Професионални серии за коса - тема 104

• 70 344
  • 757
  •   1
Отговори
# 585
  • София
cityofangels, пропуснала съм описание на косата ти. При мен доста често след протеинови продукти, които изсушават косата като Ливинг за обем, хайверните Алтерни, някои от Джойковците косата става истински красива на втория ден, когато се омекотява и укротява, може би благодарение на себума. Първият ден обемът е ужасяващ, едни неориентирани масури се оформят, развяти и стърчащи кичури - пълен смях.
Единственият протеин, след който косата е по-мека е 9 на Напура.

# 586
  • Бургас / София
Harpalike  bouquet , косата ми е тънка с бързоомазняващи се корени, мия на третият ден, целта ми като цяло е да я мия на четвъртият. Слагам само леко сух шампоан на вторият ден в корените, а отдолу е малко суха и затова на вторият ден както каза става по добре, точно от себума. При мен обема е нормален, никога не съм имала ужасяващ, бих искала да имам лъвски обем, да видя какво е, но не искам да имам суха коса, като бях в София водата ми действаше точно така и с протеиновите серии не беше добре  Mr. Green

# 587
  • София
При мен обема е нормален, никога не съм имала ужасяващ, бих искала да имам лъвски обем, да видя какво е, но не искам да имам суха коса, като бях в София водата ми действаше точно така и с протеиновите серии не беше добре  Mr. Green

За съжаление хубавият обем идва от плътност на косъма, ние с фините коси се "радваме" само на въздушния, който не е много желан. Успех с постигането на хубавия Simple Smile

# 588
  • Бургас / София
Така е, значи сме със сходни коси и аз съм пропуснала описанието на твоята ще следя внимателно твоите коментари едно към едно съм на твоето горно мнение  Hug

А някои използвал ли е на Ливинг Прууф пяната за обем или спреят ? Мисля да направя комбинация утре Бустера Секси Хър + шампоанът за обем на Ливинг Прууф, а сега се заглеждам по  http://www.arlen.bg/product/3588/multifunktsionalna-terapia-22-v … -all-22-in-1.html харесват ми съставките му, ама дано не е като млякото 12 ефекта на МШ, майка ми все едно е чела форума и днеска използва млякото на МШ  Mr. Green

# 589
СИТИ,според мен косата ти не е бързо омазняваща се.Щом я миеш на 3я ден,значи е напълно нормална  Peace Ти защо искаш да издържа 4 дена без миене?Не се ли натрупват разни нежелани миризми?То миенето не е само за хубав вид на косата,ами и да ни спасява от  уханията които се носят от нея.Не си представям да прескоча повече от ден  Thinking Пробвала съм,но срам ме хваща да съм на топло и сред хора  Laughing Mr. Green

# 590
  • Бургас / София
То и аз си мисля на моменти, че е нормална, ама на вторият ден лъсвам леко в корена иначе аз нямам мирис, вярно е че някои хора като натрупат себум косата им придобива някакъв мирис и не само, хора които имат чисти коси имат специфичен мирис от раждането, но аз нямам този проблем, даже напротив дори косата ми да е се е омазнила на третият ден, няма никакъв мирис, а  напротив. Аз не мога да си представя да си мия всеки ден косата, ама това си е до човек. Лятото само го правя след плаж, а даже понякога си седя с морската сол, като на другият ден трябва да ходя пак на плаж.

# 591
Моя косъм е фин и събира миризмите от околната среда.Това имах предвид,не миризмите по рождение  Peace Автомобилни газове,цигарен дим(особено това),ресторантски аромати...То понякога не се усещаме колко неща се задържат в косата,ама като се замислим...

# 592
  • София
Все още имам добро обоняние и категорично косата ми не мирише лошо на втория ден, а и на третия ако реша да не я мия.
Има коси, които поемат всякакви аромати, явно зависи от косъма.
Моята не е така, все я душа, но усещам аромата на парфюма, който ми е бил на врата или на финишите.
Но и не е да готвя ежедневно или да стоя в задимени помещения. Скоро беше поела така миризма в едно супер малко ресторантче с лоша вентилация, чак се изненандах и нямах търпение да се прибера и да я измия  Mr. Green

И да кажа че досега все ползвах класическото олио на Мариоканойл, но реших да си поръчам лайт версията и съм супер доволна. Въобще не го усещам по-слабо, а слагам за всеки случай по една две помпи в повече и така обхваюа и по-нагоре дължините чак до ушите, а не ми утежнява косата. Смесвах го и в шепа с една помпичка от хидратиращия крем или еликсир ултим крема и става супер/ Heart Eyes Heart Eyes

Чакам си днес спрея за скалп от серията на ЧИ, нямам търпение. Обожавам ментовия аромат.

# 593
Илли,ние скоро бяхме на рожден ден на приятел в една механа.След 21 часа разрешиха пушенето.Аз не пуша и направо ме удушиха.Като се прибрахме,всички воняхме на тежки кухненски миризми и цигари.Въпреки че беше полунощ се бухнахме в банята до един,а след това изпрах дрехите и на трима ни  Laughing Наистина има значение кой как се обгазява  hahaha

# 594
  • Варна
Имам позната,която твърди същото.Само че не е вярно,даже невъзможно.Има прост тест.Слагаш си шапка на третия ден,държиш я 10 мин.,сваляш и я помирисваш.Това нещо прави три метра шлейф колкото и да не ти се вярва.Потресаващо е за по-чувствителните на миризми. Имам и позната,която твърди, че потта и не мирише. Много хора не се усещат,защото свикват с миризмата. Също както се свиква с аромата на хубав парфюм.

# 595
Моята коса понякога попива неприятни миризми и направо полудявам, вчера бяхме седнали в заведение навън с децата и после отвратително вонях на цигари  Sick , макар да бяхме на открито.
И да ви попитам, някой случайно да има това, лекичко го заглеждам...http://www.arlen.bg/product/2889/parfyum-za-kosa-s-arganovo-masl … perfume-50ml.html
tyzarka , така е.

# 596
  • София
Хайде сега да се разпишат и всички които се къпят 4 пъти на ден, а лятото 6.
Бях забравила тази култова тема.
Уви, имам и други дейности в този живот макар и в твоите очи , тузарка, явно да съм без обоняние и да ходя вмирисана.
Както и други момичета от темата.

# 597
  • На ръба..
Отървах предната тема, за малко  да отърва и тази...та да се запиша
1. Ползвате ли специални продукти и какви през пролетния и летния сезон (силно слънце, басейн, море, планина или други)?
Не съм ползвала досега, но заглеждам все по често слънцезащитните серии на Макадамиа.
2. Кой е последният продукт-откритие, който ви е впечатлил изключително много?
Ами...май няма, помня че в началото много се впечатлявах от продуктите..сега просто ги деля на такива, които си вършат работата, и такива, които не..
3. Ползвате ли сух шампоан? От кой/кои сте доволни?
Имах travel размера на Philip Kingsley, но не беше нещо уау..

Със стоплянето на времето все по - малко време ми остава за форума, та имам много да наваксам...връщам се да ви чета.

# 598
Чакам си днес спрея за скалп от серията на ЧИ, нямам търпение. Обожавам ментовия аромат.
Страшно свежо и приятно ухае, и на скалпа е много приятен, вчера го пробвах моя за първи път Heart Eyes
Благодаря на Денси, че го похвали bouquet Особено за топлите месеци ще е страшно освежаващо.

# 599
ТУЗАРКА,четеш ми мислите  Hug Точно ми мина през главата какво става лятото по центъра.Голям процент от хората само минавайки край мен ме оставят така точно с този ароматен шлейф  Shocked Момичета,всички тук правим изключение  Peace Все пак ползваме хубави и трайни продукти.Пък и няма значение кой колко често се мие.Вече сме го обсъждали.

Общи условия

Активация на акаунт