Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 72 069
  • 768
  •   1
Отговори
# 360
На мен ми хареса, но от 3-тата и 4-тата насетне

За 11/22/1963 говориш, нали? Grinning

# 361
Аз не бих го препоръчала. Rolling Eyes
Но все пак го изгледах.

# 362
  • Вестерос
Да, за него, иначе и аз не бих го препоръчала , като цяло добра идея, но нещо куцаше Grinning

# 363
На мен ми хареса - самата история, не толкова отделните персонажи. Харесва ми, че историята е стегната и има ясно очертани граници.
 Дразни ме как повечето съвременни сериали се разводняват, докато се превърнат в бледо подобие на това, което са били в началото. Освен това режисьорите непрекъснато се опитват да угодят на зрителите, връщат убити персонажи (пример - Сара Ланс) само защото актьорът/актрисата има много фенове, променят сюжетни линии, отлагат финала (друг пример: Свръхестествено трябваше да приключи преди години - стана като сапунка) - мразя всичко това.

# 364
  • Бургас
Някой гледа ли "Хора" (Humans) - започна миналото лято и тези дни се сетих за него, но се оказа, че вторият сезон щял да бъде чак през късната есен

Започнах да чета темата ви и стигнах до този пост. Humans е страхотен сериал за тези, които харесват типично британски сериали. Аз го гледах по АМС.

Иначе сега гледам "Как да ни се размине за убийство". Уникален е и не се сещам за друг такъв аналог.

Връщам се да дочета темата.

# 365
Иначе сега гледам "Как да ни се размине за убийство". Уникален е и не се сещам за друг такъв аналог.
Damages/Щети с Глен Клоуз и Роуз Бърн

# 366
  • София
Диаволо, аз я търсих, но не я намирам, ако я намериш пусни линк тук. Peace

Объркал съм се. За съжаление няма такава тема, но бяхме писали доста и то фермани, ама в общата тема - Сериали и филми - sci-fi, fantasy, mystery, supernatural Simple Smile

# 367
Ще пуснем тема за новия сезон, за да не спамим тези.

# 368
Да похваля двата нови сериала които загледах - Preacher и Outcast. Драми, ужасии, гнусотии, свръхестествени сили, модерни вампири.  Mr. Green
Доволна съм.

# 369
  • Разпиляна във въображението
Някой, който е гледал Супергърл би ли сподели какъв е този чернокожия с червените очи шеф на сестарата Crossing Arms От нямаме какво да се гледа по трапезно време и до него опряхме Crossing Arms

# 370
Да похваля двата нови сериала които загледах - Preacher и Outcast. Драми, ужасии, гнусотии, свръхестествени сили, модерни вампири.  Mr. Green
Доволна съм.
Какви са тези "модерни" вампири? Thinking Да не са измислили някакви нови вампири-със суперсили и т.н.

# 371
Някой, който е гледал Супергърл би ли сподели какъв е този чернокожия с червените очи шеф на сестарата Crossing Arms От нямаме какво да се гледа по трапезно време и до него опряхме Crossing Arms
Последният зелен марсианец. "Белите" марсианци са избили зелените в нещо като расова война, само той е оцелял. Може да приема външния вид на всеки човек и в действителност не изглежда така. Има и суперсили. Той е добър, но няма да издавам повече за ролята му в сюжета - знам, че много хора не обичат спойлери  Simple Smile
Персонажът си има страничка в Уикипедия, но е претъпкана с прекалено много информация - явно има дълга история в комиксите за Супермен : https://en.wikipedia.org/wiki/Martian_Manhunter

# 372
  • КиТ
Да похваля двата нови сериала които загледах - Preacher и Outcast. Драми, ужасии, гнусотии, свръхестествени сили, модерни вампири.  Mr. Green
Доволна съм.

Брей и двете ли са за вампири? newsm78

# 373
  • Разпиляна във въображението
Благодаря, знаех, че не му е лоша работата, ама все пак Laughing

# 374
Доволна съм.
Какви са тези "модерни" вампири? Thinking Да не са измислили някакви нови вампири-със суперсили и т.н.

Засега е един - в Preacher,  движи се през деня и е майтапчия. Laughing

Брей и двете ли са за вампири? newsm78

Не. Outcast е за демони, нечестиви сили...

Общи условия

Активация на акаунт