В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 209

• 35 732
  • 733
  •   1
Отговори
# 645
  • София

Heart Eyes Heart Eyes

Гюнайдъъъъъъъънн  Party Party Party

Иве  Hug Heart Eyes носталгия ли се е обхванала  Thinking но веселието в темата никога не спира  Party Party Party Party

Вивиии  Hug  чак пък носталгия - тц, търсех нещо  Joy Joy  и се отплеснах  Laughing Laughing
Гале    Hug Стели   Hug

Лу  Hug Heart Eyes нещо не разбрах кои са кадъните в класацията, изобщо не ги познах  Thinking Дали може линк или да ми ги напишеш  Praynig Пусто любопитство  Mr. Green

https://gecce.com/fotogaleri-turkiyenin-en-seksi-10-kadini-ve-10-erkegi?p=12

налЕво кадъните, надЕсно - интересното  Laughing

От кадъните познавам само две, а от еркеците - само един не познавам  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Иве  Hug Heart Eyes bouquet bouquet bouquet

Лу  Hug Heart Eyes нашата класация е ясна - само за еркеци  Laughing Laughing Laughing

Добро утро, ято  Hug Heart Eyes

Стели  Hug Heart Eyes
Искре  Hug Heart Eyes

# 646
  • Яко в Матрицата...
Добро утро! Hug Hug Hug

http://www.hurriyet.com.tr/erkekler-yeni-iliskide-degisir-demir-de-oyle-40089801

Нещо интересно в очакване на рекламата на Мави, (ако я чакате де Laughing Laughing)

Керем не целуна Серенай, Чаатай в първата си реклама се целуна!

Чаатай Улусой се появи за първи път в реклама за джинси и в рекламата целуна ангел на Виктория Сикрет. Точно когато другата "двойка на джинсите" ще излезе с нова реклама, резултатът е 1-0 за Улусой.

Йомюр Гедик

Много ми хареса темата, духовита, секси и впечатляваща... И хубаво са я заснели. На тези , които казват: "Аман, да не  се целуват", отговорът е: Това не е целувка, а изкуствено дишане, приятели!
Според мен от сниманите досега реклами на джинси тази стои много напред.

Дженгиз Семерджиоолу

Рекламата на Чаатай би рекламата на Керем и Серенай! Защото в рекламата си Керем и Серенай в продължение на една година само флиртуват... Вижте Чаатай, още в първата реклама целуна ангел на Виктория Сикрет. Сценарият в рекламата на Чаатай е хем по-смел, хем по-творчески. А в тази на Керем-Серенай дори няма сценарий.

Онур Баштюрк

И на мен ми хареса рекламата на Чаатай. От идеята до музиката е доста хубава и секси. Определено Керем и Серенай са по-плахи/свенливи в рекламата си. Надявам се в новата си реклама да ни заблудят!

Мелике Каракартал (ама че име)

Рекламата е страхотна. Да кажем, че засега вървят наравно с другата двойка. Тъй като рекламата на Чаатай е съвсем нова, е малко по-напред. Имат химия с момичето... И рекламата е доста духовита... Единствено това "Те се целуват, братле, забранено е" ми звучи сякаш RTÜK (СЕМ) ще размаха пръчка.

Последна редакция: пн, 18 апр 2016, 15:41 от Reni - BG

# 647

От кадъните познавам само две, а от еркеците - само един не познавам  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha

Лу, втората е Бурджу Есмерсой, голЕма сладурка, ама наистина голЕма  Laughing имаше опит с дизи, ама не става за тая работа  Joy водеща, модел  Crazy отвсякъде изскача  Joy

Heart Eyes Heart Eyes

hahaha hahaha hahaha hahaha  1:0 за Чачо

А, Рени го преведе  Heart Eyes Heart Eyes   hahaha hahaha

# 648

Рени, тенкс за инфото.

Съгласна съм с този Гедик  Grinning Peace

Пускам ти подкуп за "другото после"  Grinning

# 649
  • Яко в Матрицата...
Гале Heart Eyes Heart Eyes, ще си редактирам поста, че да е на едно място Laughing

Мерси за подкупа Crazy Crazy Crazy

# 650
  • София
Според мен е неправилно да се пише, че Серенай и Керем са плахи или свенливи. Всеки клип си има сценарист и режисьор. Актьорите са само лицето на идеята. Т.е. каквото са подготвили сценаристите и режисьорите, това гледаме в рекламите  Peace
Друг е въпроса сц и режисьора колко са смели в идеите си  Laughing Laughing Laughing Laughing

Въпреки това много ми харесаха отзивите за рекламата на Чачо  Heart Eyes

Ренка  Hug Heart Eyes bouquet bouquet bouquet

# 651
  • Sofia, Bulgaria
Според мен е неправилно да се пише, че Серенай и Керем са плахи или свенливи. Всеки клип си има сценарист и режисьор. Актьорите са само лицето на идеята. Т.е. каквото са подготвили сценаристите и режисьорите, това гледаме в рекламите  Peace
Друг е въпроса сц и режисьора колко са смели в идеите си  Laughing Laughing Laughing Laughing

Въпреки това много ми харесаха отзивите за рекламата на Чачо  Heart Eyes

Ренка  Hug Heart Eyes bouquet bouquet bouquet

Вив, така е всичко зависи от режисьора Party

Скрит текст:
Знаем че,Серенай не е от срамежливите  Laughing за Ушко не знам Tired Tired

# 652
 Party Party Party Party Party Party

Crazy Crazy Crazy Crazy  и този се редил няколко пъти  Crazy след наЩу  Joy

# 653
  • Sofia, Bulgaria

: Стига бе  Stop  Shocked какво са  харесали в този Mr. Green Party

# 654
# 655
  • София

Много готина песничка  Party Party Party Party
И къде се е редил, че пак не разбрах  Thinking Ох, Иве  Hug Heart Eyes да не би да ми изпитваш логическата мисъл  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 656

И къде се е редил, че пак не разбрах  Thinking Ох, Иве  Hug Heart Eyes да не би да ми изпитваш логическата мисъл  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  където раздавали красотЪ  Crazy Crazy  само за уши не трябвало да се връща пак  Laughing  Laughing  иначе е  Crazy Crazy Crazy Crazy

Галееее  Joy Joy

Party Party Party Party  Чачо не може да откъсне поглед  Laughing Laughing   от Коачела  Joy Този уикенд го изпусна, ама другия е там  Peace Joy Joy  Пончик и той   Joy

# 657
  • Яко в Матрицата...
Какво пък са се хванали с тази Коачела... Rolling Eyes Много шум за нищо, но мацките са в изобилие и добре разголени Joy Joy Joy Четох един коментар, че последното нещо, за което ходят там, е музиката...

# 658
  • София
Скрит текст:

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  където раздавали красотЪ  Crazy Crazy  само за уши не трябвало да се връща пак  Laughing  Laughing  иначе е  Crazy Crazy Crazy Crazy

Скрит текст:

Галееее  Joy Joy

Party Party Party Party  Чачо не може да откъсне поглед  Laughing Laughing   от Коачела  Joy Този уикенд го изпусна, ама другия е там  Peace Joy Joy  Пончик и той   Joy

Joy Joy Joy Joy Joy Joy Това не бих се сетила
И не е моя тип  Joy Joy Joy

Днес нещо много шифровано ми говорите  hahaha hahaha hahaha Хайде сега, коя е тази Коачела  newsm78

# 659
  • Яко в Матрицата...
Виви Hug Heart Eyes, това е много фешън музикален фестивал в Щатите Peace Като там се набляга на фешън-а, не на музиката hahaha hahaha hahaha

https://en.wikipedia.org/wiki/Coachella_Valley_Music_and_Arts_Festival

Общи условия

Активация на акаунт