Е-коли е чревна бактерия и е възможно да се е заразила от самостоятелно неправилно бърсане в градината...

и да махам.
, събуждам се рядко. Веднъж чак като се изтрополи дребния на земята се събудих , чух едно туп и скочих 
. Да си изкарате хубаво и дано няма проблеми
Браво на Вили, пу пу пу
и без това в жегата всичко съхне.
. Не съм слагала на моя матрак, само на детското креватче сложих и да ти кажа не съм обърнала внимание по хотелите. 

Надявам се, че всички са добре.

, но докато не изчистите дробчетата може да си пиете антибиотици до безкрай и няма да се оправят. Консултирай се ако искаш и с друг лекар.
. За сега добре, само имаме аварии на нощните, но няма да слагам. Буди се и ми казва. За другото вече не го мисля, казва си и така. Много съм щастлива и горда с него.
. Как ще се пътува за морето не знам. Викам да тръгнем в 5 сутринта, та до 2-3 следобед да стигнем
, след 16000 спирания за пиш 
Гери, ако искаш питай в аптеката за хапчета против повръщане или дименхидринат май беше. Аз давам 1/4 защото повръща, но успива и така поне 2-3 часа е мир в колата
не знам за хомеопатията, но апимед вземи им. И пробвай с инхалациите. А ако е бакрериален бронхита няма да се размине без АБ и на есен един курс с Бронховаксом или Респивакс.