А ти ще имаш ли възможност да дойдеш на срещата във вторник?

В блока ни има доста деца около нейната възраст, но слава Богу са все кротки. Е, имаме един-два "боеца", но положението при тях е под контрол. А и те са научени, че като има малко дете, трябва да го пазят. И направо си умират за Теди.
Влезе в чакалнята, купихме билети, до тук добре. Не погледна въобще приятелите, които бяа дошли, дори детенцето. Боян е на 3 г. Като тръгнахме да влизаме, взе да се дърпа, и да иска при Тати на Зелената кола! как да е разгледахме лампите, зелени, бели , червени ( вече е станал спец на цветовете, вкл. такива като розово, лилаво, оранжево ) , седнахме на края. Но като взеха да намаляват постепенно осветлението, и звукът бе много силен...разплакахме се, искаше да си излиза и ...до там. 2.50 лв! билета за деца и възрастни! наистина, че не се пълни, но може би и това е една от причините...Хората си пускат децата и чакат в чакалнята! А, и пари не ни върнаха, макар че стояхме точно 2 мин.! Единия го пуснахме за някаква томбола с името му отзад, ама моя...написа ми пак името на него, да сме отидели др. уикенд! Нима си мисли че ще е по-добре! Направо " Оперирана от чувства" касиерка! една гробовна, сърдита! Може ли такива хора, да работят на такова място!
) Все пак ти си й майка! Ако сега не контролираш, кога ? Всеки родител възпитава както намети за добре! Още повече, щом детето използва такива нарицателни ( патка и т.н. ) Не си я родила, за да и викат така!
Както лулумба пише, "лошите неща се учат най-лесно" Съдя по Борис. Като попивателна е за думичките!
Да разбере по-добре предназначението ли? Борис не пипа. Опитвал е да върти копчета, те нали леко се въртят, но иначе я заобикаля. Достатъчно е като влезе в кухнята да го предупредим, че се пече нещо. А и той познава, щом е вкл. ампата на фурнат вътре, или 2те индикаторни лампички светят ( жълта и червена )

Полудявам да го гоня и да пазя децата около нас. Миналия ден идва съседчето да играят и от вратата с думите "Алекс ти днес нали си добър и няма да ме биеш?" и той "Обешавам - нямааа". 
Аз от опит с баткото, който беше много кротък знам, че към 4 год. вече стават за театър. По-рано няма и да опитам.

Полудявам да го гоня и да пазя децата около нас. Миналия ден идва съседчето да играят и от вратата с думите "Алекс ти днес нали си добър и няма да ме биеш?" и той "Обешавам - нямааа". 

А иначе ви пожелавам безпаментон изкарване с тайфата 
Но стане ли на 3 - градина и това е! 
Така ми се иска да остана малко без детето.. От както се е родила Анджи е целодневно (е ходя на работа де) и целонощно с мен. Чак се чудя вече как издървжам, и ужасно ми се иска 1 ден да съм сама и да не правя нищо 

Варненки, хай да се организираме?