Отговори
# 450
Велина, стискам палци да се оправяте скоро, голяма гад е тая болест... Всичко ще отмине.  Hug

# 451
  • NE
Велина Пожелавам ти много сила и бързо оздравяване. Ангината е най-голямата гад.
Ние сме на Камчия с едно друго семейство. Вилито вече няма място без да е надран. Поне изцерихме манията му да виси само в колата. Доста ме изнерви, но очаквах повече бели.

# 452
Велина, бързо оздравяване!!!
Мария, нямам снимки на децата в интернет, а мои в момента... Не искам да се гледам дори! Ще счупя кантара, стигнах килата от родилното...
ММ замина в командировка за 1 седмица и сега сме при майка ми. Малко помощ и почивка, пък и те да видят децата...

# 453
  • София
Привет,
Велина бъди силна  Hug. Вируса е много гаден, ние го изкарахме, 3 дена си държат температура  с или без антибиотик , после се пооправят. Не се притеснявай ще придобият имунитет към тези ясленски сополи и ще стане по добре след това.
Хубаво да използвате лятото сега за да по закалите децата, че да е по леко зимата с вирусите.

Фрау не се шашкай за кг. И аз така бях по напълняла като кърмех, но както спрях и се стопих.

Ние честно казано вече можем да се похвалим, че сме без пампа  Grinning. Казва си детето и даже и на вън от вчера вършим нещата. Мисля тази седмица да махна и този на обедното спане, защото постоянно става със сух. Вече за нощния ще видим кога.
Ако някой ми беше казвал,че ще стане така бързо и лесно никога нямаше да му повярвам. Бях се отчаяла по едно време  Laughing

# 454
Благодаря за подкрепата!  Валето е по - добре! Аз взех три дни болнични и се надявам да закрепим положението! И аз го мисля този памперс - разбрахме се в яслата първо да научим Валето, но нека сега оздравеят! Тайничко се надявам и при нас нещата да се получат , като при Гери! Сега /заради рядкото щастие на Валето/ и двамата са на диета. Спокоен ден!

# 455
  • София
аз да ви кажа много съм доволна от този пробиотика ре комфорт . Пие се 3 дена, първи ден ударно , после по по малко, по схема си е и много пресича и оправя в такива случаи.

# 456
  • гр.София
Аз при разстройство съм много доволна от хидрасект+пробиотик+диета(задължително,няма ли диета,няма оправяне). Сега преди морето му давам биогая,но е на привършване и мисля да взема от този infants dophilus plus. И Вит Ц давам през ден,и общо взето се надявам на спокойна ваканция  Praynig

# 457
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри

# 458
  • София
Здравейте,
как сте момичета , изгубихте се пак. Как са децата  Hug

Ние сме подхванали една драма сега, като се удариме и ревем и мрънкаме сума време и се глезотим. Иска да го жаля, реве и мрънка "УДАЛИХ СЕ" и голяма драма. Гледам да не го глезота много, че все пак е мъж, не става да се гушим по 30мин за едно никакво удряне. Но буквално за никакво удряне е голяма драма. Сигурно е период  Rolling Eyes

С пампата сме си екстра Simple Smile. Казва си и нямам грижи. Много съм горда с него и още не мога да се нарадвам, че се отървахме от това чудо. Вчера беше ковти времето и ги водихме в мола на игрите в Капелата и се размазахме с дребния на една пързалка. Не знам колко пъти се пуснахме, сигурно над 50 пъти  Joy, но беше много яко Simple Smile. Притеснявах се там малко как ще е с пишкането, но нямах проблеми. Казва си детето и си отивахме и пишкахме.

Хубав ден на всички и ви чакам да кажете кой как е.

# 459
Здравейте.
Как сте всички? Болни? Дано няма. Бебетата?

И ние сме в клуба на отказване от памперс -
Скрит текст:
но не знае да си сваля гащите. Затова като е голо дупе ходи сама, а иначе казва и аз трябва да съм наоколо. Бяхме вече два пъти навън без аварии. За спането още не смея че нали заспива с мляко, а и честно казано не ми се става по 5 пъти. Дала съм ни до септември да сме го махнали и като няма напрежение, полека се получават нещата.

Новото 20 е да ме гледа в очите, да ми се смее лукаво и прави точно това, коетп съм казала да не прави. Което ме влудява и вчера не си сдържах нервите и просто я оставих на баба й и баща й.
Спокоен и усмихнат ден

# 460
Гери, моята е голяма кралица на драмата, когато се удари. Преди не беше така, но...
Предполагам, че има по-нисък праг на болката и малки неща я вкисват. Най-бързо се успокоява, когато кажа "видях, че се удари и знам, че те боли много"... В много от случаите търси съчувствие, а не толкова да се гушкаме половин час. Като кажа така и спира на минутата да реве и пак отива да играе.
Поздравления за памперсите!... Моят непоискан съвет е да махате дневен и нощен заедно или най-много до месец нощния. В книгата пише така, а после се убедих и на практика, че е...
Не ограничавам течности вечер - пие по колкото си иска. Близо е до момента да изкарва по цяла нощ, но за сега ставам да я изпикая ведъж. Ако е пропуснала да пишка преди да си легне, направо пълни гърнето...
Както писах, при майка ми сме. Тук правихме изследвания и се оказа, че има Е-коли в урината. Направо откачих при разказите на докторката как е вероятно да се е заразила в градината примерно... Това беше една от причините да искам да махна памперса рано. Но явно човек не може да избяга от съдбата си.

# 461
Фрау...нямам психическата готовност в момента да махам нощен памперс. Все още ме буди по пъти нощем и ако трябва и за пишкане още толкова и ще се побъркам съвсем. Пък и имам цял пакет памперси  Joy
Днес свеки ме застреля с това, че трябвало да й купя бели гащи и да ги пера на 90 градуса  #Crazy някой въобще пере ли вече на толкова?

# 462
  • София
Фрау аз обедния го махнах веднага, защото щом махнахме памперса миналата седмица и цяла седмица ставаше със сух и ме посъветваха веднага да го махам и него. Взех подложка за матрака за яслата и го махнахме. В нас също спи без, но за вечерта не смея още. Като се наяде вечер с диня и после изпие и половин шише с вода и едвам заспива, че само ставаме да пишка, но сутрин е опишкан.Имам още малко памперси и след това имам останали само памперс гащи и мисля с тях да почна нощем да го мъча да става да пишка и да минавам към махане. Като цяло мисля да се пробвам и него да махна скоро, защото другите майки тук също ме посъветваха това, да го махна и него сега, че после ставало по трудно.

А това за драмите с удрянето-ще пробвам твоите съвети да видим. По принцип и аз му казвам, че виждам че се е ударил и тн, ма иска да го гушна , непременно да цункам няколко пъти където се е ударил и така  Grinning

Копче всичко пера на 40 градуса, даже не знам пералнята ми има ли 90 градса  newsm78, кой верно пере на днешно време на толкова. Твоята свеки ако не изтърси някой бисер, няма да я бъде  Laughing. А за какво на толкова, кое толкова ще дезинфекцираш  Joy. Ми че то в тоя случай и гърнето трябва да дезинфекцираш по 16 000 пъти на ден Simple Smile

Фрау много неприятно с тези Е-коли , то всъщност те не могат ли от всякъде да се хванат. На вън от градинката, от изстиване и тн  newsm78
Как ще ги лекувате сега?

# 463
Фрау, ешерихията е много упорита гадинка. Ако не се лъжа Цветенцето и Ириканджи лекуваха като бяха малки още децата. Според мен трябва да направят една антибиограма за да се види на кой антибиотик реагира. И яко червена боровинка и пробиотици. Мисля че имаше някакъв сироп червена боровинка за деца. Може и на чай. И в никакъе случай антибиотик ципрофлоскацин и подобни. Тя докторката трябва да знае ама аз да си кажа.

# 464
  • NE
Не сме имали еколи. Мечевя имаха уро проблеми.
Вилито не драматизира като падне защото сам знае, че не е внимавал. Обаче за всичко друго реве.
Новото е че яде непрекъснато и много. От къде този глад? Кухнята, каши, пюрета,солети през час. Аз пък карам шофьорски курс и времето ми е силно ограничено.

Общи условия

Активация на акаунт