Професионални серии за коса - тема 104

• 70 361
  • 757
  •   1
Отговори
# 570
Илли, благодаря ти!  Моята не е обезцветявана, нито е подновявано брондето. От октомври месец 2015г., е. Значи ми трябва протеинова серия, но коя?!  Thinking

Дени, пробвай зелената серия на Профайбър, можеш да поискаш мостри, ако примерно отидеш на място в Рибата. От Арлен също мисля, че ще ти изпратят. Наши Кератин също е добър вариант, мисля, че той е по-силен протеинов от Наши Фито. За Дийп Кеър на Лакме казват, че е балансиран, но аз лично усещам повече протеина в него. Ако искаш мога да ти пратя отливка да пробваш  Hug Между другото него го има и в малки опаковки.
Аниии, благодаря ти!  Hug Да и аз си мислех за Профайбър и питах и в Рибката и в Арлен. Нямаха мостри. Sad  Помирисах обаче маската в Рибката, с опасение, да не мирише на "кифтенца", обаче моят нос, не регистрира техният аромат.  Wink
Никак не ми допадна зеления профайбър. А косата ми беше прясно обезцветена и боядисана два пъти след това. С тази серия (шампоана и балсама) стоеше като слама, суха и много фризи.

# 571
  • София
Dentelle, на мен ми предстои това упражнение. Би ли споделила, моля те, малко повече. Нищо не зная, за обезцветяването на практика и ужасно ме е страх. Защо след него, са те боядисвали два пъти? Благодаря ти!  Hug
 И в Рибката и в един салон, в който разглеждах Профайбърите ми дръпнаха непожелана реч. Относно това, че няма да им усетя действието въобще ако не си направя първо процедура- активираща във фризьорски салон... Е, отказаха ме от покупка. Не съм пробвала нищо и нямам лично мнение. 

# 572
Denisha, косата ми беше ниво 4ка (боядисвана от години, понеже е много побеляла, но и естествената ми е такава) и отидох в салона с идеята да я изсветля до ниво 6. Момичето направи проба на кичур коса  и ме увери, че косата поддава много добре и лесно изсветлява. Да, но когато отидох за същинската част, се оказа, че не е точно така. Намаза ме първи път, стоях около час. Някои кичури се изсветлиха, други не толкова. По-упоритите ги намаза още веднъж. След това боядиса косата с Вела Колестон 6 и 6.74 (подчертах няколко пъти, че не искам червен отенък в косата. По-късно разбрах, че 7-цата е точно за червен такъв). Резултата беше плачевен, като лисица станах. Отделно не стигнаха 2 бои, за да покрие цялата коса (много боя поемала, но това са ми го казвали и в други салони). Съответно добавя още... Единствено в корена цветът беше станал хубав, дължините бяха рижави. Изтърпях се така почти седмица, добре че беше зима, та разчитах на шапки. Но всеки път се стрясках, ако случайно се погледнех в огледалото  hahaha
Та после аз се правих вкъщи с три бои+коректор. Стана доста по-поносим цвят, но факт е, че максимум на 3тото миене, червеният отенък се появява.
Аз също не бях особено информирана относно обезцветяването, но нали се доверих уж на професионалист...  Outta Joint
Моят косъм е доста дебел и явно търпи на издевателства.

# 573
  • София
Благодаря ти! Ниво 4-ка нищо не ми говори... И аз се правя със същата боя, имам и същият проблем с червеният оттенък... Доста побеляла и с дебел косъм също, ми е косата. Поема пигмента в дължините а в корена не го задържа...  ooooh! Направо и аз не зная, къде и при кого да отида?!
Дами, помагайте със съвет, моля Ви!  Blush  Hug  Praynig

# 574
Тъмно кестенява.
Дано попаднеш на професионалист.  Hug

# 575
Аз имам терапията Наши и още не съм я правила. Нямам време за такива дълги процедури и не ми се занимава с нея.

Дени,а з ще те посъветвам да си потърсиш задължително тестери на Профайбърите, страхотни са и трите, но е добре да пробваш за да си вземеш после цяла серия, ако ти действа добре на косата. Може и да смесиш някои цветове продукти. Hug bouquet

# 576
Мен също ме пишете,ако решите да поръчвате скоро.  bouquet Heart Eyes
Вчера ползвах лилавата маска Про Файбър,много ми хареса,обаче лилавия шампоан ми е тежък и я ползвам с Редкен Екстрийм.. #Crazy

# 577
  • София
Аха, и аз съм тъмно кестенява по рождение. Значи, излиза, че имаме сходни коси.  Wink Благодаря ти, Dentelle.
Densi, разбрах те.  Peace Благодаря, ти фейо!  Hug

# 578
  • София
И аз бих се включила в обща поръчка на терапията. Миналия път изпуснах и още ме е яд Simple Smile

# 579
  • София
И аз бих се включила в поръчка за терапията на Наши. Отзивите, които давате за нея са много изкушаващи.  bouquet

# 580
И аз бих се включила в обща поръчка за терапията на Наши.Бройте ме и мен Simple Smile  bouquet

# 581
  • Бургас/Пз
Ехааа, ми като гледам активните за терапията на Наши, то направо 3 литра ще трябва да  поръчаме.  Peace

# 582
  • Пловдив
Ехааа, ми като гледам активните за терапията на Наши, то направо 3 литра ще трябва да  поръчаме.  Peace

Оооо, и аз искам... Не знам къде съм спала предишния път, но съм ви пропуснала, а за мен тази терапия ще е елексир (почти съм сигурна).

# 583
След толкова хвалене ...Няма как да няма много желаещи  Hug

# 584
  • Бургас / София
Втори ден с Ливинг Прууф за обем, косата се запази чиста и с много обем, странното е че даже изглежда по добре от вчера, но едва ли утре ще е така, силно се надявам. Със сигурност, ако се използват всичките продукти от серията ще се получи страхотен обем, доволна съм  Heart Eyes  . Напоследък се чудя с коя серия да се захвана и Денсифик и Ливинг Прууф и шампоанът за обем на Секси Хър ми харесват страшно много, но не мога да взема решение кое да използвам. Същото и с пре уоша на Керастаз и Бустера Секси Хър.

Общи условия

Активация на акаунт