Отговори
# 480
Здравейте и от нас.Еее болничките бързо да оздравяват.На мен каката ми е правила бронхит веднъж и то само с 2-3 изкашляния за деня без нищо друго.И ние махнахме памперса преди 3 седмици и всичко мина екстра....казва си детето,само неможе все още да си сваля гащите,но и това ще стане.Ние сме на село и пада луда веселба в двора...Лека и спокойна нощ

# 481
Бързо оздравяване, Велина! Обикновено децата, които боледуват често като малки, по-късно са много здрави възрастни.
Не знам какво ти е, но сигурно е много трудно. В тежки моменти може да разчиташ на подкрепа от нас!

Бизи, няма ли да се явиш? Wink

Мария, как е на морето?

Гери, стискам палци! Как сте?

Мусе, мечтая си да поседим и ние така в градинка с дворче... Поздравления за памперса!

Копче, няма ли да правите ваканция в БГ?

Безобидна, свърши ли голямото писане в библиотеката?

Тели, поздрави на морето! Как сте там? Записа ли малката на занималня?

Сахасрара, дай новини от фронта. Как е?

Принцес, добре ли сте?

Сигурно пропускам някого, ама като я няма Мечева да води дневника... Надявам се, че с Митко са добре. Дано да минат...

Включително и тези под прикритие!!!;)

# 482
Добре, че е  Фрау да ни докара по ред Simple Smile
Ние БГ сме го планирали за септ за да е повече. Сега може до Охрид да отидем, ама не правя планове, че чакам да видя работата как ще е. Но за сметка на това сме една седмица сами. На което вече не знам да се радвам ли, да плача ли - освен дете, ме чакат и две тераси и един двор с цветя и тичане по работа из града, че до 10-то число отчитаме рецептите по здравна каса и ще ми е едно интересно... #Cussing out
Скрит текст:
ама като го питах свекър ми миналия месец кога мислят да ходят и нищо не ми каза, а можеше майка ми да си вземе отпуска и да дойдат да си поседят на спокойствие, ама не  #Cussing out

Велина
Скрит текст:
и брохноваксом и респивакс съдържат инактивирани части от бактерии, но различни и се прави три месечен курс за повишаване на имунитета през есента и през пролетта. Един вид като ваксини през устата са. Не че децата няма да се разболяват, но поне вирусните инфекции няма да преминават толкова лесно в бактериални.

Снощи имахме гости и дивя по 12, че май е като мен - има точка на пречупване, когато ако не си легне и после е купон до зори Simple Smile та беше мега кисела и я оставих да спи по рокля и голо дупе. Не ме е будила и сега сутринта, като се ококорих в 6  #Crazy понеже явно 6 часа непрекъснат сън са ми достатъчно, на пипане чаршафът е мокър...ама след като сама не се е усетила...и от два часа се чудя дали не е настинала така да спи...
Не знам вие как го правите нощното будене за пишкане, аз си мисля, че ако пробвам да я събудя само ще ореве света и няма да иска нищо да направи...затова мисля да я оставя сама да стигне до този момент.
Иначе през деня няма проблем. Даже ако гърнето е наблизо не ми й казва - само се чува шуртене - още не е овладяла свалянето на гащи, но много се кефи да клечи по двора  Joy

О, не съм ви споделила какво доживях за първи път тази седмица
Скрит текст:
онзи ден яде супа, ама както съм си мечтала откакто беше бебе - аз подавам лъжицата, тя отваря уста и така цяла купичка. Е верно, гледайки тв и седейки на гърнето след 2 години, когато вече трябва сама да се храни, ама пълно щастие няма. И после вчера, като наредихме масата за гостите, дойде и опита от храната. Сега остава да напълня тиквички и да и яде, ама това сигурно ще стане след още 2 години  Joy

Хубав и спокоен ден  Hug

# 483
Копче, сложила съм гърнето до леглото, защото банята ни е далеч от спалнята. Няма решетка отдавна и може да стане сама, но не се събужда да пишка все още. Просто става неспокойна и се върти. Ляга най-късно в 21 часа, а в 24 я изпишквам и до сутринта е суха, даже рядко пишка веднага след ставане. Гушкам я и я вдигам, в просъница върши работата и пак си ляга. Няма драма за сега.

Моята също се глези да я храня от време на време, когато търси внимание или ревнува. Може да е изяла 1/2 купа сама, ама ми я бута и вика "помогни ми"....

# 484
  • София
Привет,
ние биваме, зачервено гърло, температура и купона е на шест. Аман вече, ма какво да правя, не мога се гръмна, че е болен сега  ooooh!
Моя сваля гащи, но повечето не може да ги дигне. Лошото като се научи да ги сваля е че като го изпусна от поглед и решава да си пика къде иска. Онзи ден в един ресторант насред масите реши да пика. Добре че го хванах преди да се изпикае  Joy, та го поместих. В къщи сам си сяда на гърнето или си ходи на тоалетната. Кеф му е там прав да си пишка.
За през нощта още си се опикава. Тази нощ ме дигна няколко пъти да пишка и един се напишка. По принцип се пробужда и ми вика МАМО ПИКИ и ставам слагам го на гърнето и обратно.

И ние редовно се глезим да го храня. Не ми пречи , знам че си яде сам, какво толкова от време на време аз да храня, тамън си спестявам омазани дрехи Simple Smile, че като е супа редовно става на прасе. Не му е супер удобно на масата и за това се цапа.

# 485
  • NE
Май само аз останах назад с някои неща като гърнето, храненето сам, но засега нямам сили и за това. В отпуск съм и не мога да си вдигна главата от задачи. ooooh!

# 486
  • гр.София
Момичета здравейте!
Изчетох ви,ама нета тук е много скапан и за това не съм писала.
Немога да изкарам чавето от водата,ама тя е топла като чай. Времето е супер. Аз изгорях,за 30-40мин във водата,намазана с 30 фактор,ама гърбът ми е пожар.
Съжалявам да науча,че пак има болни. Оздравявайте бързо Hug

# 487
  • София
Фейчка аз ли съм пропуснала някъде или си траеш за хубавата новина Simple Smile
виждам подписа ти е в 11 седмица  Hug Hug Hug

# 488
Здравейте и от нас 😊
Велина Йоана ми прави бронхит със спазъм и го прекарахме само с инхалации. Сега пак ми направи спазъм и се оказа, че вече има астма на алергична основа, която пак овладяваме с инхалации.
Да ви се похваля имам си племенник Михаил. Сестра ми роди и съм много щастлива.😊 Йоана няма търпение да го гушка и целува и рисунка му е нарисувала даже 😊
Ние в понеделник отиваме на море и вече нямам търпение 😊
Феичка честито и от мен 😘😘😘

# 489
Фейчке,  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes браво за куража Simple Smile

Нели  ooooh! от къде пък тази астма  Hug дано е без усложнения...Да ти е живо и здраво племеничето Heart Eyes

Фрау
Скрит текст:
моето се буди нощем за мляко и ако не го получи на секундата е ужас. А аз вече спя като труп и само с въртене няма да ме събуди...някъде четох, че буденето за пишкане нощем е част от процес, в който са намесени и разни хормонални сигнали и не се дресира толкова, колкото организмът пораства за него...и ми хареса тази теория Simple Smile та ще я оставя тука известно време да си се опикава, пък и ще пробвам да я вдигна да видя дали наистина ще реве на заколение

Мария, намери си гел с алое за изгореното  Party

# 490
Копче, астмата и е бонус от мен. И аз имам и брат ми и баба ми. Много силно се надявах да я пропусне, но уви. Иначе и ние от днес сме с температура и налепи отново. През месец ми прави ангина, писна ми направо. 😒

# 491
  • NE
Да, забравих да споделя че отново чакаме зимно бебе. Този път януарче.
В интерес на истината стана много бързо и покрай дивотиите на Вилито нямам усещането че съм бременна. Във вторник съм на ФМ. Абе лудницата е пълна. Бременността засега е доста по-лека.
Всички болнички да оздравяват. Ангината е най-гадното нещо.
Мария Във водата се изгаря най-лесно. Моя човек не е морски и бяга от морето.
Копче Добре ще ви дойде малко тримата да бъдете. Браво за супата. Така се почва.
Нели Честит племенник. С Йони ще си бъдат дружки.

# 492
  • София
Здравейте!
Ние сме добре. Чета ви, но нямам време да си отворя компа, че от тел ми е трудно да пиша.
 Алекс изкара и последния зъб, но чак коренна промяна не виждам. Вече не се кара толкова с децата. Научи се да се да пишка прав и да се събува и обува. Много ме улеснява, особено когато кърмя навън.
Вечер стиска, не го будя за изпикаване. Понякога има аварии, но рядко.
Честито за хубавите новини!

# 493
Флауър, честито!!! Лека бременност ти пожелавам и здраво, пухкаво бебече на финала!;)

# 494
Флауърче,  честито и от мен! Ако не знаех, че са болни, на децата не им личи - лудуват,  пеят... Да се по смеете - нали Валето е четвърти ден без дневен памперс, и днес след обяд, гледам сама седнала на гърнето и се носи от "оня аромат", а аз се радвам - детето върши работа в гърнето. Минава време и казвам " Вале, готова ли си?, а тя "Не". Отивам да проверя,  и какво да видя - тя свършила голямата работа в гащите, а после решила да седне на гърнето!  Но, така е, ще се научи!

Общи условия

Активация на акаунт