Професионални серии за коса - тема 104

• 70 367
  • 757
  •   1
Отговори
# 555
По- малко ми е недостатъчно, но ако прекаля усещам леко втвърдяване...Никога не ми е било достатъчно само хайвереното мляко, дори си мисля, че нито виждам нито усещам ефектите му.

При мен лично млякото даде първоначален добър резултат, даже много го хвалех в темата, и точно след 3 проби сухите ми краища си оставаха такива.

Да, такива спомени и наблюдения имам и аз...Това за смесването с термозащитата е добра идея, ще пробвам така.
Благодаря ви!  Hug

# 556
Терапията на Наши я правя един път месечно като ползвам стриктно по 20 мл., което значи, че имам за още 6 пъти. Живот и здраве края на лятото ще подновявам пак. Уникална е тази терапия за мен. Вчера след масла по скалпа и Еластисайзер по дължинитр и след това терапията, днес косата ми е много плътна, жива, бляскава.  Heart Eyes

# 557
  • София
Имам питане към дамите, с омбре/ бронде в долната част от дължините на косите им. Тази сухота само с изцяло отрязване ли преборихте? Сега от слънцето, усещам, че ще стане зле положението... Sad  Когато косата е в такъв вид и състояние, нуждае ли се от протеин? Аз не мога да определя?! Имам предвид шампоан с протеин. Понеже имам опит само с балансираният на Наши- Фито Р., се питам, ще помогна ли ако редувам хидратация с по-чист протеин? Или пък не?!
На Редкен шампоана и пре уоша, ме интересуват. Когато и да погледна в Арлен все не са налични. Може ли някоя дама да сподели, моля как усеща този шампоан?! Или да гледам към друг?!
 Благодаря Ви!  bouquet

# 558
Did-ko, червеното Тиджи го ползвах много дълго време, три пъти подновявах големите опаковки.
Шампоанът ми се комбинира чудесно с всичко каквото хвана в банята.
Косата не се сплесква, има блясък.
Напоследък нищо ново не съм пробвала, което да ми хареса. Последно си купих това:

http://www.milkshakehaircare.co.uk/no-inhibition-age-renew-revitalising-mask.html
Сплескват ми косата, фризьорът ми обясняваше как било леко, не утежнявало, какви резултати било дало при клиентки.
Иначе миришат много хубаво, маската, комбинирана с друг шампоан може би ще става.

# 559
  • Чукарландия
Мароканойл е най-любимата ми марка продукти за коса. Влияят ми страхотно и миришат уникално за мен. Искам и бих имала почти всичко.

Денс, сподели кои серии от Мароканойл ти се отразяват добре на косата (имаме подобни коси, изрусени), защото аз съм пробвала само серията за обем, но шампоана страшно много ми заплита, балсама ми е слаб. Живея в район с много мека вода. Hug

# 560
Най-много харесвам аз хидратиращата им серия. Сега поръчах тази за обем да видим.

# 561
  • София
Denisha, аз от няколко години имам омбре +балеаж, без да е супер светло и не ми е изсушило много косата, съвсем нормално, леко суха. НАй-чвече зависи дали е обезцветена и дали често се подновява.
Ползвам много протеинови продукти и серии, даже основно такива + олио финиши на краищата и задължително термозащита.

# 562
  • Велико Търново
Denisha Hug косопадът, за съжаление, се усилва, вече взех ампулите Аминексил, пия и добавка за коса и нокти на Допълхерц, по-нататък и Напура ще купя.
BBeLLa, и аз най-много харесвам хидратиращата серия на Марокан, а най- не ми харесва серията за обем Blush

# 563
  • София
Илли, благодаря ти!  Моята не е обезцветявана, нито е подновявано брондето. От октомври месец 2015г., е. Значи ми трябва протеинова серия, но коя?!  Thinking
 Бисквитка, съжалявам, да го чуя. На допел, съм пила веднъж. Заради проблем с ноктите. С една опаковка се оправих. Надявам се и при теб така да се случи! На мерц, съм пила повече опаковки но ефект не видях. Ти си взела мерки, няма начин да не го спреш!  Wink 

# 564
  • Чукарландия
Благодаря момичета, ще трябва да я пробвам и аз хидратиращата. Hug

# 565
  • Бургас/Пз
Илли, благодаря ти!  Моята не е обезцветявана, нито е подновявано брондето. От октомври месец 2015г., е. Значи ми трябва протеинова серия, но коя?!  Thinking

Дени, пробвай зелената серия на Профайбър, можеш да поискаш мостри, ако примерно отидеш на място в Рибата. От Арлен също мисля, че ще ти изпратят. Наши Кератин също е добър вариант, мисля, че той е по-силен протеинов от Наши Фито. За Дийп Кеър на Лакме казват, че е балансиран, но аз лично усещам повече протеина в него. Ако искаш мога да ти пратя отливка да пробваш  Hug Между другото него го има и в малки опаковки.

# 566
Благодаря момичета, за отговорите bouquet
Поръчвам червените TIGI за начало, по- късно и сините ще взема- да видим как ще ми се отразят  newsm53

# 567
  • София

Дени, пробвай зелената серия на Профайбър, можеш да поискаш мостри, ако примерно отидеш на място в Рибата. От Арлен също мисля, че ще ти изпратят. Наши Кератин също е добър вариант, мисля, че той е по-силен протеинов от Наши Фито. За Дийп Кеър на Лакме казват, че е балансиран, но аз лично усещам повече протеина в него. Ако искаш мога да ти пратя отливка да пробваш  Hug Между другото него го има и в малки опаковки.
Аниии, благодаря ти!  Hug Да и аз си мислех за Профайбър и питах и в Рибката и в Арлен. Нямаха мостри. Sad  Помирисах обаче маската в Рибката, с опасение, да не мирише на "кифтенца", обаче моят нос, не регистрира техният аромат.  Wink

# 568
  • Бургас/Пз
Дени, на мен аромата само на серума не ми допадаше

Може ли мнение за Орофлуидо - какво харесвате от марката? http://www.arlen.bg/product/2698/komplekt-eliksir-i-maska-s-orga … an-orofluido.html
Шампоанът хидратиращ ли е според вас?? Много ми хареса комбинацията от масла  Rolling Eyes

И още един въпрос - тази марка според вас професионална ли е? http://insightprofessional.it/EN/DAMAGED-HAIR-SHAMPOO.html

Благодаря ви  Hug

# 569
  • София
Аз също ще участвам в подялба на терапията Наши, бройте ме  Heart Eyes
При мен обаче ефекта се загуби още със следващото измиване, но няма значение. И от едно измиване съм съгласна, просто невероятно се чувствах в тези два дни! Такава коса рядко виждам на главата си, все едно не е моят косъм!  Crazy
Благодаря ви за отговорите, момичета  Hug

Общи условия

Активация на акаунт