Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 72 090
  • 768
  •   1
Отговори
# 315
  • Вестерос
Аз за друг сериал по филм, който да ми е харесал не се сещам. Специален доклад хич не съм го и гледала, нито Час пик, не смятам да почвам и новите, които се задават.

Пламуна трябва по 2 на умножи , за да ме стигне  hahaha hahaha

# 316
То ти си уникален случай.  Joy
Как имаш време да ги гледаш не знам.  33uu

# 317
  • Вестерос
Ами не ги гледам просто всичките Laughing като се съберат повече серии

# 318
От скоро започнах Empire.
Не е никак лош, аз харесвам хип хоп музиката, но някои моменти в сюжета ми идват в повече с това, че са съшити с бели конци или пък са твърде драматични. Става за убиване на време, но не е някакъв ТВ шедьовър.

# 319
  • София
Още един нов трейлър - Secret City

# 320
  • Вестерос
Това ще го гледам  Party

# 321
От скоро започнах Empire.
Не е никак лош, аз харесвам хип хоп музиката, но някои моменти в сюжета ми идват в повече с това, че са съшити с бели конци или пък са твърде драматични. Става за убиване на време, но не е някакъв ТВ шедьовър.

Но дрехите на мацките са страхотни, аз само заради тях му хвърлях по едно око Laughing

# 322
  • КиТ
Пламуна трябва по 2 на умножи , за да ме стигне  hahaha hahaha

Crazy Crazy Crazy Crazy
Нямаш стигане,Тиф е машина Hug

П.п що не получавам известия за тая тема,трябваше 15 страница да изчитам от тая,сега пак нищо не ми е излязло Thinking

# 323
Някой гледа ли "Хора" (Humans) - започна миналото лято и тези дни се сетих за него, но се оказа, че вторият сезон щял да бъде чак през късната есен  ooooh!
От летните се колебая дали да гледам Клевърман (автсрало-новозеландски минисериал) и BrainDead - не знам дали сте публикували трейлъра до сега, изглежда забавно на пръв поглед:

# 324
  • Вестерос
Мерси , че ги сподели.  bouquet

Плами, сбъгва се форума понякога.

# 325
  • The point of no return
Да споделя, че са пуснали пилотния епизод на Animal Kingdom   Grinning
Малко мудничко тръгна, но ще му дам шанс.

# 326
Лимитлес е официално прекратен - много тъжно! Един от най-добрите нови сериали...
Имам чувството, че по това време миналата година си бях набелязала няколко нови проекта, които да чакам през есента, докато сега май нищо не ми хваща окото... Може би е прекалено рано.
Преди няколко дни ми излезе реклама на този сериал, който все още си няма трейлър, но пък може да се окаже интересен: http://www.imdb.com/title/tt4928166/
The Living and the Dead  - млада двойка наследява ферма и започва нов живот на мястото, което се намира в изолирано кътче на Англия. Скоро тяхното присъствие събужда опасен свръхестествен феномен, който заплашва брака им (четох някъде, че действието се развива в началото на 20 век, но в ИМДБ не се споменава нищо за това).
Колин Морган изглежда забележително по-добре, когато ушите му не се виждат  Simple Smile

# 327
  • BG
Стоте ще има ли следващ сезон, гледала съм до 12 еп., но ми казаха, че финалът не предполагал да има .

# 328
Стоте ще има ли следващ сезон, гледала съм до 12 еп., но ми казаха, че финалът не предполагал да има .
Напротив - подновен е отдавна. Следващият сезон ще бъде за нови неща (да не пиша спойлери).

# 329
  • BG
OK, мерси, тазаи вечер ще тегля останалите, дано за два дена да ги изгледам.

Общи условия

Активация на акаунт