В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 209

• 35 962
  • 733
  •   1
Отговори
# 435
 Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes

Цитат
Не мога да откъсна поглед от тази марка... Crazy Crazy

Лу, видях те, че У джобчетата гледаш Shocked  Joy Joy  Hug Hug

Лекинка на все Hug Hug Hug Hug

# 436
Добро утро! Hug Hug Hug

Ани, Hug Heart Eyes миличка, че то останах без думи, си останах, ама и без дъх останах, къз ooooh! ooooh! ooooh!

Ах, този  мокър Чачко, ах! Ах, тази косица, ах!

И как лети само! Party Party Party Party Party
Да знаете се досещах, че ще използват този негов скок. Peace Peace Той го направи като Яман, като Баръш, сега защо не и като Чачко..

Рекламата се е получила страхотна.. За Чачко казах, че нямам думи.. Просто уникат! За ангелката ще си мижа.. Пък и сте сложили тук съкратен вариант на рекламата, ще си гледам него.. Laughing Laughing Laughing

Изрязаната от снимката мацка е споделила фотката с думите: Щастлива съм, защото бях заела мястото на Тейлър.. Покрай   великолепното си актьорство, той ме накара да се възхищавам и на прекрасната му личност.. Благодаря!

Коментар от туитър: Ако има нещо по-красиво от Чаатай Улусой, то това е мокрия Чаатай Улусой.. Съгласна съм.. Също така попаднах на коментар от човек на екипа на рекламата явно.. Казва, че въпреки, че е било студено, около 14 градуса, Чачко без да гъкне се е снимал ввъ водата цял един час..

Абе то и аз не мога да плувам ама мен Чачко дали ще може да ме спаси newsm78 newsm78 newsm78 Ама по-добре да не тръгне да ме спасява, че аз каквато съм си ,,слабичка,,, ще тръгна да го повлека към дъното и после ще трябва някоя от вас да скача да спасява поне Чачко hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Ренка Hug Heart Eyes и Мимка  Hug Heart Eyes нещо не отразиха рекламата, дано да са добре и двете Peace Peace

Хубав ден ви желая, прекрасни!

# 437
  • София
Colin's - Çağatay Ulusoy & Taylor Marie Hill Yeni Reklam Filmi #bizeuyar

ваййййййй   smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544 smile3544
Колко е хубаво да си го гледаш на закуска  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Страхотна реклама, точно както я очаквахме - зашеметяващ Чачо  Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy
Мърдаща сикретката и на мен ми хареса  Peace

А сега трябва и да се работи  ooooh! ooooh!

Добро утро, ято  Hug Hug Hug
Лили  Hug Heart Eyes
Стели  Hug Heart Eyes

# 438
  • Яко в Матрицата...
Добро утро, момичета! Hug Hug Hug

Лили Hug Heart Eyes, гледах мила, гледах вчера по нощИте, и се чудех да припадам ли... smile3544 smile3544 smile3544, да събирам очи ли... , сърца от орбитите ми ли да изкачат... ... Ама реших на свежа глава да пиша Crazy Страхотен е Чачо, и сух, и мокър - разкошен сладкиш  Heart Eyes Рекламата е много свежа, изненадаха ме приятно Colins Party Party Party

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 439
  • близо до брега на морето
Добро утро и от мен Hug Hug Hug
Лили Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesотразих я,наизустих я даже-че и на тв-то я гледах няколко пъти Laughing
Кардото откри мокрия сезон яяяяяяя Laughing
Моа си го гледкам винаги-и мокър и суф Joy Joy Joy
Ма съм без думи де-неверояяяяяятен
Хубав ден и не остана-още един ден Laughing

# 440

Crazy Crazy

Гюнаййййдъъъъъннн  Party Party Party

Оле още не мога да се освестя  Joy Joy  Знаех си, че ще е супер, секси, размазващ, разтапящ и оставящ без дъх  Heart Eyes Heart Eyes  и все пак  #Silly #Silly #Silly

# 441
Добро утро  Hug Hug Hug Hug

И морската вода опиянявала...  Flutter Flutter  като е върху Чачи, обаче  Crazy Crazy Crazy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Heart Eyes

Ели  Hug, ми зашеметяваща кройка на джЕбовете  Crazy Crazy  са изнамерили тези Колин'с, къде да гледам ....   Blush Joy Joy Joy

Лили,  Hug даа, скокът му беше, пфуууу...  ooooh! ooooh! ooooh!  малко е сменил стила,  Crazy Crazy станал е доста по- гъвкав ... и... лек...   love001

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Хубав ден, момичета, че и нов рунд ни чака скоро...   Laughing Laughing Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes

ПП Ангелката е много готина, но кой ли я гледа, милата... Simple Smile Simple Smile  Joy Joy

# 442
# 443
  • София
Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Точно си облече якенцето и си оправи якичката и му се наложи отново да го съблече  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Иве  Hug Heart Eyes

# 444
# 445
  • Sofia, Bulgaria

Добър ден прекрасни  Heart Eyes

Хайде пак  Flutter за още по хубав ден на всички  Heart Eyes

Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 446
# 447
# 448
# 449
Здравейтееее Hug Hug Hug Hug

Гледам, всички сме се поосвестили Crazy #Crazy Party и днес маалко реанимация,  Laughing Laughing че утре ни очаква нов шоков удар  Crazy Party Party

Heart Eyes Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Joy....момЕтата се пробваха, ама не ги огрея  Party Laughing Laughing

Цитат
Чачо и миньоните ..... какво повече да искаш  Crazy Crazy Crazy Crazy Heart Eyes Heart Eyes Joy

ПИрфектната комбинация за пораснали момичета Party Party Joy Joy

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт