В темата с ЧААТАЙ, в отровно-меден УЛУСОЙски рай - ТЕМА 209

• 35 753
  • 733
  •   1
Отговори
# 45

Иве, добре си дошла, ти си знаеш....  Hug Hug Hug Hug Hug

love001 love001

и ти ли, бе мила?  ooooh! ooooh!  плочки, та плочки  ooooh!
ади давайте фаянса  Sick

Привет, прекрасни! Hug Hug Hug
Джадъ,  Hug Heart Eyes добре дошла и от мен! Рижавата брада пък за теб.. Peace Peace

добре де, рижа е  Blush Blush  ама е Чачовата,  Heart Eyes Heart Eyes   не Ушаковата  Laughing  Sick    още като видях първата снимка, все за натякването ти си мисля  Joy Joy Joy Joy  

нали те беше яд на плочките, сега ги предлагаш на кг  Joy Joy Joy

Галееее  Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes    батериите заредих, ама почивката предстои  hahaha hahaha hahaha  само как ми се спи  Tired Tired Tired
Честно казано Ич не ми се размърдват пръстенцата, ама Ич  Joy Joy Joy
но пък най-добрата  Heart Eyes  ама най- ще ни помага и чакам голям купон в превода  Joy Joy Joy

# 46
Вярно голяма почивка ударихме  Joy Joy да пускат филма и да почваме  Party Party Party Party

Стига сме стояли със скръстени ръце  Stop Joy Joy Joy

# 47
  • Sofia, Bulgaria
Някоя добра душица, ще ми прати ли на ЛС тази снимка, за която шушукате от два дена. Не за друго, ама като чуя за плочки и пощръклявам  Blush
подкупче...
  Blush Heart Eyes

Скрит текст:
Плочките  Wink        http://televizyongazetesi.com/kerem-bursin-yari-ciplak-fotografi … mest-etti/38992/2 ама Ивето да не види ooooh!

# 48
Вярно голяма почивка ударихме  Joy Joy да пускат филма и да почваме  Party Party Party Party

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  това пък, къде се разбърза бе  ooooh! ooooh!
за филма ще помагам, ама за сериала може и да кръстя ръце  Crossing Arms Crossing Arms 

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  това ли били плочките  hahaha hahaha 
хубава снимка щеше да стане, ако някой беше бутнал тоя  Mr. Green Mr. Green

# 49
Къз, дЖадъ, все още съм ядосана, че това момче така си пусна тази снимка, но пък Ренка Hug Heart Eyes да ми е жива и здрава, ме убеди, че щом това момче се труди толкова много над това тяло,  ще си го показва, разбира се.. А и Лу Hug Heart Eyes пък писа, че направо е грехота да не си го показва това тяло моето момче.. Ами прави са.. Обаче аз искам да си му гледам плочките в сериалчето.. Нали го гласим за боксьор бе!

Пък и се надявам Бойчето  Hug Heart Eyes да си сложи за подпис  излегнатите плочки.. Аз скришом ще им се възхищавам Laughing Laughing Laughing

Аз ще си слагам фаянса Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ето говоря за това, което Искра  Hug Heart Eyes е пуснала в спойлера.. Медиите веднага подхванаха полуголото тяло на У,шко ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

# 50
Къз, дЖадъ, все още съм ядосана, че това момче така си пусна тази снимка, но пък Ренка Hug Heart Eyes да ми е жива и здрава, ме убеди, че щом това момче се труди толкова много над това тяло,  ще си го показва, разбира се.. А и Лу Hug Heart Eyes пък писа, че направо е грехота да не си го показва това тяло моето момче.. Ами прави са.. Обаче аз искам да си му гледам плочките в сериалчето.. Нали го гласим за боксьор бе!

Пък и се надявам Бойчето  Hug Heart Eyes да си сложи за подпис  излегнатите плочки.. Аз скришом ще им се възхищавам Laughing Laughing Laughing

Аз ще си слагам фаянса Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Ето говоря за това, което Искра  Hug Heart Eyes е пуснала в спойлера.. Медиите веднага подхванаха полуголото тяло на У,шко ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

Лили  Hug Hug Hug ама наесен ще ти е още по-трудно яяяяяяяяяяяяяя  Joy Joy Joy боксьора срещу полицая  hahaha hahaha hahaha hahaha сложна е твойта, много е сложна  Joy Joy Joy

Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms  това пък, къде се разбърза бе  ooooh! ooooh!
за филма ще помагам, ама за сериала може и да кръстя ръце  Crossing Arms Crossing Arms 

hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha  това ли били плочките  hahaha hahaha 
хубава снимка щеше да стане, ако някой беше бутнал тоя  Mr. Green Mr. Green

ooooh! ooooh! що биеш отбой за серала бе?  Joy Joy Joy

# 51
Ето говоря за това, което Искра  Hug Heart Eyes е пуснала в спойлера.. Медиите веднага подхванаха полуголото тяло на У,шко ooooh! ooooh! ooooh! ooooh!

ми нали мноУ работил за него,  да го подхващат  Joy Joy   то пък едно тяло Sick   Sick

# 52
... ще си замълча за тялото, ... Hug Hug Hug, Лили, всеки си има вкус, това е... а пък аз и сигурно съм единствената моногамна тук, не ходя в други теми, не гледам други филми и сериали, в сърцето и пред очите ми е само Чачи Heart Eyes

# 53
... ще си замълча за тялото, ... Hug Hug Hug, Лили, всеки си има вкус, това е... а пък аз и сигурно съм единствената моногамна тук, не ходя в други теми, не гледам други филми и сериали, в сърцето и пред очите ми е само Чачи Heart Eyes

Joy Joy Joy Joy Бела  Hug Hug и аз не ходех по други теми, докато не започна сериала на Лейля  Joy Joy много е свежарски  Heart Eyes Heart Eyes

иначе Чачи си е Чачи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 54

Joy Joy Joy Joy Бела  Hug Hug и аз не ходех по други теми, докато не започна сериала на Лейля  Joy Joy много е свежарски  Heart Eyes Heart Eyes

иначе Чачи си е Чачи  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Crazy Crazy Crazy Crazy Crazy

аз виждам само Чачи  Crazy Crazy  Joy Joy    ама ходя тук там да дразня  Joy Joy   сега обаче обещах да не ходя  Peace Peace

мило, още ли се мъчиш с оня  Sick Sick  до Лейльош 

# 55
хич не се мъча даже  Naughty Naughty Фурканчо е симпатяга  Stop и с Лейльош си подхождат много  Peace а сериала е забавен  Heart Eyes Heart Eyes

ади лека ви нощ, че едва гледам  ooooh! ooooh!
 Hug Hug Hug Hug

# 56
хич не се мъча даже  Naughty Naughty Фурканчо е симпатяга  Stop и с Лейльош си подхождат много  Peace а сериала е забавен  Heart Eyes Heart Eyes

ади лека ви нощ, че едва гледам  ooooh! ooooh!
 Hug Hug Hug Hug

симпатяга бил  hahaha hahaha hahaha

лека и от мен!  Hug

# 57
Статия, която докато четях, мислех за Чачи, изборите му, сравнявах отговорите му на последното интервю с тези... сигурно ще ви е интересно и на вас... и има връзка с плочките, вкусовете и още нещо...

Там има един размисъл за голотата и аз съм съгласна с мацката 100 про ...

И мен, ако нещо ме притеснява, не е голотата , а грозотата...

http://www.interview.to/%D0%B1%D0%B3/%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B8%D0 … 0%B5%D0%B2%D0%B0/

И аз гледам Фуркан и Лейля и ме радва баланса им...  

Лека нощ!

Последна редакция: вт, 05 апр 2016, 23:02 от Анонимен

# 58
  • София
Статия, която докато четях, мислех за Чачи, изборите му, сравнявах отговорите му на последното интервю с тези... сигурно ще ви е интересно и на вас... и има връзка с плочките, вкусовете и още нещо...

Там има един размисъл за голотата и аз съм съгласна с мацката 100 про ...

И мен, ако нещо ме притеснява, не е голотата , а грозотата...

http://www.interview.to/%D0%B1%D0%B3/%D0%B0%D1%80%D1%85%D0%B8%D0 … 0%B5%D0%B2%D0%B0/

И аз гледам Фуркан и Лейля и ме радва баланса им...  

Лека нощ!

Лу  Hug Heart Eyes за статията  Peace

И аз гледах Лейля и Фуркан - харесаха ми  Mr. Green

# 59
ЛуHug  Heart Eyes благодаря ти за интервюто, прочетох го с удоволствие.. Обаче много добре казано от теб.. Не трябва да ни притеснява голотата, а грозотата..  Peace Peace Peace

АниHug Heart Eyes не знам кво ще правя наесен, я! ooooh! ooooh! А и ако боксьора и полицая ги дават в една и съща вечер, тогава ще отида да се обеся Crossing Arms Crossing Arms Crossing Arms

БелаHug Heart Eyes завиждам ти! Само Чачковата тема демек.. Ама аз се подвизавам в три, че и трима любимци.. Ах, ах!  ooooh! ooooh! Какви дертове си имам на главата! Laughing Laughing

Хайде лека и от мен!

Вивчо, Hug Heart Eyes

Сладур! Heart Eyes Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт