Има ли някой преки впечатления от часовника за деца с GPS Myki?

• 143 085
  • 538
  •   1
Отговори
# 525
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Повдигам темата с един въпрос

Вчера в магазин на мобилен оператор ни казаха, че myki4 lite е по-препоръчван, защото дава по-малко дефекти от myki4.

Чудя се изобщо заслужава ли си. Детето го карат и взимат от училище, но в някои ситуации ми се иска да имам връзка с него за всеки случай - тренира, ходи на курсове - ако се забавя случайно, да е спокойно да ми звънне и да кажа да ме изчака.
Аз лично бих го взела за собсвенно спокойствие. Винаги може да се наложи да ви звънне детето. Да, някой ще каже по-добре телефон, но телефона е пристрастяващ.Мое мнение.

# 526
Опцията телефон изобщо не стои на масата.

Ивелина, вие имате ли някой модел?

# 527
Здравейте, решихме да ползваме смарт часовника с предплатена карта, т.е. с ваучер.
 Обаче днес във всички офиси на оператори ни казаха, че презареждайки ваучер картата тя има срок на годност от 20 дни и после всички минути и мб се губят. Тези от вас, които са с ваучери, как процедират?

# 528
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Опцията телефон изобщо не стои на масата.

Ивелина, вие имате ли някой модел?
Да, дъщеря ми ползваше Myki Watch. Беше на 5 години, когато и го взехме защото ходеше на тренировки. Използва го до 5 клас. Много съм доволна.

# 529
Взехме MyKi 4lite. Днес за първи път го носи. Ще изчакам да натрупам впечатления и ще пиша.
Специално ще погледна локацията, но ако правилно разбирам картата има съвсем леко отклонение. (Не че е за подценяване)
Звукът е добър, детето бързо се оправя с него.

# 530
Здравейте!
Купих myki junior втора ръка. Трябва ми за два часа седмично. Обаче не мога да се оправя с приложението. Има бъг явно. Изписва, че няма достъп до снимки и памет и не мога да сканирам QR кода. Позволих всичко в настройките на телефона, но постоянно ми изписва това.
Тук четох хубави мнения за този модел..
Писах на съпорта, но ако някой знае как да се оправя

# 531
Аз бях чела, че трябва да бъде изтрит от приложението на първия собственик. Провери дали е така.

# 532
Изтрит е. Съпорта ми помогна, но не правят ремонт на стари модел. Според мен има проблем със слота за СИМ. Изписва отново поставете СИМ или губи обхват и връзка постоянно.
Явно ще пия студена вода за парите, но и детето се разочарова.

# 533
Ееее, много жалко.

# 534
Привет, моля за инфо понеже вече се обърках тотално. Кои модели на марката имат опция за двупосочни видео обаждания ? Myki 4 има ли тази функция ? Чета, чета и все различно намира..

# 535
  • София
Взехме MyKi 4lite. Днес за първи път го носи. Ще изчакам да натрупам впечатления и ще пиша.
Специално ще погледна локацията, но ако правилно разбирам картата има съвсем леко отклонение. (Не че е за подценяване)
Звукът е добър, детето бързо се оправя с него.

Събрахте ли впечатления вече?
Трябва тези дни да избера между MyKi 4 и 4 lite. Основната разлика била възможността за видео разговори, което като цяло не ми е нужно.

# 536
Не съм особено впечатлена, но пък аз търся проста функция - да мога да се обаждам и той на мен. Локацияга не е точно,а приблизително. Но, той не ходи сам никъде.
Предупреждение само, не взимайте план от Йеттел. Страшни тъпанари са.

# 537
  • София
И аз това търся - да виждам къде е и да можем да се чуваме. Играят понякога сами пред блока и не винаги имам пряк поглед, а ми се ще да мога да ги проверявам без да крещя през терасата. На тренировки също ходят и макар че някой винаги ги кара и взима, там остават по 2 часа сами и също би било добре да имаме връзка.

План не мисля да взимам, по-скоро предплатена карта - според мен излиза доста по-изгодно. Дори да трябва на всеки 25 дни да я зареждаш по 10 лв пак е по-малко от всякакви планове, които се предлагат.

# 538
За точна локация, няма да ти върши работа.  Щом излиза само, търси друго. Понякога показва окръжност до най-близката кула. Когато е вкъщи часовника го показва на съседната улица, но то и апартаментът ни гледа на там, може и затова.

Общи условия

Активация на акаунт