Отговори
# 495
  • Varna
Феичка, честито и от мен! Леко да мине всичко!
Ние сме добре. Бобо напоследък нещо намали яденето- сигурно заради жегите, но иначе дивее, лудее и става все п инато. Има претенции кой ще го завие, с кой ще ходи да пишка, кой да му даде вода- изобщо се очертава принца на фамилията. За памперса- в къщи 100% успеваемост- и следобеден сън, и нощно време - без, в яслата обаче не иска да казва и там му слагат, но го слагат и на гърне- дано свикне скоро. Не мога да го заведа без памперс- да не опикаел всичко- пък той не пишка често- държи по 3-4 часа, обаче  newsm78
Ааааааааааааааааа, в групата имаме варицела и сега се оглеждам дали ще ни хване и нас.
Май толкова от мен.
Лек ден.

# 496
  • София
Привет,
ужасен вирус, просто ми разказа играта. Почти 6 дена държа дребното с температура и луднах, защото и ЛЛ и частната ми са отпуски и направо ми се запали главата от мнения и лекари. Както и да е, преборих ме без антибиотик, но не се разминахме с вентолина. ПКК и ЦРП добре, но кашлицата стана много зле и едвам дишаше, та вентолин и след 2та инхалация повърна секретите и се подобри  ooooh!. Не знам какво е това чудо, но сега и аз се боря с него, че и мен ме хвана  ooooh!. Тъпча се с нурофен стоп колд и мед с лимон и джинджифил , че нямам време да боледувам и не мога да си позволя да дигна температура.

Дано сте добре другите и се пазете

# 497
Здравейте! Да ви се похваля педи улучи АБ - оказаха се бактерии, които не се повлияват от доста АБ, но сумамед е правилния и наистина много бързо децата се подобриха, "вечните" кашлици, сякаш с вълшебна пръчка изчезнаха! Даже, за мен, въпреки, че диагнозата е по сериозна (бронхит), много по лесно мина, отколкото ангината с 3-та дена висока Т. До края на седмицата съм болничен и ще се гледаме с малките! Слънчев ден!

# 498
  • София
браво на вас Велина.
И аз се бях приготвила с антибиотика този път, но пуснахме 2 кръвна картина и всичко беше в норма, никакво наличие на бактериална инфекция и лекарката ме отказа да го дам, каза че е абсолютно излишен. Явно е преборил сам вируса, но да му се не види пак слезе на доло. Тия бронхити ще са ни слабото място и на нас. Ама какво да се прави като се е метнал на мен. Аз от как се помня все съм с бронхити  ooooh!

Иначе просто душица, болен с температура ама си казва за пиш и ако и не се опика ни един път  Simple Smile

Фейчка честито и от мен и да се похвалиш скоро какви гащи чакаме Simple Smile

# 499
  • София
Здравейте!
Тези летни болести ми писнаха и на мен. Алекс два дни беше с много висока температура, кашлица и сополи, но днес вече е добре, Слава Богу! Малката е само със сополи, които вече отшумяват и ще и се размине.
Мислех, че е слънчасал, че оня ден беше 10тина мин на силно слънце без шапка, но се оказа вирус.
Вече много напредна в карането на балансиращото колело и съм много горда с него. Говори много, заиграва се сам понякога, присвоява всички играчки на сестра си, но пълно щастие няма Simple Smile.
Весел ден!

# 500
  • NE
Гери Дано израсне тези бтонхити Влади, че си е мъка.
Предположение за гащи утре. Днес се записах на ЖК. Бебето расте и се движи.
При вас има ли вече период на "искам навън, но няма да вървя"? Страшно чудо е. Почна да иска непрекъснато навън, но не и да върви. Баща му го носи на врата си, а аз избягвам да го нося защото тежи и се влачим в повечето случаи. Триколки и подобни не отразява, а количката дори не я пробвам. Площадките не отразавя, както и повечето играчки. Само басейна ми спасява кожата да не полудеем всички задружно вкъщи. Ща, не ща, го пускам на градина само да не умира от скука вкъщи.

# 501
Здравейте всички! Simple Smile
Феичка, честито!  Hug Heart Eyes Много хубава, просто прекрасна новина! Пожелавам ти много лека и приятна бременност, да сте здрави всички в семейството! Simple Smile
Фрау, много добре, че ни следиш, как имаш време, направо ти се чудя. Аз съм яко в джаза с двете фръцли, просто ми се разказва играта последните дни, не знам ти как се справяш, аз съм нон-стоп на ръба на нервите си. До преди 10-ина дни можех да се похваля, че двете спят заедно следобед, но от няколко дни Ралица или заспива към 18-19ч (!) или не спи изобщо, което просто ме влудява, нямам и секунда спокойствие, секунда... Сега пиша, само защото бебето спи на сешоар, а Ралица гледа реклами...  ooooh! Ако вземе да откаже следобедния сън, просто ще се гръмна.
Копче, много хубаво, че Натали е хапнала добре и те е зарадвала. Simple Smile Моят съвет е да не я будиш нощем за пишкане. Рали започна сама да си става и от много дни не е имало напишкани чаршафи. Според мен с времето сами се усещат. И Ралица е същата с млякото. Иска го на секундата, и то как - със страшен вой и писъци, сякаш няма да си го получи. Ужас е.  ooooh! Толкова е нервна, че вече не знам дали това е нормално. То бива пубертет, ама чак толкова ме притеснява много.
Велина, радвам се, че сте по-добре и браво за памперса! Simple Smile
Гери, дано бързо се оправите вие, че всичко звучи ужасно, съчувствам ти много.  Hug
Нели, честит племенник! Как е Йоанка?
Мария, приятно доизкарване на почивката! Simple Smile Нямам търпение да дойде нашата, че не се издържа вече, май за трети път го пиша в тоя пост. Grinning Днес за пореден път извърших геройството да ги изведа и двете сам-сама и това определено беше последният път, не ща медали... Никой не е казвал, че с две ще е лесно, но това минава всичките ми очаквания. (Феичка и Лимонка, вие се направете, че нищо не сте прочели.  Mr. Green)

# 502
  • NE
Вчера мина първата ФМ. Не взехме Вилито и голяма драма сътвори на баба си.
Всичко е наред с новото бебе. Доста обстоен преглед ми направиха. Прилича много на Вилито в същите седмици. Очаква се отново да се радваме на момченце. Радваме се защото Вилито ще има свой съюзник в игрите и дано не в тормоза над мен. Mr. Green
Карам шофьорски курсове (не знам дали се похвалих) и другата седмица май съм на изпит. Реших, че по-нататък ще ми е много трудно без кола и се амбицирах.

# 503
Феичка, честито и за братчето, и за курсовете! Simple Smile Освен че Вили ще си има другарче, другарчето ще може да му носи дрешките, щом ще е и то зимно. Simple Smile Кога е датата на термина?

# 504
  • NE
Лили Абсолютно икономично ще е това бебе защото се застъпва с баткото. Термина ми е януари. Вероятно по-рано ще се роди защото върви по-бързо и от Вилито.

# 505
  • София
Привет,
хубави новини Simple Smile фейчка, ще си има партия за белите Вилито Simple Smile. Да расте бебчо, сега това му е работата Simple Smile.
За курсовете поздравления от мен, няма такова щастие като да караш и да можеш да си независим като трябва да идеш някъде. Успех и дано вземеш книжката от раз.
Аз така я взех от първия път и никой не можеше да повярва  Joy, ама на станах си  и аз шофьор Simple Smile.

Ние се оправяме. Аз съм на антибиотик, защото много бързо се влоших. Явно имам някакъв ковти спад на имунната система, че от миналата седмица боря едни гъби , дето не знам от де ме избиха, а сега и това, та предполагам нещо ми е паднал много имунитета. Ще видя да пия малко коластра после, че не е добре.
Дребното е по добре и пак ще отърве антибиотика. Капките коларгол обаче вършат чудеса, при силна хрема силно ги препоръчвам, значи от 2 слагания пресочиха носа и чудото де изкарвах спря и нещата се пооправиха Simple Smile.
Реших да не го пускам повече на ясла до септември, че е ужас в момента в яслата. Болни са половината и контрол няма и не мерси да лепне пак нещо преди морето.

# 506
  • гр.София
Хелоу  bouquet
Ехааа,Фейче,честитооооо!!!! Каза,че ще почвате да работите за второ и ето,че бързо бързо ни изненада! Много много се радвам за вас!
А с шофирането съм сигурна,че ще се справиш Wink
Всички болни бързо да се оправят! Много ми е мъчно като чета така  Tired
Поздравления за махнатите памперси,явно като си дойде момента и става по-лесно тая работа!
Ние последен ден на море,чак не ми се иска да свършва. Вики много се кефи,и ние с мм се разтоварихме малко. Обаче е много жега,водата не става за разхлаждане. Може да се стои на плажа най-късно до 11ч и чак след 18ч,и пак е адска горещина. Но по-добре така,отколкото да имахме лоши дни.
Както казах,тук нета е много лош. И в повечето време е ограничен,смисъл влиза се спокойно в социалните медии,ама това да отвориш Гугъл,еле пък бг мама... ooooh!
Солени целувки от нас  Hug

# 507
Честито, Фейчке Simple Smile леко бременеене и дано малчо е по-лесен за гледане от баткото Simple Smile Аз през ден си сменям мнението ще се прави ли второ или не. Стискам палци да вземеш лесно изпита. Права е Гери, голяма свобода е да можеш да ходиш където си поискаш.
Гери, Велина, Принцес  Hug бързо оздравяване на болните.
Лили, това с яденето явно е бъг в системата на 4-5 дни. Иначе снощи пак си се опишка и избяга на нашия креват, аз сънена не проверих и сега пека матрака на слънце за дезинфекция Simple Smile
Мария, къде бяхте на море? ММ отиде днес да резервира некъв апартамент в Гърция, пък да видим с нашето море.
Иначе днес й направих кръвна картина и хемоглобина е 9.8 Sad толкова нисък никога не е бил, то от хляб и АМ как да е по-висок. Ама не ми се разправя с баба й и направо ще си й дам капки желязо...
Хубав и спокоен ден

# 508
  • София
Копче как такъв нисък хемоглобин бре  Shocked, възможно ли е да е толкова нисък , направо ме изненада.
Защо не пуснеш пак едни изследвания, да не е някаква грешка на лабораторията или ти нещо грешно си го написала  Rolling Eyes, че 9,8 направо .......

Марийче браво за хубавата почивка, ма как викаш жега, направо не ми се мисли ние как сме август  ooooh!
Догодина не ма интересува, но се организирам за края на юни, най много началото на юли

# 509
  • гр.София
Копче
Скрит текст:
Керамоти. Точно срещу Тасос. Ходихме и на разходка там. Пълно е с българи. Даже ми се стори,че 95% бяха българи. И само за семейства с деца. Безкраааайно дълга пясъчна ивица,морето поне на 100-150м навътре до колене,спокойна вода,без вълни. Цените обаче необосновано високи,по заведенията,ама здраве да е.
Да не би да имаш предвид 98 за хемоглобина,или при вас са други рефереентните?
Гери,началото на юли на нашето море за мен си е студено,най-вече водата. Миналата година бяхме по това време на Влас,еми студена ми беше водата. Но виж за в гръцко,края на юни началото на юли,после става непоносимо.

Общи условия

Активация на акаунт