Кой какви сериали гледа? - Тема 15

• 71 316
  • 768
  •   1
Отговори
# 660
  • Вестерос
Мячик, искам да ти благодаря отново, бавен сийд , но се теглят  Party Hug bouquet bouquet

# 661
  • София, България
Мячик, кажи кои готварски изгледа сега? Аз много обичам! Сега гледам Masterchef US season 6, защото не съм го гледала и него и 7ми.

# 662
  • в морето до колене
Мона Лиза, аз бях направила преди време тема за състезателните готварски формати - пише се от време на време в нея в подфорум Телевизия. Там съм обяснявала, кои формати следя отблизо и защо. (Не знам, дали си писала там. Извинявай, но не помня.   Embarassed)
Но като питаш тук, ще ти отговоря.
Австралийският MasterСhef приключи миналата седмица - той ми е любим. И този сезон не ме разочарова, макар че финалната двойка (и победителят) ми станаха ясни някъде към средата на сезона. Но пък почти цялата финална десетка (т.е. около половината участници) бяха много добри и с доста изравнени възможности.

И американския гледам, но Гордън нещо ме  дразни напоследък и вече не го следя седмица за седмица.
А британският имаше селебрити издание, което също приключи преди няколко дни - имаше изненадващо добър победител.

Мячик, искам да ти благодаря отново, бавен сийд , но се теглят  Party Hug bouquet bouquet
Моля.  Simple Smile
Ти като не ползваш субтитри, защо сваляш всъщност, а не гледаш онлайн?
Аз все по-често гледам така напоследък.  Peace

Аз изгледах пилотката и хич не ми хареса. Но понеже не съм дала шанс на поне още един епизод, реших да не пиша.
Джой, аз целенасочено търсех нещо готварско и негледано. (Пък не ми се гледа "Кухня".  Thinking И аз не знам защо...)
Много е вероятно при друга нагласа от моя страна да не го бях харесала и аз.
Иначе снощи изгледах още 2,5 серии... някак не ги усетих като първите 5. По-тегаво ми вървяха.
Но ще си го догледам.

Последна редакция: вт, 02 авг 2016, 19:15 от мячик

# 663
И аз не ползвам субтитри, но онлайн не съм гледала поне от 5 години - първо, заради рекламите, освен това качеството често е по-лошо от това на торентите, а и откакто започнаха да правят всички телевизори с вход за флашка, ми е по-приятно да си гледам сериала от флашката на телевизионния екран. Дори адаптера за стария телевизор на село има такъв вход и на практика си е нещо като плеър. Мога да си запиша цял сезон и да го гледам без помощта на специални кабели, с които да свързвам към компютъра и без двд-та (имаме две, от известно време се чудя защо изобщо сме ги купували).

# 664
  • Вестерос
Аз си ги тегля на куп и понякога ги гледам на един стар лаптоп без уайрлес карта, а и не знам сайт от където да гледам онлайн  Blush

# 665
Някой май беше направил наскоро... но не знам, дали се пише в нея.
По мое скромно мнение политическите сериали рядко имат широк отзвук във форума.  Peace

Мерси, мячикHug
Ако случайно ти попадне, би ли ме информирала? newsm78 Praynig

# 666
  • в морето до колене
Не, заблудила съм се, jupetrov7 - няма такава тема тук.
Подведох те, извинявай.  Peace

# 667
  • София, България
Мячик и аз благодаря за отговора. В австралийските формати определено има нещо много готино. Аз започнах да се интересувам от такива кулинарни реалити-та, когато изгледах, преди доста години, първи сезон на Topchef Australia. Направо се бях зомбирала, сега дори не знам дали продължават да го снимат. 3-4 години нямах никакво време за сериали, но ето ме, забременях и сега е кеф голям.  Laughing

# 668
  • София
Аз имам нужда от помощ, не мога да отрия втори сезон на Mr.Slefridge със сийд.... помощ  Blush

Аз имам въпрос за този сериал - Mr. Selfridge
Като The Paradise ли е? Защото по резюмето, което намерих много ми напомня на него.

# 669
  • Вестерос
Горе-долу , но е по-хубав  Grinning

# 670
  • срещу двата комина :)))
много по-хубав е, а и мисля, че Парадайз е правен след Селфридж  Peace

# 671
  • Вестерос
Парадайз се въртеше около главната само, а тук е с много повече истории. А и е времево след него, тук е началото на 20 век Simple Smile

# 672
  • София
Благодаря, момичета, за отговорите! Ще го започна тогава, щом е по-хубав.  bouquet

# 673
  • Вестерос
Няма да сгрешиш, излапах първи сезон за 2 дни  Laughing Днес преполових втори  Embarassed

# 674
  • София
Мерси, Тиф, съвсем ме запали!
Вниманието ми привлече Джеръми Пивън, който беше особено впечатляващ в "Антураж" и предполагам, че и тук ще е така.  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт