В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 209

• 36 052
  • 733
  •   1
Отговори
# 300
..

Какво пише за аби  Thinking аз само снимките разгледах, последната много ми хареса  Peace

....

Hug Hug Пише, че бил в някакво заведение с тази мацка. Тя била дъщеря на някакъв, който аз не познавам, но явно е голямо име. Та аби казал, че не е знаел, че тя е негова дъщеря.  newsm78
Ако е знаел какво щяло да е различното, не разбрах.  Joy Joy Joy

# 301
  • Sofia, Bulgaria
Цитат

love001 love001 love001
Crazy Crazy

Бойче  Hug Joy Joy Joy Joy Joy Joy

E, не!   Stop   ooooh! ooooh! hahaha hahaha

Може наЩУ да се е отбил в офиса на Клунито да си избира партньорка за сериала  Party Party Party Joy Joy Joy може и Клуни да има списък като Колинс  Joy Joy Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Е не може да бъде ЛУ  newsm09 smile3513 smile3512 smile3512 smile3512

# 302
  • София
..

Какво пише за аби  Thinking аз само снимките разгледах, последната много ми хареса  Peace

....

Hug Hug Пише, че бил в някакво заведение с тази мацка. Тя била дъщеря на някакъв, който аз не познавам, но явно е голямо име. Та аби казал, че не е знаел, че тя е негова дъщеря.  newsm78
Ако е знаел какво щяло да е различното, не разбрах.  Joy Joy Joy
Ани   Hug Heart Eyes bouquet bouquet bouquet

ади за оправяне на вкуса  Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes

С Чико обаче много ще са готини заедно в реклама  Mr. Green Точно неговия стил е  Peace

Peace Peace Crazy Crazy

Мацката е трепач!   Crossing Arms  Crazy Crazy
Точно  Peace колкото повече я гледам, толкова повече ми харесва. Особено като я видях "мърдаща"  Mr. Green И с Чико ще се получи перфекта рекламна двойка  Peace
Но до Чачо не ми "стои"  ooooh! Сигурно съм се смахнала вече  hahaha hahaha hahaha hahaha

# 303
С Чико обаче много ще са готини заедно в реклама  Mr. Green Точно неговия стил е  Peace

Вив  Hug Peace  hahaha hahaha Ще си лепнат и-де-ал-но!   Joy Joy Joy Joy "по хоризонтала"  Grinning Grinning hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Иве, че мацката е трепач, ня'а спор, а на Чико к'во му е?   Party Party Party

Искре, не бях аз,  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes пощади ме...  Crazy Crazy Hug Всъщност, какво те разлюти?  Hug Peace Joy Joy Joy

По повод снимката на Чачи с Букет днес в една от ВК групите се заформи такъв лаф  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!  Серки, Керемчета, Х... наизлязоха... , ашк ве жеза... беше работата...  мале, мале   ooooh! ooooh!

Та там имаше един такъв коментар...  като видях спойлера на Ани и не мо'А се стърпА, Начи....    Grinning Grinning

Цитат
Ах Серенайка РЫЖИКА на рыжего Рыжика поменяла ахахахаххаахахахахха

ето ви цялото шоу... ма шоу ви казвам...  hahaha hahaha hahaha

http://vk.com/public102959620?w=wall-102959620_49384

Joy Joy Joy Joy Joy

ПП Ей този доказателствен мат'риал много ми хареса...  Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 11 апр 2016, 22:28 от Анонимен

# 304

Лу, те рускините понякога са ..  Whistling Whistling Whistling не мога да разбера само как точно снимката с Букет може да предизвика такъв разговор  Joy Joy Joy аз отдавна спрях да ги чета.  Joy Joy Joy

# 305
Привет, прекрасни! Hug Hug Hug

Ани, Hug Heart Eyes миличка, благодаря ти за онова в спойлера..  На мен са ми красиви и двамата, обичам си ги,  любимци са ми и нищо и никакви колажи не могат да ми развалят  удоволствието, което изпитвам, когато ги видя.. Било отделно, било пък в такива тъпи напъни за правене на колажи. Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

Чачек за теб..

А за мацката от рекламата. Още преди писах, че въобще не ми харесва..  Предпочитам си да гледам само Чачко.. И аз като Бойчето  Hug Heart Eyes ще ви помоля, ако ще  я слагате сама, да я сложите в спойлер.. А за Чачко нямам думи.. Пич та дрънка.. Просто невероятно красив и секси!

# 306

Лу, те рускините понякога са ..  Whistling Whistling Whistling не мога да разбера само как точно снимката с Букет може да предизвика такъв разговор  Joy Joy Joy аз отдавна спрях да ги чета.  Joy Joy Joy

И аз, Ани, не разбрах, както има един лаф на турски, аз какво ти говоря, ти какво ми казваш... или нещо подобно... къде го чукаш, къде се пука... беше разговора там  hahaha hahaha

Аз ги чета, защото нямам друг избор... разбирам на турски много малко, от това, което искам да разбера..  Laughing Laughing Laughing

# 307
Лили  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

лека нощ на всички  Hug Hug Hug

Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 308
  • Sofia, Bulgaria
С Чико обаче много ще са готини заедно в реклама  Mr. Green Точно неговия стил е  Peace

Вив  Hug Peace  hahaha hahaha Ще си лепнат и-де-ал-но!   Joy Joy Joy Joy "по хоризонтала"  Grinning Grinning hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Искре, не бях аз,  Rolling Eyes Rolling Eyes Rolling Eyes пощади ме...  Crazy Crazy Hug Всъщност, какво те разлюти?  Hug Peace Joy Joy Joy

По повод снимката на Чачи с Букет днес в една от ВК групите се заформи такъв лаф  ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!  Серки, Керемчета, Х... наизлязоха... , ашк ве жеза... беше работата...  мале, мале   ooooh! ooooh!

Та там имаше един такъв коментар...  като видях спойлера на Ани и не мо'А се стърпА, Начи....    Grinning Grinning

Цитат

Joy Joy Joy Joy Joy

ПП Ей този доказателствен мат'риал много ми хареса...  Laughing Laughing Laughing

Скрит текст:
Лу,не ти бе мила Hug Heart Eyes чичкото ме ядоса Crazyужас Close той и Чачи Stop Crazy

# 309
Скрит текст:

Цитат

Joy Joy Joy Joy Joy

Скрит текст:
Лу,не ти бе мила Hug Heart Eyes чичкото ме ядоса Crazyужас Close той и Чачи Stop Crazy

Искре,  Hug Hug Heart Eyes Sunglasses Sunglasses И на мен ми дойде в повече... дори и както е колаж...  Peace Peace

Приятни сънища, ято!  Hug Hug Hug

# 310
  • София
Добро утро, ято  Hug Hug Hug

Стели  Hug Heart Eyes

Скрит текст:
Лили  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

лека нощ на всички  Hug Hug Hug
Crazy Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes