В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 209

• 35 856
  • 733
  •   1
Отговори
# 510

Party Party Party

Къде е наЩу гардже?   Heart Eyes Heart Eyes

И къде му е дупЕто...   Blush Rolling Eyes  да не го е дал на мацката...  newsm78 newsm78

# 511

Party Party Party

Къде е наЩу гардже?   Heart Eyes Heart Eyes

И къде му е дупЕто...   Blush Rolling Eyes  да не го е дал на мацката...  newsm78 newsm78

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo   така изглежда  Joy
 от бекстейджа на Колинс  Peace Peace

# 512

Рошко  Crazy  Heart Eyes

hahaha Joy Joy Joy Joy Joy

# 513
 Peace Party Laughing Laughing

Ей намерих де са се снимали- вижте долу вдясно на тази фотка се вижда очакълената площадка, стоят си на високото до хотела, и си запат залива... Simple Smile Simple Smile много хубаво място, наистина, Тейлър Хил не е любезничела като каза, че е от най- красивите места, к е виждала...  Crazy

Спря ми нета и съм през мобилния  #2gunfire

# 514
 Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И моето търпение се изчерпва, но много искам да го гледам с вас, дано имаме тази възможност след неделя(моля, не ме стреляйте)
Приятен следобяд  Hug Hug Hug

# 515
  • София
Peace Party Laughing Laughing

Ей намерих де са се снимали- вижте долу вдясно на тази фотка се вижда очакълената площадка, стоят си на високото до хотела, и си запат залива... Simple Smile Simple Smile много хубаво място, наистина, Тейлър Хил не е любезничела като каза, че е от най- красивите места, к е виждала...  Crazy

Спря ми нета и съм през мобилния  #2gunfire
Наистина много красива гледка  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Рошко  Crazy  Heart Eyes

И къде му е дупЕто...   Blush Rolling Eyes  да не го е дал на мацката...  newsm78 newsm78

hahaha Joy Joy Joy Joy Joy
ДупЕто му е в джобчетата под Колинс-а hahaha hahaha hahaha hahaha

Бела  Hug Heart Eyes сигурна съм, че ще имаме възможност всички да се съберем за он-лайн гледането  Peace  Нали знаеш случайните неща как стават  Hug

# 516
# 517
Hug Hug Hug Hug Hug Hug
И моето търпение се изчерпва, но много искам да го гледам с вас, дано имаме тази възможност след неделя(моля, не ме стреляйте)

Hug Hug Hug Hug  така да те разбирам  Laughing Laughing  Първо за теб се сетих днес като стана ясно, че го няма още в продажба  Peace

Heart Eyes Heart Eyes

# 518
  • Sofia, Bulgaria
Hug Hug Hug Hug Hug Hug

Hug Hug Hug Hug  така да те разбирам  Laughing Laughing  Първо за теб се сетих днес като стана ясно, че го няма още в продажба  Peace

Heart Eyes Heart Eyes

Ето какво казват рускините  Thinking Sick

https://vk.com/feed?w=wall-102959620_50918

# 519
# 520

Sunglasses Sunglasses Sunglasses Sunglasses

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 17:15 от Анонимен

# 521

Crazy Crazy Crazy

Хубаво ще е да излезе и да го гледаме през седмицата, другата неделя е Цветница...   Party Party

Хахах, Иве, докато пиша и ти цвъкна дата 22.04...т.е. не ти де... ясно...,  hahaha hahaha hahaha ... премиера за Коледа, торенти за Великден... все подаръци...  hahaha hahaha hahaha    ПП Коментарът ти е абсолютно точен hahaha hahaha hahaha

Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: пт, 15 апр 2016, 17:16 от Анонимен

# 522
# 523
  • Яко в Матрицата...
Ох беее, целувка за 1 800 000 лири hahaha

# 524
  • близо до брега на морето
Ми лощо нема-даже са му малко Joy Joy Joy
Привет,влизам и понеже не съм се ровила назад-та кво вденах де-днес нема се гледа явно кардото.Не че ми е голем дерт-ма каква е разликата от продажбата на двт-то-дали ще е онлайн или от друго място newsm78-не схванах политиката на Клунито явно.Тоз еркек ме кефеше-ма вече му се дразня бе-пуууу нема лабаво и не пуска аванта.Надявам се все пак преди да ме е грабнала ишима да го изгледам Laughing-може и няколко пъти,нема ми пречи Laughing

Общи условия

Активация на акаунт