Отговори
# 435
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Тачи, съболезнования и от мен ...

За памперсите - не казва моята щерка като й се пишка ... Препикава навсякъде събота и неделя Simple Smile Почти нямаме попадение в гърнето ... Седи, седи и стане и се изпишка на пода ... В яслата няма да съдействат, че са сборни групи с по-големи дечица ... Иначе - маха си памперса като я сложа в леглото, знам си аз, ама ха де Simple Smile Снощи се заприказвахме нещо с другите две щерки и като отидох да лягам, тя си спииии блажено без памперс и в една локва Simple Smile
Здрави сме. Всички са на училище, градина и ясла Simple Smile Аз се моткам из Народна библиотека и Централен държавен архив, за да си събера документите за дипломната работа ... Почвам да я пиша вече и се надявам до месец да я приключа ... Фейчка, ще ти пиша на ЛС, за да те питам нЯщо - да знаЙш  Wink

# 436
  • София
Здравейте,
ние с гърнето напредваме уж, бавно но славно. Та проблема с гащите и гърнето е почти решен, обаче проблема с пишкането на вън си стой на дневен ред. Не иска и не иска да се изпишка на вън. Вчера имаме само едни гащи напикани за целия ден и то това стана на вън разбира се.
Моля ви дайте съвет от онази книга как да го накарам да пишка на вън. Един път да го направи е ще отприщи после, но се е запънал и не иска. Какво ли не правих, ходим гледаме другите как пишкат, пробвам и прав и да го държа като момиченце и как ли не. говоря му да напишкаме тревичка, камъче , какво ли не. Питам искаш ли да пишкаме, казва ДА и не иска и не иска и после айде в гащите, а след като се напика снощи веднъж после стиска почти 2ч докато се прибрахме и пишка в гърнето.

# 437
  • София
Здравейте!
Гери, пробвай няколко дни да носиш гърнето навън. Аз така направих миналото лято с Алекс е се получи, а го видях от няколко майки на нашата площадка преди това.

# 438
Гери, няколко майки разкарваха с тях гърне, докато мине този период. При други помага да видят как пикае друго дете. Моята пък не се отпускаше ако не е на "скришно". Трябваше ѝ комфорт зад някое дърво или храст - иначе не... А в обществена тоалетна как стои въпросът? Към някое заведение и т.н.?

# 439
  • Бурса
Тачи моите съболезнования  Sad Hug Хубаво си е мама да е до теб  Heart Eyes

Ей ама много сте ми полезни. Мислих го мислих с тези сандали и добре, че беше Феичка да покаже тия кларксове  Hug Поръчах за Теди розови 24 номер, сега ме глождят съмнения, че ще са и малки ама ако не станат ще ги сменим за 25, все пак не е спешно. Само се чудех дали ще и е ок с отворени пръсти, но все пак са големи вече и не се препъва на всяка крачка Simple Smile Ще докладвам като пристигнат. Пак мерси Феичка. А иначе се моля да не е наследила крака на баща си, че той е ...49, на фона на моите скромни 38.

Гери обаждах се аз в тая Фабрика за храна и танци, но ми казаха че местата отдавна са заети. Вие кога заминавате за там? Да разказваш, изглежда наистина много интересно място. Ние резервирахме за Трявна. С майка ми и малката ще ходим и вече нямам търпение че е след 1 седмица.с

Успех на всички, които напредват с махането на пампата, момента е удачен  Wink

Скрит текст:
А и да кажа аз нали нямам фейсбук ама инстаграм имам и сме се намерили вече с феичка и копчето, ще се радвам и други да споделят ако имат. Там съм tufianita

# 440
Тели, добавих те... Не съм много по снимките, ама трябва да взема да качвам...
От къде взе момичешки кларксове? Вчера докато прах сандалите видях, че вървят на скъсване в предната част. Една гума покрива пръстите отпред и тя е тръгнала да се цепи. Та съм малко скептична за отворени обувки за диване като моето, но може да опитам...

# 441
  • NE
Нашите кларкове ги взех от Amazon.co.uk
Днес курса на лирата е нечувано нисък зареди опита да излязат от ЕС. Peace
Има ги и в Puzzle и във Fashiondays на промоция.

# 442
  • Бурса
И аз съм скептична към отворените пръсти ама ще пробваме пък да видим, нека да дишат краченцата  Simple Smile Взех ги от този сайт, от който феичка ги показа puzzle.

# 443
  • София
Привет,
ние добре вървим с памперса. От вчера казва и на лелките в яслата и е 2ри ден там без авария Simple Smile. На вън само още не иска, но пък стиска до вкъщи, как издържа 3ч не знам, но не се напика. Прибра се и свърши даже и двете работи. А сутринта свалих сух памперс. Май май скоро ще може и пампата за сън да махнем. Гърнето с мен не мога да влача, за това сега почивните дни ще видя на вилата дали няма да се отпусне да пишка на вън.
Да ви питам момченцата дето сте без пампа с какво ги обувате. Аз съм му навзела слипчета, но му е трудно да ги сваля, мъчи , но запецва и ме вика. Дали ако взема боксерки няма да му е по удобно и лесно да ги сваля и дига сам  newsm78. Като го бях оставила един ден само с шорти и тях си ги сваляше и за това се замислих дали боксерките няма да са по лесни. Първо се чудех дали няма да му е жега с тях, но гледам баща му ходи повече с боксерки и не му е жега, а той се реве че му е жега, дори и зимата  Joy
Та се чудя от къде да намеря някакви хубави да пробвам.

Telly  съжалявам че не е имало места , но ще споделя като идем как е било и за по натам да видите да отидете. Явно е хубаво, защото май отдавна са свършили местата, ходят много там хората, та ще видим

# 444
  • гр.София
Гери Вики е със слипове и си ги сваля,невиждам защо да се свалят по-трудно от боксерките  newsm78 Иначе му взех хубави слипове от НМ. От незнам си какъв памук и т.н. Ама верно са хубави. Той пък не ги иска,защото са по-дълги и си мисли че му падат от дупето и само ги подръпва  Joy
На мен пък две познати ми казаха,че са тотално разочаровани от "къща за храна и танци." Но,в крайна сметка всеки има различни очаквания и надежди,както и изисквания. Надявам се ти да дойдеш се приятни изживявания от там,както и Влади.
Фрауст,метни на лични името ти за инста Wink

# 445
Мария, акаунтът ми там е chudenka. Нямам качени снимки, имам няколко албума във фейсбук и не знам през инстаграм дали се виждат?...

# 446
Тачи,  моите съболезнования!  Тежка седмица за мен беше,  а и продължава. Във вторник на обяд ми се обадиха,  че Ники е с 38 Т. Оказа се ангина!  Добре,  че сестра ми го гледа 4 дни,  а Валето я водихме на ясла. Вчера вечерта и тя вдигна температура,  а аз не знам на кой свят съм! Не смея да си взема болничен- едва от 3 седмици съм на работа - препускам между работа и в къщи! Добре,  че Валето пие церовете,  че с Ники е голям зор! Оплаках се- приятен уикенд!

# 447
  • гр.София
Ей Фрауст,имам инста,ама нямам снимки...,аз пък исках да ви видя. Не се виждат снимките от фейса през инстаграм. Ей сега ще те намеря,ще ме познаеш по общите приятели Wink
Велина,ужас. Да минава бързо. Добре се хора,какви са тия ангини по това време,вирусни ли са,бактериални ли са? Неискам да си го представя дори  Tired

# 448
Бактериални, типично ясленски - горкото ми Вале, при тая жега е с 38,7, но у дома сме на климатик.  Ники се повлия от АБ, на трети ден чак, дано при Валето по бързо да подейства, а като бонус имат и конюнктивит - секрет от очичките, като този от носа, такова чудо не бях виждала, а май и мен ме хваща! Извинявам се, че се оплаквам, но съм на предела на силите си!

# 449
  • гр.София
Велина  Hug  Hug  Hug . Направо не си представям какво ти е,милите дечица,а и ти как работиш,като акъла ти е все у тях  Tired Дано,дано по-бързо се оправят!

Общи условия

Активация на акаунт