Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 71 914
  • 768
  •   1
Отговори
# 615
...но уви няма да го бъде. Не ми отваря сайта, сигурно защото съм в чужбина.
Не защото си в чужбина, а защото федералните го затвориха. И са арестували предполагаемия му собственик.
Ние коментирахме в препоръките, когато се случи - точно преди седмица, на 20 юли.
Сега се е преродил тук - http://kickasstorrentsan.com/

Но ако не ти пречи да гледаш в оригинал, аз бих препоръчала да го потърсиш някъде за гледане онлайн. Примерно тук - http://www.watchseries.ac/serie/ally_mcbeal

С последния сайт много се опарих. Чак компютъра ми заби от изкачащи прозорци, които не можах да затворя. Наложи се да си изключа лап топа, пък той взе, че не ще. Голям зор беше.  Laughing

# 616
  • в морето до колене
Съжалявам!  ooooh!
Аз имам Адблок и нищо не ми изскача... Или ако все пак нещо "скокне" (покрай Европейското по футбол ме бяха нападнали такива агресивни рекламни прозорци), някак успявам да го озаптя навреме...

# 617
  • Вестерос
Аз гилморките ги гледах в последните си тийн години и може би затова ми е харесал много, на една вълна бях с тях  Laughing

# 618
  • The point of no return
Не ме впечатли и "Жена на честта". Мадамата ми беше анти, ама анти  Laughing, филма тегав. Не, не са за мен тези сериали.
Пак суша около мен и се чудя какво да гледам.
И аз не можах да харесам "Жена на честта", също и Stranger Things.

Сега гледам Feed the Beast - леко сериалче за двама приятели, които отварят ресторант в Бронкс.

# 619
Кое препоръчвате: The killing или Forbrydelsen ?
Аз съм гледала само американската версия, затова ти препоръчвам нея.
Един от най-добрите криминални сериали, които съм гледала Heart Eyes

Абсолютно! Аз също ти препоръчвам американската версия с две ръце! Любим сериал.

А аз да питам, гледате ли 'The night of' (мисля, че на български го превеждат "Злокобна нощ"), по HBO? Там атмосферата напомня на 'The killing'. Много е готин за сега.

# 620
Две серии изгледах аз. Засега добре върви.

# 621
Аз пък, покрай истерията с покемоните, се замислих какви сериали гледах в по-младежките си години (не може да се каже, че съм била малка, просто гледах какво ли не), и снощи си изтеглих от носталгия "Кралят на шаманите".  Laughing

# 622
  • Вестерос
The O.C. , Step by Step, Friends, Фелисити, Кръгът на Доусъм, Бевърли Хийлс 90210, Charmed , Али МакБийл, Сабрина, Бъфи. Това бяха моите. Смятам да си изтегля Фелисити и Бъфито пак, че 100% има серии , които не съм гледала Joy

# 623
The O.C. , Step by Step, Friends, Фелисити, Кръгът на Доусъм, Бевърли Хийлс 90210, Charmed , Али МакБийл, Сабрина, Бъфи. Това бяха моите. Смятам да си изтегля Фелисити и Бъфито пак, че 100% има серии , които не съм гледала Joy

Аз сега гледкам пак Бъфи. После ще дръпна и Ейнджъл.  Mr. Green

# 624
  • Вестерос
Добро решение, Ейнджъл не съм го гледала

# 625
Непременно го гледай. Добър е колкото Бъфи, да не кажа на моменти повече.
Има го в замундата.

# 626
Съжалявам!  ooooh!
Аз имам Адблок и нищо не ми изскача... Или ако все пак нещо "скокне" (покрай Европейското по футбол ме бяха нападнали такива агресивни рекламни прозорци), някак успявам да го озаптя навреме...

Няма за какво. Едва ли съществува сайт за гледане на филми онлайн, без изкачащи прозорци. И стават все по агресивни. И аз имам адблок, ама не работи за определени сайтове. Например, ако вляза в арената без прокси, направо луда ставам.

Без Фелисити и Чармд, инак всичко друго и аз съм го следяла в моят тинейджърски период, та и на горе. Включително и One tree hill  Heart Eyes.
Отчаяни съпруги също, но само 1-2 сезона. Балки и Лари  Grinning, Ало Ало  Joy, Всички обичат Реймънд(от тук от там), Женени с деца, Досиетата Х, Спешно отделение, Уил и Грейс, Дарма и Грег и сигурно има и други.

# 627
  • Вестерос
Последните и аз по тв-то, а ОТХ го гледах в университета вече  Grinning

# 628
  • Пловдив
Аз One tree hill го започнах, когато в САЩ вървеше втори сезон, т.е. доста рано за нашите ширини Laughing В тийн годините започнах и Анатомията на Грей, както и Отчаяни съпруги, Gossip girl.O.C. също го гледах. Спомням си, че 10-11 клас гледах всички известни сериали, които излизаха - Heroes, Prison break, The Tudors. После почнах да редуцирам и останаха само тези, които си струват.
До 8-ми клас някъде залагах главно на латино сериалите. Още помня с какъв интерес гледах Трима братя, три сестри. А от Бъфи, Чародейките, Фелисити съм хващала само случайни епизоди и не са ми хващали вниманието.

# 629
Последните и аз по тв-то, а ОТХ го гледах в университета вече  Grinning

И аз, но честно казано ми се искаше да бях го гледала в ученическите си години. Поучителен и вдъхновяващ, поне за мен. Музиката от сериала беше свалена моментално и най-хубавите парчета даже още си ги слушам понякога в колата.

Бягство от затвора как можах да го забравя. Не мога да разбера какъв е тоя напън да подновяват приключили, добре при това, сериали. Ама нейсе, може да извадят някой шедьовър  Outta Joint

Общи условия

Активация на акаунт