Има ли някой преки впечатления от часовника за деца с GPS Myki?

• 143 215
  • 544
  •   2
Отговори
# 510
  • Шумен
Трябва да се внимава при зареждане, ако случайно се размести магнитното зарядно батерията не се зарежда до край. Аз нашият така редовно го наблюдавам при зареждане и вече 5 г си го ползваме безпроблемно.

# 511
Детето има Myki 4 от две години и досега работеше без проблем. В момента не може сякаш да разпознае сим картата и изписва "Няма връзка с интернет" и "SIM карта не е налична". Картата си работи - тествахме я в телефон. Доколкото прочетох в темата и при други се е случвал този проблем. Може ли някой да сподели имал ли е успех да го оправи - самостоятелно или трябва да се прати в сервиз? Благодаря предварително!

# 512
  • София
Може ли някой да сподели имал ли е успех да го оправи - самостоятелно или трябва да се прати в сервиз? Благодаря предварително!
Занесете го на сервиз.

# 513
  • ВАРНА-морето,сините вълни.
Детето има Myki 4 от две години и досега работеше без проблем. В момента не може сякаш да разпознае сим картата и изписва "Няма връзка с интернет" и "SIM карта не е налична". Картата си работи - тествахме я в телефон. Доколкото прочетох в темата и при други се е случвал този проблем. Може ли някой да сподели имал ли е успех да го оправи - самостоятелно или трябва да се прати в сервиз? Благодаря предварително!
Пишете във ФБ страницата им. Отговарят бърьо, ще ви предоставят адрес за да го изпратите. Бързо ги ремонтират, в рамките на ден-два.

# 514
  • Пловдив
И моят съвет е, да го изпратите директно до сервиза - в рамките на 2 дни ще е отново при Вас ремонтиран.

# 515
Последно ремонтирах часовник септември месец. Два пъти под ред един след друг с един и същи проблем, защото след първия не беше отстранена повредата и след седмица го върнах обратно. И двата пъти чаках 20 работни дни за поправката. Вторият път часовника работи точно 2 дни и повече не го ползваме. Детето порасна. Пишете дали при вас нещата са се случили по-бързо.

# 516
Последно ремонтирах часовник септември месец. Два пъти под ред един след друг с един и същи проблем, защото след първия не беше отстранена повредата и след седмица го върнах обратно. И двата пъти чаках 20 работни дни за поправката. Вторият път часовника работи точно 2 дни и повече не го ползваме. Детето порасна. Пишете дали при вас нещата са се случили по-бързо.
20 дни!!! Директно на Myki ли го изпратихте?

# 517
Да, директно на "Черни връх". Звънях дори да питам дали са го загубили. Отговориха, че са много натоварени и нормативно срокът е 21 дни за поправка.
П.с. Искам да отбележа, че преди този случай бях изключително доволна от качеството и срока на ремонта на същия и на друг часовник.

# 518
При нас проблемът се оправи самостоятелно донякъде. Ако часовникът се е изключил при изтощена батерия, при включването му след това понякога изписва съобщение, че няма връзка с мрежата, но го рестартирам и се оправя. Засега този вариант ме устройва, но ще имам предвид отзивите ви за сервиз.

# 519
  • Г. О.
Каква мобилна карта ползвате за часовника - ваучер или с месечен абонамент?

# 520
Каква мобилна карта ползвате за часовника - ваучер или с месечен абонамент?
Месечен абонамент

# 521
Ако имате търпение и с ваучер се случват нещата. Трябват ви едва 20 МВ нет за локация на часовника, но ако ще провеждате видео разговори вече там не съм наясно. Такъв беше плана преди години, когато взех на дъщеря ми.

# 522
Здравейте!
Синът ми ще е първи клас и за да има някаква връзка с нас му взех MyKi 4. Често обаче ми изписва, че устройството не е на линия и не мога да му изпратя съобщение или да го набера с видео обаждане през приложението. Съответно и събитията през това време не ми показва и не мога да проверя колко време е говорил с приятели.
Също и местоположението не винаги го показва вярно. Вчера разликата беше повече от километър. Дали е проблем в самото устройство и да го пращам на ремонт или по принцип са неточни? Като цяло съм разочарована, че не изпълнява адекватно функциите, заради които го взех.

# 523
Нашето е същото + показване на локация, на която не е бил през деня.

# 524
Повдигам темата с един въпрос

Вчера в магазин на мобилен оператор ни казаха, че myki4 lite е по-препоръчван, защото дава по-малко дефекти от myki4.

Чудя се изобщо заслужава ли си. Детето го карат и взимат от училище, но в някои ситуации ми се иска да имам връзка с него за всеки случай - тренира, ходи на курсове - ако се забавя случайно, да е спокойно да ми звънне и да кажа да ме изчака.

Общи условия

Активация на акаунт