Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 72 093
  • 768
  •   1
Отговори
# 330
  • София
Лимитлес е официално прекратен - много тъжно! Един от най-добрите нови сериали...
Имам чувството, че по това време миналата година си бях набелязала няколко нови проекта, които да чакам през есента, докато сега май нищо не ми хваща окото... Може би е прекалено рано.
Преди няколко дни ми излезе реклама на този сериал, който все още си няма трейлър, но пък може да се окаже интересен: http://www.imdb.com/title/tt4928166/
The Living and the Dead  - млада двойка наследява ферма и започва нов живот на мястото, което се намира в изолирано кътче на Англия. Скоро тяхното присъствие събужда опасен свръхестествен феномен, който заплашва брака им (четох някъде, че действието се развива в началото на 20 век, но в ИМДБ не се споменава нищо за това).
Колин Морган изглежда забележително по-добре, когато ушите му не се виждат  Simple Smile
Нали участваше в друг проект, прекратиха ли го? Humans или какво беше там?

Единственият сериал, който докарах до season finale e Supernatural. Всичко останало ме чака с много епизоди. Tired

# 331

Нали участваше в друг проект, прекратиха ли го? Humans или какво беше там?

Единственият сериал, който докарах до season finale e Supernatural. Всичко останало ме чака с много епизоди. Tired
Така е - втори сезон на Humans се снима в момента - надявам се, че героят на Морган е жив и здрав. Сериалът е римейк на "Истински хора", който е шведски и там същият персонаж не е развит достатъчно добре и умира, но в "Хора" има много промени...
Аз си ги гледам през седмицата горе-долу успоредно с излъчването им Simple Smile Само с Мускетарите съм изостанала много - гледам, че по сайтовете са до 10-ти епизод, а в Америка едва стартира 3-ти сезон.

# 332
  • Ямбол
Да споделя, че са пуснали пилотния епизод на Animal Kingdom  Grinning
Малко мудничко тръгна, но ще му дам шанс.
О, това е с Калф от Викинги Heart Eyes  Непременно ще му хвърля едно око, мерси!

Аз започнах 100 Code - не е лош, макар че е леко клиширан и на моменти дразни. Ще го следя засега, пък дано ме изненада с нещо ново.

Втори сезон на Marco Polo стартира на 1 юли. Тъкмо се чудех какво стана с този хубав сериал Grinning

И последно - една чудесна фотосесия на The Hollywood Reporter с някои наши сериални любимци Heart Eyes

Скрит текст:

# 333
Уау - това Наказателят ли е? В Деърдевила лицето му беше все размазано, та не съм сигурна...   Simple Smile

# 334
  • Ямбол
Уау - това Наказателят ли е? В Деърдевила лицето му беше все размазано, та не съм сигурна...   Simple Smile
Не знам кой е "Наказателят", но ако имаш предвид Джон Бърнтол - да, той е Simple Smile

# 335
Точно така - нещо ми е късничко и не успях да се сетя името на актьора...  Laughing А и мисля, че не съм го гледала в друг сериал...

# 336
  • Ямбол
Точно така - нещо ми е късничко и не успях да се сетя името на актьора...  Laughing А и мисля, че не съм го гледала в друг сериал...
Аз съм го гледала само в Живите мъртви.

# 337
Ами, така изглеждаше през повечето време в "Daredevil" :
Скрит текст:
А през останалото, не се виждаше добре заради тъмницата. Тъй като главният герой в сериала - Мат Мърдок е сляп, публиката трябва да сподели неговия мрак.... Rolling Eyes
Догодина персонажът му ще си има спиноф - http://www.imdb.com/title/tt5675620/

# 338
  • Вестерос
Лив Тайлър? Къде играе.

Аз пък гледам Борджиите  Laughing

# 339
  • Ямбол
В The Leftovers.

# 340
  • Вестерос
Мерси, не знаех, че не го гледам  Peace

# 341
Голям пропуск.
Много хубав сериал, въпреки че има моменти, които не мога да си ги обясня.
Различен е, не мога да го сравня с никой друг, който съм гледала.

# 342
  • Вестерос
Лефтоувърс ли?

# 343
# 344
  • Вестерос
 Crazy ще видим

Общи условия

Активация на акаунт