Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 71 963
  • 768
  •   1
Отговори
# 540
Roots идвам да препоръчам.
Не знам дали някой не го е направил преди мен.

# 541
  • вятър в маслините, вятър над хребета
В момента гледам Roots по препоръка на Дявола, наистина е много добър.

И да нахвърлям бързо списъче с препоръки за кратки сериали, тези месеци карам основно на такива:
Broadchurch- страхотно крими с много добра интрига и добър каст. Още не съм го завършила, но тези дни мисля да му отделя повечко време.

Гореспоменатата The Honourable Woman- препоръчвам с възхищение.

Misfits- свеж, забавен, британски, с неузнаваем супер сладък и невинен Рамзи Болтън Heart Eyes

Vicious- и още един с него, още по-свеж. Със страхотна централна двойка в лицето на неотразимите сър-ове smile3544. От години сериал не ме е разсмивал така, може би от времето на Couplings и The IT-Crowd.

# 542

Гореспоменатата The Honourable Woman- препоръчвам с възхищение.
Тегля и аз и го почвам веднага. Филмите остават на заден план  Laughing

# 543
А от къде теглите. Аз пробвах и в двете замунди но няма сиид.

# 544
  • Вестерос
Пробвай в kat.cr

# 545
От замунда нет аз, но доста бавно става. На 27% съм.

# 546

Vicious- и още един с него, още по-свеж. Със страхотна централна двойка в лицето на неотразимите сър-ове smile3544. От години сериал не ме е разсмивал така, може би от времето на Couplings и The IT-Crowd.
Ау Coupling ли чух  Mr. Green веднагически го записвам този сериал Simple Smile

Потвърдиха ли четвърти сезон на Моста? Супер. Тя София се снима в "Снежния човек", та това забавя допълнително. Но много ме зарадва тази новина, че тя беше казала, че не е сигурна дали иска да продължи с "Моста". Трети сезон на мен най-много ми хареса.

# 547
  • в морето до колене
Ау Coupling ли чух  Mr. Green веднагически го записвам този сериал Simple Smile
Ули, не знам, дали бих го оприличила на Coupling точно, но мога да потвърдя, че и аз много се забавлявам с двамата сърове. Засега съм изгледала само първи сезон. Втори още ми предстои.
А като добавя и Last Tango in Halifax, мога да кажа, че британците не оставят застаряващите си звезди без работа.

# 548
Мерси, Мячик!
На мен ми в достатъчно някой само да спомене, че се е смял на Coupling, за да ме заинтригува Simple Smile Мисля, че и Джой не ги сравни.
Но и без сравнение двамата сър-ове са достатъчна препоръка.
Записвам си и Халифакс, благодаря.
Още преживявам края на Person of interest, та всяка такава препоръка е повече от добре дошла. Благодаря!

# 549
  • в морето до колене
Да, приемам забележката. От гледна точка на чувството за хумор сравнението е валидно.

А Халифакс определено не е комедия. Да не те подведа.
Семейна история с типичен британски провинциален реализъм.
Споменах го заради идеята, че Дерек Джейкъби на тази преклонна възраст си се снима доста активно. И то не само в ролята на някой приказен цар за по 5 мин. екранно време.  Simple Smile

П.П. Аз лично загубата на Person of Interest вече я излекувах с началото на новия сезон на Suits. В момента гледам само него и The Wire. Плюс готварските реалити формати.
Нещо ми премина желанието да следя по десетина и повече сериала едновременно.  Tired

Последна редакция: ср, 20 юли 2016, 16:24 от мячик

# 550
Наскоро догледах Black Sails - много добър сериал  Hug
Сега се върнах от една екскурзия и видях, че тези дни е излязла новината, че следващият сезон ще е и последен.  Sad Всъщност не съм изненадана, тъй като историята застига сюжета на "Островът на съкровищата" - сега евентуално трябва да
Скрит текст:
си върнат съкровището и да го скрият на острова - поне предполагам, че това ще стане в следващия сезон. И Флинт ще се изпокара с целия си екипаж и най вече с Джон Силвър - нали беше в нелегалност в началото на книгата, преди да умре (не че помня много добре - за последно я четох доста отдавна)

# 551
Petia Ivailova, пък се чудеше дали да го почваш  и дали изобщо ще ти хареса hahaha
Значи 4-ти ще е последен, еми жалко, но и историята вече достигна края.

П.П.: Ако не си дошла още в темата на сериала, заповядай! Там си коментираме всеки епизод, като излезе.

# 552
Petia Ivailova, пък се чудеше дали да го почваш  и дали изобщо ще ти хареса hahaha
Значи 4-ти ще е последен, еми жалко, но и историята вече достигна края.

П.П.: Ако не си дошла още в темата на сериала, заповядай! Там си коментираме всеки епизод, като излезе.
Може ли линк към темата, за да си я запазя?
Скрит текст:
Ще ми липсва Вейн, но пък Зак Макгоуън сигурно ще бъде в следващия сезон на Стоте, а в Черни платна участват и други актьори, които харесвам  Simple Smile

# 553
# 554

Общи условия

Активация на акаунт