Отговори
# 420
  • NE
Мария Моделчето е Clarks Piranha Boy.
цък
цък2
Миналата година бяхме с Nike SUNRAY PROTECT, но много се пълниха с пясък и спарват много.
цък
В Sport Depot има още моделчета.
цък

# 421
  • гр.София
Ттия на Найк са му много удобно и миналата година два чифта оползотвори. Но сега няма неговия номер.
Точно от спорт депо му взехме ето тези :
http://www.sportdepot.bg/bg/product/adidas_sandali_akwah_9_i-202 … nb3J5SWQ9MTU.html
Защото в магазина бяха само те и на Найк. Супер неудобно са,правят му зачервяване. От сайта не смея да му поръчам,незнам дали ще са му удобни. Но тия на кларкс ми харесаха много.

# 422
  • София
Фейчка с тези сме точно. Добре са му, а ние по градинките и пясъка ходим боси. Но предпочетох тези че да му пазят пръстите.
Аз взех 26 номер, че нещо много изведнъж ни порасна крака и така по свободни да са, че уж да изкара с тях лятото. Да видим дали ще успеем.
Кларкса са много сладки и съм сигурна че ще са удобни. До сега всички дето съм взимала на тази марка не са имали забележка и дребния много си ги обичаше.
Аз се оглеждам за някакви по леки и евтини сандали , че в яслата ми се иска да е със сандали. Купих по тънки пантофи, но според мен му е топло. Но нещо не намирам. Или са едни тежки , с едни дебели подметки или скъпи. Тези на адидас ги гледах, че нещо подобно исках, но ми се искаше да са по евтини , само за яслата ми трябват  newsm78

# 423
Мария, според настроението - последни дни не спи през деня и после вечер няма сили да се противи и й гася лампата. А иначе и аз съм за сандалите на найк - миналата година изкара с едни такива и във водата, после много бързо съхнат. Само че тази година не иска да ги обуе...не знам защо, ама има време.

Тук е някакъв ад - 38 градуса, ако не пусна климатика детето се поти и в къщи...днес се е плицикала на терасата в басейна, така че официално открихме лятото.

Аз оставям без гащи, свеки слага памперс, чакам да останем сами или да отидем при майка ми и поне една седмица да е на един режим. Иначе на моменти сама отива, друг път демонстративно се изпикава на килима, но това само ми напомня, че е крайно време да ги занеса да ги изперат и да ги прибера за лятото.

Хубав и спокоен ден Heart Eyes

# 424
  • NE
Кларковете са идеални,но ги носим с чорап. Иначе не дава. ooooh!

# 425
Пазарувахме заедно последните сандали. Като не хареса някакви обувки, няма сила на света, която да я накара да ги обуе. Та я заведохме в Дайхман и ѝ предложихме няколко чифта да избира. Носи 26-ти номер, малко над 15 см ѝ е кракът в момента.
Сахасрара, не знам в каква възраст приключва тази тоалетна драма. От две седмици пак има циркове - стиска часове наред, отказва да пикае, когато я каним, а после сд напикава на пода. Всичко започна, когато започнаха сборните групи в градината. Смениха се възпитателките и децата са микс... Не знам, докога ще е така. Доста е изнервящо второ лято поред да бърша подове. Тъкмо се стабилизират нещата и хайде ново 20.
Малкото е само на кърма и не смея да почна някоя диета. Просто съм ударила дъното с килограмите. Стигнах тези, с които влязох да раждам.

# 426
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Леле, хора ... за какви големини крачета говорите  Shocked Дидка е с 21 номер ... 22 й е мааалко голям ... Средната е с 28  номер ... крачето й е 18 см., а е на 6,5 ... 26 номер на 2,5 годинки ... леле ... голяма принцеса си отглеждаш FrauSt  Hug - да ти е жива и здрава!

# 427
  • Varna
Ха-ха -ха! Безобидна, те Дидка и Бобо са си лика прилика- и ние онзи ден сменихме пантофите за слата с 21 номер  Joy Joy Joy Joy Joy
Иначе с пампата сме 50/50- щом сме в къщи - проблема е решен на 100%- за всичко си казва, обт е със слипче и паталонки, сам си ги свал/ е не винаги спешно де/, на разходка пишаме в тревичките- прав, но на слата/изв. ама ми се скапа клавиатрата и нкои бкви ги нма/- та там има проблем- все още е с памперс- и казват, че не говорел там, за да може да им казва newsm78 newsm78 newsm78- иначе в къщи не млъква. Имам мисъл в главата- на късно в началото на октомври мама ще е варненка/татко почина  Cry и ше  прибирам насам да не стои сама в Лч/ и мислех Бобо да си го остав в къщи и да махнем официално пампата. Това засега от мен! Лека и спокона вечер!

# 428
Тачи  Cry моите съболезнования...  ooooh!

иначе и моето е хобит - демек с големи крака - в зависимост от марката е 24-25. Въпреки че сандалите й ги взех 26 и не са й кой знае колко големи...

# 429
Тачи, моите съболезнования!... Бъди смела и силна мъжка майка, каквато те знам!

Копче, и ние с ММ й казваме Фродо понякога... Wink Аз нося 40ти номер, ММ е с 43... За нея средно аритметично ще е някакво. Номер две и тя така върви...

# 430
  • NE
Тачи Моите съболезнования! Hug
Друго си е мама да е около теб. Hug

Моя Вили също е с 22 номер. Баща му носи голям номер (44), но аз съм с 36. Ако прилича на баща си ще израсне в пубертета за едно лято, но ако е дребен като мен ще си седи така цял живот. Joy
Не ми се подхваща памперс драмата. Сега тези кътници са ми голяма мъка. Реве, пищи, дере се при положение че му давам малко Панадол или Нурофен колкото да поспи. Сменя и режима. Вече над седмица заспива късно и става в 1-2 през нощта. Давам вода да пие, но човека иска да играе и да ме бори. Научил се да се катери по секцията и филма е пълен. ooooh! А на мен в последно време ми е много натоварено и имам нужда поне малко да дремна докато е тъмно.
Страх ме е да си искам отпуск, че усещам че ще е по-трудно вкъщи. Tired А междувременно от понеделник почвам шофьорски курсове.

# 431
  • София
Тачи моите съболезнования  Hug

На нас 26 номер ни е леко голям, но винаги взимам с един номер по големи за всеки случай и добре че тези ги взех 26 номер, че бях взела и едни други 24-25 номер, но изведнъж много му порасна крачето пролетта и онези ги подарихме чисто нови, защото не му стават вече, а и май са малко омалени или просто нашето краче е малко по дебеличко. Ние не сме с големи номера с баща му, та ме съмнява да има голям крак, но ще видим като порасне.

Снощи омете една пълна паница с телешко варено, после диня. С тази диня е чудо. Като я види е на 7мото небе, докато му я режа пищи от кеф и се върти около мен като кученце  Joy. Омита една препълнена паничка и после и моята изяжда. И като легнахме ела да видиш, през 2 минути МАМА ПИК и тичаме на гърнето . Пампата остана суха докато заспа, но сигурно поне 50пъти станах да пишкаме на гърнето  Laughing
Та така с пампата, вървим горе доло нормално и добре май . В къщи няма проблем, започна да си сваля гащите и да сяда на гърнето сам, прогрес Simple Smile, но на вън не иска за сега. Дано днес напреднем и с това. Като отидохме в яслата го питах иска ли да пишка преди да влезе, каза ДА и си отиде направо при гърнетата. Свърши работата и влезе да закусва Simple Smile. Сравнително добре се беше опикал вчера, а очаквах всичко да е опикано Simple Smile.
Големи са си вече и си разбират и става малко по лесно като чели, та Фейчка може да се пробваш според мен.
Фрау ковти при вас, но с новото бебе и смяната на лелките в яслата , според са нормални тези неща. Изчакай я да й мине и според мен бързо ще си влезе пак в нормалното.

Хубав ден на всички  Hug

# 432
  • Англия
Тачи, моите съболезнования  Hug
Как съжелявам, че чак сега виждам обувките на Кларкс, миналата година взех такива за плаж и пясъчниците и са страхотни. Дали че пристигнат до петък, че си тръгваме. В Англия са 18 лири, което е много повече от 40лв.

# 433
Здравейте,
Тачи, моите съболезнования  Cry
Сиана също е с малко краче-22 или 23 зависи от модела Simple Smile. Ние купихме на КиК и се оказаха голям боклук за няма и месец и са за кофата - спукана подметка и целите са съсипани . Дори не искам да се занимавам с гаранцията. сега и поръчах някакви испански - Фродо, по съвет на моя колежка - та ще видим Simple Smile.
Гери, защо не вземеш от тези кроксчета, които продават за десетина лева навсякъде за детската градина на Влади. Сиана е с такива и много си ги обича и са й удобни -  вкъщи е с тях откакто стана жега, а бяха 8лв. - луксозния модел с хелоу кити Simple Smile.
И ние махаме памперса от няколко дни - вчера нямаме нито едни пикани гащи , което го отчитам за прогрес Simple Smile. Странното е , че не си казва, но стиска - и 2ч. може да не пишка , ако не я подканиш, а сложиш ли я цяло гърне пълни.. при вас така ли е? забелязах, че и нощният памперс е сух до сутринта - слагам я на гърнето и цчлото до горе  #Crazy , но пак не казва, че има пиш. Мислите ли юе мога да махне и нощния с дневния?
хубав ден ви желая! Simple Smile

# 434
  • гр.София
Тачи,съболезнования и от мен  Hug Добре си решила за майка ти,страхотна дъщеря си!
Ксиела,давай смело с нощния памперс. Щом е сух,значи лесно ще ви се получат нещата и с него.
Ние се прибрахме от разходка току що. Мор си е навън. Вики се направиха вир вода със приятелчетата му с едни водни пистолети,и накрая се прибра с рев,че свършила водата.  Иначе у дома,малко една капка да се намокри дали на блузата,или на гащите и ги сваля веднага,ама са не му направи впечатление.Абе..

Общи условия

Активация на акаунт