който да ме грабне. Cry изтеглих последния сезон на вампирите, ми без Елена ми е някак бозаво, изтеглих и последните сеирии на лъжкините и там тъпо.Май имам нужда от нови сериали. Crossing Arms Например Jane the virgin, за сега ми е интересен, но пак ми се иска нещо по сериозно. нещо като suits, примерно... newsm78

# 86
  • Вестерос
the good wife? white collar?

# 87
И двата съм ги започвала, но някак си ме губят. Кой е по интересен, в смисъл повече драма?

# 88
  • Вестерос
Първият, вторият е по-криминален да го наречем.

# 89
Ще пробвам пак. А завършен ли е Добрата съпруга или продължава.

Между другото много ме е яд, че спряха Chasing life, много приятно сериалче, въпреки сюжета. Crossing Arms

Общи условия

Активация на акаунт