Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 71 930
  • 768
  •   1
Отговори
# 600
  • Разпиляна във въображението
Stranger Things - присъединявам се към положителните мнения Peace

# 601

Like_Smoke - не го разбрах много въпроса, по някой от фоксовете съм го засичала, ако търсиш тв, която да го излъчва, иначе си го гледах на компютъра...

Да, за торенти питах, дали го има.
Нямам нерви да го гледам по фоксовете  Peace

# 602
  • BG
Аз с десетина години закъснение гледам Queer as folk-с широко отворени очи и няколко безсънни нощи, вече съм на последния сезон.

# 603
  • София
Има го, от зелето го гледах.

# 604
На мен ми се гледа Али Макбийл, но по торентите няма достатъчно сийдъри. Разбираемо е като се им предвид колко е стар сериалът.

# 605
  • Вестерос
много любим  Heart Eyes

пробвай в международния

kat.cr

винаги има сийд, бавничко се тегли обаче

# 606
  • Вестерос
NOVEMBER 25TH. Gilmore Girls  Party

# 607
И на мен ми е много любим, но уви няма да го бъде. Не ми отваря сайта, сигурно защото съм в чужбина.

Като спомена Гилмор гърлс, каня му се от много време. Никога не съм го подхващала.

# 608
  • Вестерос
Много любим ми е, 7 сезона е

сайтът е международен, но сега четох, че имат проблем, до ден два винаги ги отстраняват и на мен не ми го отваря

http://kickasstorrentsas.com/

новият адрес

Последна редакция: ср, 27 юли 2016, 22:28 от Tiffany Aching

# 609
  • в морето до колене
...но уви няма да го бъде. Не ми отваря сайта, сигурно защото съм в чужбина.
Не защото си в чужбина, а защото федералните го затвориха. И са арестували предполагаемия му собственик.
Ние коментирахме в препоръките, когато се случи - точно преди седмица, на 20 юли.
Сега се е преродил тук - http://kickasstorrentsan.com/

Но ако не ти пречи да гледаш в оригинал, аз бих препоръчала да го потърсиш някъде за гледане онлайн. Примерно тук - http://www.watchseries.ac/serie/ally_mcbeal

# 610
Супер. Много мъчно ми беше, че го затвориха. Радвам се, че са се преместили.  Party

# 611
  • Бургас
Аз с десетина години закъснение гледам Queer as folk-с широко отворени очи и няколко безсънни нощи, вече съм на последния сезон.
Английската или американската версия. Аз съм изтеглила английската, на няма субтитри за всички сезони.

# 612
"Гилморките" ми бяха ужасно скучни, въпреки че трябваше да е забавен сериал. Изтърпях 4 сезона от нямане какво да гледам, в очакване да се случи нещо интересно и като влезе в Йейл (или както там се пише) госпожицата, гледах няколко серии и го зарязах.
Не ме впечатли и "Жена на честта". Мадамата ми беше анти, ама анти  Laughing, филма тегав. Не, не са за мен тези сериали. Вярно, има някои мудни, които гледам с удоволствие (Както вървяха първите сезони на "Вътрешна сигурност" и "Убийството"), но има и интрига, която да ме държи пред екрана. На тия си заспивах редовно.
Пак суша около мен и се чудя какво да гледам.

# 613
"Гилморките" ми бяха ужасно скучни, въпреки че трябваше да е забавен сериал. Изтърпях 4 сезона от нямане какво да гледам, в очакване да се случи нещо интересно и като влезе в Йейл (или както там се пише) госпожицата, гледах няколко серии и го зарязах.
Не ме впечатли и "Жена на честта". Мадамата ми беше анти, ама анти  Laughing, филма тегав. Не, не са за мен тези сериали. Вярно, има някои мудни, които гледам с удоволствие (Както вървяха първите сезони на "Вътрешна сигурност" и "Убийството"), но има и интрига, която да ме държи пред екрана. На тия си заспивах редовно.
Пак суша около мен и се чудя какво да гледам.

И аз съм на същото мнение, особено "Жена на честта " направо скучен, без интересна интрига.

# 614
Жена на честта, не съм го гледала, но т.нар. "Гилморки" и мен не ме грабнаха.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт