Наистина че чудя в яслите/градините коя/и думи ползват?
, но като цяло е така нали
). За бебета - идват от корема на мама и се получават от семенцата на тате, защото се обичат и така. Много подробности не им се дават
, няма нужда за тази възраст. Обяснява някакси по детски и го приемаха добре.
, тогава си разбират и можеш да му обясниш като на голям човек.
много нагло....обмислям да го преместя детето...уж частна, уж 7 деца по списък в групата, а в цялата ясла са 38...с поне 7 възпитатели общо...пиша общо, защото навън излизат съвместно децата от цялата градинка и възпитателите. Не ги обвинявам, може малкият да се е провесил, паднал, дръпнал с друго дете и т.н. Може в последния момент преди да го вземем да се е случило, но въпреки това...считам че недоглеждането не е оправдание. А и оправдание не ми върши работа, отнася ли се до здравето и живота на дете, което им е поверено 
Моя приятелка е предпочела тази форма за дъщеря си. Ми викам, тогава на насекомото как да му викаме 
Децата съзряват доста рано вече,около мен 3-4 примера за цикъл при 10-11 годишни момичета.
.
Далеч сме от обяснението кой какво има.
Да се включа с двете ми момичета...значи каката знае на всичко истинските думи,за мензис,секс и всичко което се сетите сме обяснили.На Гери също сме казали, но според мен неможе да разбере точно смисъла и казва че има " муна"
За памперсите- отдавна ползвам 6. Ние ходихме миналата събота и неделя в един еко хотел в Родопите....ееееее страхотна красота,препоръчвам който има възможност да отиде.Само че пътя от последното село до там е с ужасни завои...Лека нощ