Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 72 078
  • 768
  •   1
Отговори
# 345
Изгледай няколко епизода и прецени.
Сериала е по специфичен от другите, потърси мнения в тази тема мисля доста хора бяха писали. Peace

Killjoys и Dark Matter започват на 1 юли, Бг 2-ри. newsm18

Последна редакция: нд, 05 юни 2016, 12:25 от Ивекс

# 346
  • Вестерос
На тебе харесва ли ти?

Юпи за другите  Party

# 347
На мен, да.

# 348
  • КиТ
Аз го гледам също,някой неща не мога ги разбера,за това го гледам докато правя нещо друго,много е провлачено времето ...

# 349
Здравейте!
Аз напоследък имам чувството, че положението със сериалите става все по-зле и след няколко години хич няма да има свестни сериалчета за гледане.
Тази година, каквото и новичко да захвана да гледам... ами спират го след 1 сезон...  А моите сериали вече са на доста сезони и повечето или ги спират, или ги подновяват за последен сезон. Затова и идвам за препоръки, че ще имам доста свободно време, докато родя и ми се иска да зяпам нещо.

Много харесвам сериали като Castle (първите 3-4 сезона), Bones, Stitchers... хем се разкриват някакви убийства, хем се върти някаква любовна връзка, хем има забавни и драматични моменти - от всичко по малко.
Харесвам и Quantico, въпреки че той е доста по-сериозен. The Family също ми беше що-годе интересен, но нищо особено, общо взето всичко става ясно още в самото начало. Харесвах и първия сезон на Wayward pines, но категорично го отказах след първата серия на втори сезон.

Нещо като тези изброените ми се гледа общо взето, четох и назад темата, но на нищо не попаднах, гледах и списъка на първа страница, но няма нещо, което да не съм пробвала. Иска ми се и да не е приключил.

Може и нещо друго да ми препоръчате. А за ориентир, следя 2 broke girls, awkward (ама и аз не знам защо), Baby daddy, Beauty and the beast (добре, че ще приключва вече), Bones, Davious maids, Modern Family, New girl, Quantico, Scream, Scream Queen ( и тях не знам защо), Shadowhunters, макар че хич не съм сигурна дали ще продължа да го следя, Stitchers.

Чакам да излязат Still Star-Crossed, Notorious, Guilt, Emerald City, Dead of summer, American housewife, пък дано някой от тях да ми задържи вниманието.

# 350
  • Вестерос
Scorpion, how to get away with murder, the magicians, elementary,grimm

# 351
Благодаря!
Ще пробвам Scorpion.
How to get away with murder го гледах в началото - около 3-4 епизода, после не помня защо спрях, но може пак да му дам шанс.
Останалите 3 съм ги пробвала също, но... За Грим съм сигурна, че не ми харесва, защото 2 пъти съм му давала шанс. Магьосниците съм ги гледала и тях в началото, може би до 3-ти епизод, също не помня защо се отказах.

# 352
  • Вестерос
От по 20 минутните пробвай Mike and Molly, Melissa and Joey, Young and Hungry, the big bang theory, the middle, new girl

# 353
Луцифер е от типа на Касъл, само че с фентъзи елемент. Ще има втори сезон.
Магьосниците е хубав сериал и е подновен за втори сезон, но има наистина ужасни неща в него - на места е по-зле от хорър.
Person of interest е много добър, има 5 сезона и скоро приключва с планиран финал. (т.е. не е прекратен изведнъж - още от миналата година си се знаеше, че сезонът ще е последен).
Бих препоръчала и Шерлок - в началото беше много добър (сега е ..странен, но пак става).
Ако искаш нещо приятно, с романтика (но не прекалено много) и без ярки сцени на насилие, може да пробваш Полдарк. Подновен е за втори сезон, който ще бъде тази есен, но не знам дали някъде има бг субтитри. (аз от години свикнах да ги гледам без)

Днес се сетих, че бях решила да гледам Cleverman - някаква австралийска фантастика със социална тематика. Първата серия е излязла още на 1-ви юни. Сезонът ще е от 6 епизода и вече е подновен... Не знам дали ще ми хареса, но изглежда екзотично.
Аз всъщност съм доволна от новите сериали, но нито един от последните 3-4 години не ми стана любим. Любимите са ми Изгубени и Бойна Звезда Галактика, както и Последният повелител на въздуха, нищо че е анимация  Simple Smile Много искам да имам нов любим сериал, но никой не ми харесва колкото тези. Сериалът, който ми беше най-интересен тази година, май е Светкавицата, но не може да се сравнява с горните.

# 354
Благодаря!
Lucifer ще го пробвам, макар да не съм сигурна, че ще ми хареса.
Tiffany Aching, Майк и Моли нещо не ми хареса, TBBT също, останалите ги следя, е, Мелиса и Джоуи не го гледах до края.

Субтитри не държа да има, доста от сериалите, които следя, ги гледам с английски субтитри.

# 355
  • София
Тифани,
The Leftovers е едно от най-стойностните шоута за последните 20 години.
На мен ми е в топ 3 и е крайно и скандално недооценено.
Мислехме, че ще приключи с два сезона, но скоро се разбра, че ще има трети сезон. Дано да е на същото ниво, макар че завършека на втория сезон бе перфектен и сега ме е страх да не развалят нещата.
Сериала мисля, че имаше тема тук ако не се лъжа.

# 356
  • Вестерос
Мерси, Диаволо, ще го видя със сигурност  Peace

Перличка, друг жанр не харесваш ли? Или само любовно-криминален

# 357
Аз съм изтеглила целия първи сезон на Leftovers и ще го почвам.

11/22/1963 по книгата на Стивън Кинг не ми харесва, едвам изгледах втората серия и го зарязах. Джеймс Франко е много зле.

# 358
  • Вестерос
На мен ми хареса, но от 3-тата и 4-тата насетне

# 359
Диаволо, аз я търсих, но не я намирам, ако я намериш пусни линк тук. Peace

Общи условия

Активация на акаунт