Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 71 970
  • 768
  •   1
Отговори
# 210
. А за касъл гост актьор е писал, че съжалява, че е canceled.
И по добре! Поизчерпаха се там нещата, а и без водещата героиня не ми се гледа на мен.
Както вампирите без Нина е пълна тъпня.

Нашвил обаче може да се доразвие...определено ще ми липсва. Sad

# 211
  • Вестерос
На мен повече музиката, има няколко песни си ги слушам редовно, едната е Black Roses, другата е на Ейвъри Kiss  Flutter Heart Eyes Heart Eyes

# 212
  • BG
Гледам, че в замунда е излязъл 10 еп. на Damien, той би трябвало да е последен, ще има ли втори сезон?

# 213
Не знам.
Дано има, на мен ми харесва.
Lucifer също, особено как свърши сезона.  Joy

# 214
Официално съсечени от АВС са Castle, Marvel's Agent Carter  Tired , Galavant, The Muppets, The Family и Nashville. Подновяват American Crime, изненадващо The Catch (магията на Шонда) и комедията The Real O'Neals.

# 215
  • Вестерос
 ooooh!

А какво се случва с  Second Chance, Limitless, Reign, Supergirl, Sleepy Hollow  Thinking

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 17:00 от Tiffany Aching

# 216
И мен ме интересува Слийпито, ако някой има инфо...

# 217
  • Вестерос
Containment‬ и той е спрян.

Supergirl бил подновен.

CSICyber‬. е спрян и той.

# 218
Официално съсечени от АВС са Castle, Marvel's Agent Carter Tired , Galavant, The Muppets, The Family и Nashville. Подновяват American Crime, изненадващо The Catch (магията на Шонда) и комедията The Real O'Neals.

Тия от ABC са доста странни. По мое мнение, The Family е хубав сериал, който лично на мен ми е интересен за разлика от The Catch например. The Real O'Neals хич не ме впечатли. Странно решение.

# 219
Е чакай де. Той тамън почна и го спряха  hahaha Значи хич няма да си правя труда да го гледам. Със сигурност финала ще е смотан. Не обичам недовършени сериали.

# 220
Божке, половината не съм ги почнала и вече са спрени. ooooh!

Последна редакция: пт, 13 май 2016, 22:34 от So Lucky*

# 221
Тъкмо няма да се хабиш, аз изгледах миналата седмица Семейството и много ми хареса, ама какво да се прави, че на драгия американски зрител му е много сложен сюжета

# 222
Тъкмо няма да се хабиш, аз изгледах миналата седмица Семейството и много ми хареса, ама какво да се прави, че на драгия американски зрител му е много сложен сюжета
1 завършен сезон ли е? Ще го дръпна да го имам.

# 223
Тази неделя е последната серия

# 224
Само 12 епизода, значи... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт