Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 72 017
  • 768
  •   1
Отговори
# 420
Значи пак лесбо история.  Tired

# 421
А, за какво става дума в оранжевото?
Действието се развива в женския затвор, където Пайпър среща бившата си. Двете са във вражда, но постепенно си оправят отношенията, сближават се и отново започват връзка, която, разбира се, има отново сътресения от време на време.
В затвора се делят на бели, черни, латино и често пъти си погаждат номера.
Не е лош сериал, по-скоро е за запълване на времето, но е забавен.

По оригиналната книга са отчасти първи и втори сезон,
всичко което гледаме сега са измислици на сценаристите.

Като цяло сериалът е културен феномен, както беше и с Трева, предишният сериал на същата продуцентка.

Джия, моля те, недей да го гледаш в никакъв случай  Joy

# 422
Значи пак лесбо история.  Tired
Ами да

# 423
Изгледах първите 5 епизода на Черни платна - харесва ми, от утре съм на почивка, така че останалите ще са за после...Много кратък първи сезон - и останалите ли са така?
Започнах 2 комедии, колкото да запълня времето между сериалите - Wreked (Катастрофирали - пародия на Лост, но не е много интересна) и BrainDead (Мозъчна смърт - изписва се слято - така е и по сайтовете). На втория до сега е излязла само една серия и общо взето става, но зависи как ще се развие.

# 424
Бум, ако обичаш, подминавай ме. Явно не знаеш какво означава  Stop или по скоро не знаеш кога.

Скрит текст:
Ставаш ми все по неприятна.  Tired

# 425
СърДцето ми разби  Laughing
Но потвърждавам твърдението си, не го гледай, черния хумор и иронията на които е богат сериала ще ти убягнат със светлинни години.

# 426
Ах, колко добре ме познаваш   Laughing

# 427
  • Вестерос
Че той в кой сериал няма лесбо история??  ВЪобще не е това основното на сериала, въпреки да има няколко лесбийки.

# 428
Че той в кой сериал няма лесбо история??  ВЪобще не е това основното на сериала, въпреки да има няколко лесбийки.

Абсолютно, след като и във Вещиците от Ийст енд вмъкнаха такава Laughing

# 429
Там кой беше? Не се сещам. Thinking

# 430
Там кой беше? Не се сещам. Thinking

Във втори сезон дето се появи една стара приятелка на Джулия Ормънд, с която заедно преследваха да убият мандрагората. Ето я

Скрит текст:

# 431
Да, сетих се.
Благодаря.
Отдавна съм го гледала. Жалко, че го спряха на мен ми харесваше.

# 432
Зарибих се по Bones.
Харесвам такъв тип сериали. Виждам, че е 11 сезона, което много ме зарадва.  Надявам се да поддържат нивото докрай. Някой гледал ли е всички сезони и как го преценява като развитие?

# 433
  • Вестерос
След 8-ми спадна нивото, малко се промени Темперанс, на мен ми е още интересен. Ще има и 12 сезон , който ще е последен с малко епизоди.

# 434
  • UK
На мен ми е втръснало до болка от Боунс, често направо си взимат зрителите за пълни идиоти с нелогично развитие на действието или герои задаващи безумно глупави въпроси, очевидни неща ни се представят като великите туйстове и тн... На моменти си е направо обидно за интелигентните зрители. В началото ми харесваше, сега ме дразни, но съм изгледала толкова много сезони, ще го завърша.

Общи условия

Активация на акаунт