Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 72 058
  • 768
  •   1
Отговори
# 375
Preacher нещо не ме грабна  newsm78

# 376
  • Пловдив
Аз идвам да кажа колко мноооого съм доволна от How to get away with murder Mr. Green супер много се зарибих и почти изгледах двата сезона. Чак ми стана тъпо, че има да се чака за третия Confused

# 377
Preacher нещо не ме грабна  newsm78

А на мен ми хареса повече от двата.

# 378
Да похваля двата нови сериала които загледах - Preacher и Outcast. Драми, ужасии, гнусотии, свръхестествени сили, модерни вампири.  Mr. Green
Доволна съм.
Гледах и аз първи епизод Preacher, но много муден ми се стори, в края малко се по раздвижиха нещата.

# 379
  • Вестерос
Аз идвам да кажа колко мноооого съм доволна от How to get away with murder Mr. Green супер много се зарибих и почти изгледах двата сезона. Чак ми стана тъпо, че има да се чака за третия Confused
Заповядай и  в темата за сериала

# 380
  • The point of no return
Изобщо не ми хареса Preacher - едва издържах пилотния.

Някой да е гледал пилотния на Feed the Beast ?

# 381
  • The point of no return
Нашвил е подновен за 5ти сезон!!!  Peace Grinning bouquet  Ще се излъчва по CMT.

# 382
Един въпрос към всеки, който е гледал Black Sails :
Колебая се дали да не го изгледам през лятото. Не съм гледала нищо, знам за какво става дума, причината да го отбягвам до сега е, че когато в сериалите има прекалено много насилие ми става гадно и се отказвам от тях (дори сюжетът да ми е интересен и да участват актьори, които харесвам). Иначе, когато сюжетът е просто мрачен, това не ми влияе въобще - даже често именно това ми харесва.
Та, въпросът е, как стоят нещата с насилието в този сериал?
Ако са основно битки (като например в Деърдевил) няма проблем, но ако е от гадно/извратения тип, като в Игра на тронове или Аутлендър, със сигурност няма да ми хареса....

# 383
  • Вестерос
Нашвил е подновен за 5ти сезон!!!  Peace Grinning bouquet  Ще се излъчва по CMT.
Алелуя  Party

В платната има многоооо секс и изнасилвания и битки,аз не го препоръчвам, един от малкото сериали, които съм зарязала след почти изгледам първи сезон. Историята се движеше доста бавно

# 384

В платната има многоооо секс и изнасилвания и битки,аз не го препоръчвам, един от малкото сериали, които съм зарязала след почти изгледам първи сезон. Историята се движеше доста бавно
Мерси - значи сигурно няма да ми хареса Simple Smile

# 385
  • Вестерос
Пробвай с няколко епизода, защото аз пък много харесвам горните два, които си писала, че ти не ги харесваш

# 386
Всъщност, имам добро мнение за таланта на Джордж Мартин, но опитах да чета/гледам ГоТ и не ми се получи. Интересно е, че това е любимият сериал на майка ми - тя твърди, че не обръща внимание на насилието, а харесва другите неща...
А що се отнася до Аутлендъра - не само насилието ми идва в повече, но и самата любовна история (има много причини, но няма смисъл да ги изброявам, защото не съм гледала, а само съм чела за сериала. Ето нещо малко, което не мога да приема - главната героиня Е омъжена, независимо от това, че е попаднала в миналото. На практика тя предава мъжа си (когото уж обича), а това че неговия гаден роднина му е двойник, няма никакво значение...).
Не ми харесва, когато сюжетът се фокусира твърде много върху страданието на персонажите (както се случва понякога в споменатите сериали). Нещо подобно имаше и в Салем, който гледах за кратко. Все едно, че трябва да ми доставя удоволствие да гледам как тези хора се мъчат, без това да допринася особено за развитието на историята..

# 387
  • Вестерос
 Rolling Eyes Насила я омъжиха пак , за да не я убият  Peace А с мъжът си са били много малко заедно, тъй като са били на война в различни подразделения. Историята се развива доста бързо.

# 388
Нашвил е подновен за 5ти сезон!!!  Peace Grinning bouquet  Ще се излъчва по CMT.
Това е чудесна новина!!! Благодаря ти, оправи ми деня!  bouquet

Petia Ivailova, аз гледам и Игра на тронове, и  Чуждоземката, и Черни платна Grinning,така че мога да направя сравнение между сериалите. За мен в Игрите и в Аутлендър има прекалено тежки сцени-то не са изнасилвания, други извратени неща, насилие и т.н. и т.н. И тук Черните платна направо ми идват като детско сериалче-в Платната има секс, но сцените не са показани така, че да отвратят (както е при горните два сериала), направени са доста лежерно, битките са си битки-сцените не са нещо ужасяващо, няма показано мъчително изтезаване на някого или и да има (например когато Вейн беше убил онзи и беше сложил бележка да се знае кой го е убил), то беше толкова набързо, че беше просто като щрих-цялата сцена беше сигурно за по-малко от минута.
Мен ме дразнеше само колко бавно тече историята, но сега като ще ги гледаш всички серии накуп, може би няма да е толкова протяжно. Не се отказвай след 3-4 епизода, после става интересно.  За мен вторият и третият сезон са най-интересни, първи ми беше блудкав.
Мисля, че Платната са добро сериалче за лятото. Ако искаш да знаеш още нещо-питай, мисля, че коментарът ми е подробен, но все пак може да има някакви неясноти. Simple Smile

# 389
Това е чудесна новина!!! Благодаря ти, оправи ми деня!  bouquet

Petia Ivailova, аз гледам и Игра на тронове, и  Чуждоземката, и Черни платна Grinning,така че мога да направя сравнение между сериалите. За мен в Игрите и в Аутлендър има прекалено тежки сцени-то не са изнасилвания, други извратени неща, насилие и т.н. и т.н. И тук Черните платна направо ми идват като детско сериалче-в Платната има секс, но сцените не са показани така, че да отвратят (както е при горните два сериала), направени са доста лежерно, битките са си битки-сцените не са нещо ужасяващо, няма показано мъчително изтезаване на някого или и да има (например когато Вейн беше убил онзи и беше сложил бележка да се знае кой го е убил), то беше толкова набързо, че беше просто като щрих-цялата сцена беше сигурно за по-малко от минута.
Мен ме дразнеше само колко бавно тече историята, но сега като ще ги гледаш всички серии накуп, може би няма да е толкова протяжно. Не се отказвай след 3-4 епизода, после става интересно.  За мен вторият и третият сезон са най-интересни, първи ми беше блудкав.
Мисля, че Платната са добро сериалче за лятото. Ако искаш да знаеш още нещо-питай, мисля, че коментарът ми е подробен, но все пак може да има някакви неясноти. Simple Smile
Благодаря  Hug  Може скоро да започна първи сезон - тъкмо изгледах Мускетарите (имам още 1 серия и я отлагам, защото ми е мъчно, че свършва завинаги), а и на Person of interest му иде краят.   
Аз всъщност се замислих за Платната, защото имам колеги, които са много запалени, а от друга страна харесах Зак Макгоуън след последния сезон на Стоте - знам какво се случва с Вейн, но в крайна сметка няма да гледам само заради него.

Общи условия

Активация на акаунт